Horoskop, astro, Zodijak
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Odluke donete u godini zemljane svinje će odrediti tok vašeg života za narednih 10 godina. Takođe ćete tokom 2019. godine imati mnogo zanimljivih poznanstava i sastanaka. Globalni izazov za vas naredne godine, prema horoskopu za 2019. godinu - da steknete unutrašnju nezavisnost. Ako je potrebno, naučite da kažete ne.

Ljubav

Na prvom mestu za vas treba biti vaša ličnost i samorazvoj. Pa, partner će morati da to prihvati i razvija se sa vama. Ili napravite mesta za drugu, vredniju partnerku/partnera. Nađite podršku, pre svega u sebi i naučite da budete u harmoniji sa sobom. Onda će sve raditi i u odnosima. Ne čuvajte ono što želi da ode iz vašeg života i rado prihvatite ono što dolazi. Ako ste u dugoročnom stabilnom odnosu – moguća je kriza. Ali lako ćete je prevazići, ako je veza zaista jaka.

PROČITATE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Karijera

Zvezde obećavaju zanimljive radne zadatke, puno korisnih kontakata i otkrića. Vrlo verovatno nova godina unosne ponude, promocije, dobre ugovore. Posla će, verovatno, biti mnogo. Ali to će vam dati priliku da pokažete još više svojih talenata, ojačate materijalnu bazu i osećate se sigurnije.

Novac

Najpovoljnije finansijsko stanje će biti prvih nekoliko meseci ove godine. Materijalno blagostanje će rasti u direktnoj proporciji sa dostignućima u karijeri: što radite sve produktivnije - bićete mirniji za finansije. Međutim, prognoza za finansije 2019 za znak zodijaka Rak upozorava: imajte na umu da će samo oni projekti koji se vama čine dobrim i raduju vas, biti profitabilni.

PROČITAJTE JOŠ I:

Zdravlje

Obratite pažnju na bubrege, creva i donji deo leđa. Pokušajte da izbegnete ekstremne sportove - postoji povećan rizik od povreda. Septembar i oktobar mogu dovesti do pogoršanja hroničnih bolesti - budite oprezni. Pokušajte da se oslobodite loših navika.

U svim sferama života horoskop za čitavu 2019. godinu za predstavnike znaka Rak govori o promenama i mogućim poteškoćama, ali sve prepreke će uticati na bolji život u budućnosti.

Mesec

Profimedia

Foto: Profimedia