Raskid, svađa, veza, rasprava, prevara
Shutterstock, ilustracija
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Bik – Treba vam utočište

U periodu Lava vaše emocije će biti pomešane. Svakodnevni život je iscrpljujući i umorni ste od trke za uspehom. Vreme je da napravite pauzu i posvetite se svojim voljenim osobama. Sunce u ovom periodu je u vašoj četvrtoj kući, odnosno u kući porodice i doma. Uzmite nekoliko slobodnih dana, uživajte u kući kao kad ste bili dete, posvetite se svojoj porodici i odmorite se više.

PROČITAJTE I:

 

Devica - Povratak u prošlost

Drage Device, dok se svi bude, avanture postaju sve jače, a neprekidna zabava je svuda oko vas, vi ćete biti strašno spori i umorni. To je zato što je vaš rođendan iza ugla i zato što je Sunce u vašoj 12. kući, to jest u kući jake karme.

Saznajte koji znakovi Zodijaka će imati SREĆAN životni preokret u narednih 5 meseci!

AUTOR: Atma/M.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 08:52 Prema zvezdama ova će 4 znaka biti će najsrećnija do kraja 2019. Foto: Shutterstock, ilustracija Jarac Budite spremni da zablistate! Vaše je vreme! Počećete da se osećate vrlo dobro zbog svojih veština. Postižete tu svoj vrhunac!

 

Sada je važno da se oslobodite tereta na duši i odvežete čvorove prošlosti. Oprostite, zamolite za oproštaj, ispravite greške, dovršite nedovršene stvari... Otpuštanjem ovih stega, otvorićete svoju dušu za novi početak.

Jarac - Velika transformacija

Ova godina je bila burna i teška kada su u pitanju emocije za sve rođene u Jarcu. Sa Plutonom, Saturnom i Južnim Mesečevim čvorom, imali ste mnogo izazova i testova, ali na kraju je vaše srce ojačalo, čak i suočeno sa preprekama. Takođe ćete u ovom periodu biti zbunjeni. Sunce se nalazi u vašoj osmoj kući koja označava seks, transformaciju i intimne odnose. Želite da promenite mnoge stvari, ali će vas progoniti strah od reakcije okoline. Kada se otarasite i počnete iskreno govoriti o temama koje se smatraju "tabu", naći ćete odgovore na mnoga pitanja.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?