Svađa
Shutterstock
drugarice, svađa, ljutnja, ljubomora

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Dok za neke ljude kažemo da su anđeli u telu čoveka, osobe rođene u ovim horoskopskim znacima uglavnom nisu među njima. Sa pripadnicima ovih znakova Zodijaka ponekad je potpuno nemoguće izaći na kraj.

PROČITAJTE I:

 

Rak

Promenjivo raspoloženje koje karakteriše osobe rođene u znaku Raka najčešći je razlog zašto ljudi od njih beže glavom bez obzira. Njih ćete lako uvrediti i najmanjom sitnicom, što može rezultirati histeričnim plakanjem ili napadima besa. Ni jedno ni drugo nije baš privlačno.

Ribe

Ribe su, poput Rakova, osetljive na sve primedbe koje im se upute, piše index.hr. Iako su često vrlo iskompleksirane, Ribe misle da su posebne i bolje od drugih, što pokazuju svojim ponašanjem koje izluđuje ljude oko njih.

PREPORUČUJEMO:

 

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi misle da su uvek u pravu. Skloni su manipulisanju drugim ljudima i privlačenju pažnje na sebe, što ih u društvu često čini omraženima pa retko kada zadrže prijatelje na duži period.

Najtvrđa tri znaka koja vam nikada neće pokazati emocije!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 10:21 Znate one ljude za koje mnogi kažu da su kao kamen? Oni su verovatno rođeni u jednom od ovih znakova Zodijaka Foto: Shutterstock, ilustracija Nekim osobama je jednostavno teško otvoriti se drugima, što zbog nepoverenja, što zbog nesigurnosti.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati