Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka slove za najtajanstvenije.

PROČITAJTE I:

 

Škorpija

Škorpije nikome ne veruju i to je najveći razlog njihove misterioznosti. Nikada ne otkrivaju sve o sebi, zbog straha od izdaje, i smatraju da u tome leži njihova moć. Ipak, ako upoznaju osobu za koju smatraju da je njihova srodna duša, postoji velika mogućnost da će se otvoriti gotovo u potpunosti.

Devojka Drugarica Drugarice Šaputanje Ogovaranje Trač

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Jarac

Jarčevi oko sebe grade nevidljiv zid jer većinu ljudi smatraju neprijateljima i po tome su poznati. Oni, baš poput Škorpija, smatraju da je njihova moć u misterioznosti pa se radije nikome ne poveravaju, čak ni ako su se uverili da mogu verovati određenoj osobi.

PREPORUČUJEMO:

 

Vodolija

Vodolije vole naterati druge da se potrude saznati šta ih zanima. Iako neke to živcira, većina to smatra njihovim šarmom. Oni su veliki ljubitelji samoće i velika društva im ne predstavljaju zadovoljstvo pa su zapravo sami sebi najbolji prijatelji jer su jedino u sebe potpuno sigurni, što i nije loša osobina.

Horoskopski znaci koji su brzopleti u ljubavnim odnosima!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 12:31 Kad su veze u pitanju, nerealno je očekivati da će obe strane imati jednak tempo. Ovi horoskopski znakovi nemaju pojma šta znači reč "polako", barem ne kad je reč o zaljubljivanju. Foto: Shutterstock, ilustracija Strelac Iako Strelčevi vole biti solo, vrlo brzo postanu nervozni ako ne pronađu nekoga za vezu.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati