ZA NJIH SE MOŽE REĆI DA IM CVETAJU RUŽE Tri horoskopska znaka koja u julu očekuje veliki PRILIV NOVCA, USPEHA i SREĆE!

Mesec jul će biti vrlo povoljan za tri znaka Zodijaka, koji će u tom periodu moći da očekuju procvat na finansijskom i poslovnom planu.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Na profesionalnom planu puno toga može biti realizovano tokom jula 2019. godine, iako će se neke stvari sporije razvijati i trebaće vremena do donesu zaradu. To znači da će vam novac priticati, ako ste spremni poraditi na tome, ali najviše ako zaista volite to što radite. Ako vam je posao koji radite važan i zbog toga što radite osećate se bolje, lakše ćete povećati zaradu.

Ako ste zaposleni i nezadovoljni ste platom koju primate za svoj posao, u drugom delu meseca sreća vam se može osmehnuti ako zatražite povišicu. Budite strpljivi!

 

Nadređena osoba možda neće pristati na prvu, možda će vas testirati, možda će vam pokušati nametnuti još više obaveza i poslova. Nekima se neće svideti ono što će biti ponuđeno.

Savetujemo da ne žurite sa donošenjem zaključaka, pustite da se razgovor odvija i razmislite o sledećim pregovorima. Ako vodite vlastiti posao, mogli biste zaposliti još radnika ili reorganizovati aktivnosti. Ako ste nezaposleni, imaćete priliku za pronalazak novog i dobro plaćenog posla.

 

Blizanci

U prvoj polovini jula 2019. godine bićete previše energični i hrabri. Zbog impulsivnosti i silovitosti mogli biste ugroziti poslovne saradnje. U periodu ste u kojem najviše uspeha možete ostvariti kroz grupne aktivnosti i udruženja, ovo nikako nije period u kojem trebate delovati samostalno. Zbog toga savetujemo da budete oprezni i pazite šta govorite i radite.

DAME PRIPAZITE SE Iza OVA tri horoskopska znaka kriju se NAJGORI MUŽEVI!

Morate naći zlatnu sredinu između svojih interesa i interesa većine. Prijatelji vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri ili pronađete novi posao, ako ste nezaposleni.

Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis
Foto: Shutterstock, ilustracija

Lav

Tranziti tokom juna i jula 2019. godine povoljni su za razvoj poslovne situacije i za vašu karijeru, ali i za povećanje priliva novca. Posvetite se poslu i dajte ono najbolje od sebe i dobri rezultati neće izostati.

Uspeh vam je nadohvat ruke, ali nemojte postati pohlepni i nezasiti i ne ulazite u špekulacije i nesigurna ulaganja.

VRELA AFERA NA POMOLU Horoskop otkriva koja to TRI znaka čeka LETNJA AVANTURA!

Napravite novi poslovni plan za dugoročne projekte i preorijentišite se tamo gde trebate. Imajte na umu to da ste izloženiji nego inače, drugi vas posmatraju i možda ćete se suočiti sa tračevima. Nemojte na to reagirati, nadrastite svoj ego.

Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Foto: Shutterstock, ilustracija

Zaraditi možete i kroz starije projekte, posebno u drugom delu meseca, ali ni u prvom delu meseca nećete biti bez novca.

MRAČNA STRANA ZNAKA KOJI SVI OBOŽAVAJU Intenzivan i STRASTVEN ali ga je teško PROČITATI! Ovaj znak krije kakav je ZAISTA!

U prvoj nedelji meseca mogli biste dobiti neočekivanu svotu novca ili materijalnu dobit. Dobitak možete očekivati i od grupe u kojoj ste član ili kroz online aktivnosti.

Novac, žena, sreća, bogatstvo, pare
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi