devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž
Shutterstock, ilustracija

Šoping je jedan od omiljenih ženskih hobija kome se prepuštamo s velikim uživanjem, a astrolozi tvrde, da je za pripadnike ova 3 horoskopska znaka šoping i nešto viže – jedna vrsta strasti.

PROČITAJTE I:

 

1. Lav

Lavovi uživaju u tuđoj pažnji, a u tome im pomaže posebno odabrana šminka i garderova, koju tokom šopinga pažljivo biraju. U svakoj posedi nekoj od high street radnji, oni pronađu neki posoban detalj za sebe.

2. Ovan

Kada su Ovnovi u pitanju, za njih je šoping strast i ponekad su u stanju da isplaniraju svaki potrošen dinar i pre nego što plata stigne. Oni posebno uživaju u online kupovini, jer ih zamara da svoje vreme troše na višestano razgledanje po radnjama.

PREPORUČUJEMO:

 

3. Vaga

Za Vage je omiljena kupovina ona u prestižnim radnjama jer uživaju u luxuzu i jedinstvenim komadima, koje neće videti na nekom drugom. Njihov stil je extravagantan, a takav im je i šoping.

Najnapornija 4 znaka Zodijaka! Pravi su daveži!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 08.09.2019. 12:00 Kod njih su mane toliko naglašene da s vremenom ljudi počnu da ih izbegavaju. Ova četiri horoskopska znaka važe za najnapornije... Foto: Shutterstock Ovan Iako su vrlo velikodušne i tople osobe, nekada baš znaju da preteraju.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati