Žena, raskid, tuga, depresija
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate mnogo energije i posvećeni ste svom poslu. Jedino nije povoljan dan za nova poslovna partnerstva pa ako možete takve poteze se potrudite da sada izbegavate.

LJUBAV: Povedite računa o odnosu koji imate sa voljenom osobom. Moguće je da su problemi veći nego što vi želite da priznate. Ako se ne budite sa njima suočili nećete ih rešiti.

ZDRAVLJE: Moguć je kamen ili pesak u bubregu. Povedite računa o svojim navikama koje se tiču redovnog dnevnog unosa vode. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

BIK

POSAO: Nije vam povoljan dan za posao. Moguća su brojna otežanja. Ako budete mnogo rizikovali može se desiti i gubitak posla. Potrudite se da budete malo racionalniji.

LJUBAV: Imate utisak da vas voljena osoba više ne gleda na isti način i da vam je odnos u ozbiljnoj krizi. Ako ste slobodni dopada vam se osoba koja ne preduzima nove korake.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa imunitetom su naglašeni sada kod vas, pa se potrudite da uzimate više vitamina i da se generalno više posvetite vašem zdravlju.

PROČITAJTE JOŠ:

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVI LJUDI SU PRAVI SREĆNICI Ako ste rođeni u OVOM MESECU, posedujete 10 osobina koje niko drugi nema!

BLIZANCI

POSAO: Povedite računa da ne verujete u prevelika obećanja. Moguće je da ćete imati neke probleme koje ne očekujete. Važno je da budete spremni na sve promene.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje danas, ali sa tom osobom nećete moći da ostvarite sve ono što želite na polju ljubavi. Potrudite se da pokažete otvoreno svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje smetnje vezane za povišen krvni pritisak, pa povedite računa o tome.

RAK

POSAO: Očekuje vas težak dan. Iako pokušavate da napravite balans na svim poljima, sudbinska otežanja vam ne daju mira. Važno je da budete dosledni, uporni i da ne odustajete od svojih ciljeva.

LJUBAV: Osećate da se na neki način gušite i da vam je potrebna sloboda. U kući, u braku ste nezadovoljni i potrebne su vam promene. Dajte sebi vremena za konačne odluke.

Stomačni boloci Bolovi u stomaku nadutost Gasovi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Pred vama je dobar dan tokom kojeg nećete imati neželjene promene na poslu. Jedino nije povoljna atmosfera za putovanja pa ako budete mogli izbegavajte to sada.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna. Ipak, sve dok ste na delima jaki, reči i nisu od presudnog značaja za oboje. Proćiće i ovaj nepovoljan dan za kontakt.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kašljem. Povedite računa o svom zdravlju i potrudite se da izbegavate cigarete i duvanski dim. Budite više na svežem vazduhu.

DEVICA

POSAO: Promene na polju finansija vam se neće baš dopasti. Moguće je da vam neće biti lako da prevaziđete otežanja koja imate. Potrudite se da budete strpljiviji.

LJUBAV: Dosta toga vas opterećuje, a voljena osoba nema razumevanja za vas. Moguće je da se osećate razočarano. Potrudite se da tokom današnjeg dana ne donosite važne odluke.

ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom su naglašeni kod vas, moguće je da imate manjak apetita zbog stresnih okolnosti u kojima se nalazite. Zdravlje bi trebalo da vam bude na prvom mestu.

Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Preopterećeni ste nekim problemima, samo razmišljate o poslu i čini vam se da je situacija teža nego što zapravo jeste. Potrudite se da budete malo racionalniji.

LJUBAV: Niste raspoloženi za nova ljubavna poznanstva ili za novu vezu. Poslovni problemi su vam na prvom mestu. Dok ne budete rešili ono što vas opterećuje nećete se opustiti.

ŠKORPIJA

POSAO: Trenutno ne možete da ostvarite sve ono što imate u planu. Nije vam lako da se pokrenete i da menjate stvari. Moguće je da vas prati malo veći pad energije.

LJUBAV: Dopada vam se osoba u čije emocije niste sigurni. Priču dodatno komplikuje i to što je neko od vas dvoje zauzet. Pred vama je period u kojem će ljubavno polje biti turbulentno.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas i možete da budete skloni nervozi. Radite na tome da budete smireniji, meditirajte, bavite se nekim sportom rekreativno.

Nesanica, insomnia

Profimedia

Foto: Profimedia

STRELAC

POSAO: Nemojte da se oslanjate na saradnike. Pokušajte sav posao da odradite sami i da što manje delite informacije. Sada nije vreme da drugima poklanjate mnogo poverenja.

LJUBAV: Udvara vam se jedna osoba čije prisustvo vam više ne prija. Moguće je da danas nećete ući u novu ljubavnu vezu. Promene ćete imati nekog drugog dana.

JARAC

POSAO: Pred vama je dan u kojem ćete doneti neke važne poslovne odluke koje mogu bitno uticati na vašu poslovnu budućnost. Potrudite se da budete dobro organizovani.

LJUBAV: Ulazite u fazu u kojoj više cenite samoću od bilo čijeg prisustva. Niste spremni na žrtvovanje zarad emocija. Još neko vreme nećete davati značaja emotivnoj strani života.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče i moguće je da ćete imati poteškoće koje ne možete lako da rešite. Idite na redovnu lekarsku kontrolu i obavite sve neophodne nalaze.

Žena, raskid, tuga, depresija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete otkazati saradnju sa inostranstvom ili da neke stvari neće biti onakve kakve očekujete. Pred vama je period promena na koje ćete morati da se naviknete.

LJUBAV: Kao da na neki način bežite od ljubavi i od odgovornosti. Sve ukazuje na neke probleme na ovom polju. Voljena osoba postaje nestrpljiva povodom nekih stvari.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate. Menjajte loše navike. Vreme je da se malo ozbiljnije posvetite svom zdravlju kako ne biste imali posledice kasnije.  ONI SU PRAVI BAKSUZI 3 horoskopska znaka za koje u seksu malo ko ima živce!

RIBE

POSAO: Možete da se nadate dobroj atmosferi i mirnoj komunikaciji u poslovnom okruženju. Jedino finansijama niste zadovoljni. No vremenom će se i to polje stabilizovati.

LJUBAV: Gubite poverenje u voljenu osobu i imate utisak da se vaša ljubav gasi. Ništa više nije kao što je bilo nekada. Moguće je da intezivnije razmišljate o prekidu vaše veze.

ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim traktom su naglašeni kod vas i možete da budete skloni brojnim tegobama na ovom polju. Potrudite se da više pazite na svoje zdravlje.