Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Shutterstock, ilustracija
Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovo su tri znaka koja žive dvostruki život, zato nemojte da vas prevari prvi utisak.

Blizanac: Znatiželjni kameleon

Nekako, na neki način, bez obzira na sve, on uvek uspeva da bude na svim mestima u jednom trenutku. Blizanac je takođe promenljiv znak i to samo po sebi objašnjava puno.

 

Dakle, nemojte se iznenaditi ako najbolji prijatelj Blizanac odjednom počne da vas izbegava ili ako odjednom osetite drugačiju vibraciju koju vam šalje. Blizanci se stalno menjaju i to je potpuno van njihove moći.

Vaga: Manično ogledalo

Za početak, Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i lepote. Međutim, Vaga je vazdušni znak, tako da se Venerina svojstva materijalizuju logično, što znači putem komunikacije i procesa razmišljanja.

Venera je planeta ljubavi i lepote; međutim, po grčkoj mitologiji, boginja ljubavi je takođe osvetoljubiva i sebična.

Simbol koji predstavlja Venera, krug i krst je takođe simbol ogledala Afrodite, a Vaga je upravo to: ogledalo u stvarnom životu koje traži harmoniju i ravnotežu.

Međutim, usred toga, Vaga lako može da odgonetne druge, izbegavajući sve vrste sukoba, naročito unutar sebe. Istina je da one nisu uvek "mir, ljubav i Namaste". Naprotiv, u njima gori vrući bes i očajna potreba za ravnotežom.

Veštica, magija, žena, zlo, vradžbine

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija: Kradljivac duše

Škorpija je jedan od najsloženijih znakova u Zodijaku i to zbog dobrog razloga. Taj vodeni znak je vrlo tajanstven, tajnovit i intenzivan, jer njime vlada Pluton, bog podzemlja.

Njegova potreba za potpunim spajanjem s drugim može biti granično opsesivna, a njihova tjelesna želja neprestano se izražava kroz njegove hipnotišuće oči. Istina je da im ne leži čavrljanje i površne veze. Škorpija je besmrtan kradljivac duše, on ne mora uvek da bude zaljubljen, on samo želi potpunu kontrolu.

Njegovi intenzitet i posesivnost deo su njegovog večnog zaštitnog znaka i on želi sve ili ništa. Jednostavan razgovor sa Škorpijom je ekvivalent hipnoterapiji, a vi to čak ni ne znate.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija