LJUDI SU KAO SANTA LEDA Tri znaka koja slamaju srce, a da neće ni trepnuti!

Postoje tri horoskopska znaka koja su sklona povređivanju drugih, a razlog ponajviše leži u njihovom veoma površnom odnosu prema sopstvenim i tuđim emocijama.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje
Foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanac je jedan jako simpatičan znak. Poznati su u društvu, duhoviti i jako pametni, žene se zaljubljuju jako intenzivno u muškarce Blizance. On želi da mu bude lepo sa vama, ali čim žena počne sa "zahtevima" skreće u prvoj krivini i postaje veoma bezobrazan i ostavlja priču nedorečenom, a srce slomljenim.

 

Lav

Muškarac rođen u ovom znaku najviše zbog ega u sebi vodi neverovatnu borbu između osećaja superiornosti i inferiornosti. Povređuje žene ne zato što ih napušta već zato što zna da ih uvredi. Komentarisaće vas negativno vezano za nešto što drugi muškarac ne bi ni primetio, da bi na kraju izazvao da žene njega ostave! Ona koja ostane sa njim je upravo ona koja liči na njega.

 

NIJE IM LAKO DA UĐU U NOVU VEZU Horoskop kaže da ovi znakovi nikako ne mogu da prebole raskid!

Svađa, raskid, par, razvod, sukob
Foto: Shutterstock

Savet: Od samog početka veze ga postavite na mesto, pa ako se popravi - odlično, a čim čujete prvu uvredu, put pod noge!

 

Strelac

Dosađuje se, pa voli da povređuje. Niste krivi vi, on je kriv. U jednom trenutku možete da ste mu sve na svetu, a već u sledećem da mu ne značite ništa! U njihovom svetu ništa nije stabilno, kao u vašem. Imao je mnogo žena, pa čak i previše da bi u nekom trenutku života shvatio koja ga je od svih njih zaista i volela. Ako i shvati biće kasno. Savet: Budi sa njim samo ako si i ti u istoj životnoj fazi.

Ona je najelegantnija žena u horoskopu!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 08:00 Ona je vatrena, ona je jedinstvena Foto: Shutterstock, ilustracija Elegancija nije samo u stilu odevanja, već i u manirima, ponašanju, govoru... Po tome se niko ne može meriti sa ženom u znaku Vage. Imaju izraženi smisao za lepotu, a i sposobnost da sve učine lepšim nego što jeste.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi