Novac pare štednja bogatstvo
Shutterstock
Novac pare štednja bogatstvo

Shutterstock

Novac pare štednja bogatstvo, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Ukoliko ste planirali sklapanje poslovnog partnerstva možete očekivati uspeh. Dobijate podršku od strane saradnika za nove poslovne projekte. Pred vama je dan u kom će biti mnogo promena.

ZDRAVLJE: Muče vas neke unutrašnje nesigurnosti i nemiri. Moguće je da ste jednostavno duži period bili pod prevelikim stresom. Sada je vreme da se više posvetite tome da ugađate sebi.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Iskoristite prednosti dobrog odnosa koji imate sa kolegama. Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu. Zajedno postižete veoma dobre rezultate i imate inače solidno stanje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam rekreacija i boravak u prirodi. Trčanje, plivanje, odbojka ili bilo koja vrsta bavljenja fizičkom aktivnosti vam odgovara. Nemojte da zapadate u pasivne faze.

BLIZANCI

POSAO: Uspećete da ostvarite bolji odnos sa nadređenima i bićete zadovoljni zbog toga. Vaša diplomatičnost će vam se isplatiti. U svakom trenutku umete da procenite situaciju i da zauzmete stav.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući, nemojte da podižete težak teret. Povedite računa o tome da li na poslu sedite u položaju koji vam odgovara. Moguće je da bi vam vežbe prijale.

RAK

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan dan ako se bavite nekim javnim poslom ili ste okruženi širokim krugom saradnika. Ukoliko javno prezentujete neku svoju ideju, naićićete na odobrenje.

LJUBAV: Zajedno sa voljenom osobom planirate putovanje u inostranstvo. Prijaće vam romantični odmor. Pred vama je period u kom vaša ljubav može da ojača i postane ozbiljnija.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je predeo nogu, pa su mogući neki problemi sa cirkulacijom ili sa proširenim venama... Trebali biste da povedete računa i o osetljivim stopalima.

LAV

POSAO: Uspećete da se izvučete iz problema brže nego što ste očekivali. Finansijska situacija je povoljna. Slede vam pozitivni preokreti na poslovnom planu, pa ćete biti generalno zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Ne marite za mišljenje okoline kada je u pitanju izbor partnera. Vama je najvažnije da za sebe pronađete osobu koja vam odgovara u emotivnom smislu, tuđe mišljenje vas ne zanima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kilogramima koji se mogu nagomilati u narednoj fazi. Nećete imati razlog za brigu ako samo malo više budete obratili pažnju na svoju ishranu.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Konačno ćete uspeti da stabilizujete posao koji ste pokrenuli sa nekim od članova svoje porodice. Pred vama je šansa da naplatite svoj trud i rad. Sigurni ste u svoj uspeh.

LJUBAV: Uživaćete u lepim i romantičnim trenucima sa voljenom osobom. Vas dvoje ste veoma vezani jedno za drugo i volite sve da radite zajedno. Posvećeni ste jedno drugome.

VAGA

POSAO: Imaćete mnogo poslovnih obaveza ali isto tako i dovoljno energije da sa svim tim izađete na kraj. Ništa ne bi trebalo da vam predstavlja veliki problem tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Pozitivno ste raspoloženi i privlačite pažnju na sebe. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja na ovom planu. Pokreće vam se polje flerta, pa samim tim dolaze i neke ponude.

ZDRAVLJE: Očekujte poboljšanje kada je u pitanju zdravlje. Neki problem iz prošlosti će se konačno rešiti. Osećate da imate sve više snage i energije i zadovoljni ste zbog toga.

PROČITAJTE I:

ŠKORPIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana možete imati sreće! Moguće je da će vam se i neki rizik isplatiti, samo nastavite sa svojim planovima. Nema potrebe da sumnjate u svoje sposobnosti.

LJUBAV: Možete da očekujete važno novo poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Raka. Ljubav je na pomolu. Pred vama su lepa dešavanja koja ćete pamtiti na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Nema potrebe da se previše forsirate ali ne treba ni da budete sasvim pasivni. Makar lagani džoging ili vežbe razgibavanja mogu da vam se nađu na rasporedu.

STRELAC

POSAO: Vi ste veoma posvećeni svom poslu. Očekuje vas napredak i povećanje zarade u pravom trenutku. Ne biste trebali da brinete jer sve polako kreće uzlaznom putanjom.

LJUBAV: Neke promene koje su vam se desile mogu veoma pozitivno uticati na vašu komunikaciju sa partnerom. Kao da ste progledali i uspeli da shvatite pravu vrednost vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Čuvajte se od eventualnih povreda koje su moguće tokom današnjeg dana. Skloni ste padovima ili manjim udarcima, a pogotovo treba da čuvate predeo glave. Moguć je i manjak koncentracije.

JARAC

POSAO: Da biste ostvarili svoj cilj, potrebno je da budete dovoljno ubedljivi ali i istrajni. Nećete uspeti ako brzo odustanete. Pokažite Jarčevsku trvdoglavost koja vam je svojstvena.

LJUBAV: Voljena osoba čini sve kako bi vam ugodila i kako bi vas opustila. Pokažite joj svoju zahvalnost. Očekuje vas lep dan tokom kog možete da uživate zajedno sa bračnim partnerom.

ZDRAVLJE: Problemi sa bronhijama su mogući, disajni putevi su vam osetljivi. Dan je težak za asmatičare i hronične bolesnike, pa budite obazrivi. U svakom slučaju izbegavajte duvanski dim.

VODOLIJA

POSAO: Koncentracija vam nije baš na zavidnom nivou danas, pa povedite računa da ne napravite neku veliku grešku. Važno je da sve dobro proverite kako biste se uverili.

LJUBAV: Da biste imali skladan brak potrebno je da tu i tamo napravite poneki kompromis. Neće vas to mnogo koštati. Jasno je da ste skloni inatu ali veza neće funkcionisati u svađama.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa glavoboljom su mogući tokom današnjeg dana, pogotovo ako imate hronične tegobe sa sinusima. Čuvajte i čeoni predeo glave, kao i regiju oko očiju.

Kineski horoskop, svinja, godina svinje, novac, prasica, kasica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni svojim trenutnim poslovnim statusom i da imate osećaj da stagnirate. Ne dopada vam se situacija u kojoj se trenutno nalazite.

LJUBAV: Partner vam zamera neke sitnice, pa su svađe česte. Pokušajte da smireno razgovarate o problemima koje imate u odnosu. Sve možete da rešite ako se budete potrudili oko toga.

ZDRAVLJE: Vodite računa o osetljivoj koži. Skloni ste opekotinama od sunca ali i nekim iritacijama, osipima, alergijskim reakcijama. Obezbedite sebi adekvatnu negu i ne zanemarujte probleme.