Pare, novac, zarada, dinari, dinar
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Mogući su neki iznenadni preokreti koji će vas dovesti do toga da menjate svoje odluke i stavove, koje ste imali ranije. Važno je da uradite ono što je do vas kako bi stvari funkcionisale.

LJUBAV: Sa voljenom osobom dolazite do krizne faze u kojoj je svaki ishod moguć. Pazite na svoje reči i dela. Važno je da pokažete da ste u svemu postojani i da se na vas može osloniti.

ZDRAVLJE: Pod stresom ste. Pred vama je period u kojem će nervoza kod vas da bude veoma naglašena. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati i probleme sa glavoboljom.

 

BIK

POSAO: Važno je da pokažete da ste spremni da pravite kompromise u komunikaciji sa saradnicima. Nekada je potrebno da popustite kako biste došli do odgovarajućeg rešenja.

LJUBAV: Moguće je da će vam se sasvim iznenada pojaviti osoba koja vam poklanja dosta svoje pažnje. Pred vama je povoljan period za početak nove ljubavne veze u kojoj ćete uživati.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti mirnim putem da rešite probleme koje imate. Iako ste se plašili konflikta i svađa shvatićete da nije bilo potrebe da strahujete.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba želi da vaša veza napreduje ali vi još niste spremni za nove, važne odluke. Potrudite se da date sve od sebe kako bi vam odnos postao bolji.

ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama. Moguće je da vam je imunitet oslabljen i da ćete iz tog razloga imati neke probleme. Idite redovno kod lekara i pazite na krvnu sliku.

RAK

POSAO: Moguće su manje komplikacije na poslovnom planu. Čuvajte se pogrešnih proračuna. Važno je da uradite ono što je do vas kako biste uspeli da održite dobro stanje na ovom polju.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da ste tu za nju bez obzira na sve. Najvažnije je da i u teškim trenucima budete podrška jedno drugome. Vaš odnos može da napreduje u budućnosti.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas u ovoj fazi. Čuvajte se mogućih upala infekcija i prehlade. Pazite na vaše zdravlje i povedite računa o unosu tečnosti.

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju danas.

LJUBAV: Ukoliko je vaša veza, ili brak, bila u krizi sada konačno nalazite zajednička rešenja i kompromise sa voljenom osobom. Pred vama je povoljna faza da nađete rešenja.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Niste spremni za poslovne promene, iako vidite da vam se bliže. Želite da zadržite svoje radno mesto. Moguće je da vas plaše nove okolnosti, imate strah od nepoznatog.

LJUBAV: Niste ispunili ono što ste obećali, pa konflikt sa voljenom osobom traje. Očekuje vas period u kom će biti nestabilnosti. Pred vama je period u kojem će biti promena.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Možete da očekujete da ćete imati osetljiv želudac. Tegobe vezane za varenje su vaša hronična boljka.

VAGA

POSAO: Moguće je da niste sasvim objektivni, da ne vidite sve okolnosti iz realnog ugla. Neke nove informacije tek treba da dođu do vas. Nemojte da brzate sa donošenjem odluka.

LJUBAV: Nije preterano povoljan dan za ljubav, moguće je da ćete se na neki način razočarati. Ako postoji neki partner u vašem životu videćete ga u drugom svetlu odjednom.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja prolaznog tipa. Potrudite se da nađete više vremena za odmor ali isto tako i da nađete način da se rasteretite i oslobodite stresa.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Partner je spreman da vam se prilagodi u nekoj meri, sve dok ste vi spremni da mu pokažete dovoljno ljubavi. Vaš odnos vremenom može da postane još čvršći.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Povedite računa o unosu magnezijuma koji bi na ovom polju mogao na vas da ima veoma blagotvorno dejstvo. Pazite na sebe.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima vezanim za ekonomiju, bankarstvo, finansije pred vama je uspešan dan. Potrudite se da date sve od sebe kako biste razrešili probleme.

LJUBAV: Možete da računate na dobar odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, sa Ovnom ćete imati zanimljiv kontakt. Moguće je da ćete shvatiti da ste jedno za drugo.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije. Nije vam povoljan dan i očekuju vas problemi sa umorom. Pad koncetracije takođe može da vas prati. Potrudite se da uveče legnete ranije.

JARAC

POSAO: Ne očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza. Moguće je da ćete imati više slobodnog vremena nego ranije. Uradite ono što možete kako bi poboljšali svoju organizaciju.

LJUBAV: Imaćete priliku da se zbližite sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je period u kom će biti zanimljivih dešavanja na ovom polju kod vas. Spremni ste za nove ljubavi.

ZDRAVLJE: Danas ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja. Osećate se dobro, vaše stanje je stabilno i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete konačno ostvariti uspeh kojem ste težili. Poslovna situacija je sve bolja i bolja. Pred vama je odličan period za nova poslovna dešavanja.

LJUBAV: Moguće je da se vremenom konflikti između vas i voljene osobe produbljuju i da ste spremni za neke ozbiljnije razgovore. Promene su vam neophodne kako bi stanje bilo bolje.

RIBE

POSAO: Verujete da možete da ostvarite sve što poželite i ulažete maksimalan napor u svoj posao. Uradite ono što je do vas kako biste postigli stabilnost na ovom polju.

LJUBAV: Povoljan je dan za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete da će ona početi da vam se poverava i da vam polako otkriva neke njene tajne.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vežbanja. Nakon fizičke aktivnosti se osećate mnogo bolje. Pred vama je period u kojem biste lako mogli da dođete u dobru formu i kondiciju.

Sreća, žena, proleće, moda, balon, baloni

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija