NEĆE IM BITI LAKO Teške odluke i VELIKE promene nateraće IH DA IZLUDE! Saznajte kako su zvezde naklonjene onima koji su rođeni u znaku RAKA u 2019. godini!

Ova godina će biti prekretnica za rakove!

Horoskop, astro, Zodijak
Foto: Shutterstock

Odluke donete u godini zemljane svinje će odrediti tok vašeg života za narednih 10 godina. Takođe ćete tokom 2019. godine imati mnogo zanimljivih poznanstava i sastanaka. Globalni izazov za vas naredne godine, prema horoskopu za 2019. godinu - da steknete unutrašnju nezavisnost. Ako je potrebno, naučite da kažete ne.

Ljubav

Na prvom mestu za vas treba biti vaša ličnost i samorazvoj. Pa, partner će morati da to prihvati i razvija se sa vama. Ili napravite mesta za drugu, vredniju partnerku/partnera. Nađite podršku, pre svega u sebi i naučite da budete u harmoniji sa sobom. Onda će sve raditi i u odnosima. Ne čuvajte ono što želi da ode iz vašeg života i rado prihvatite ono što dolazi. Ako ste u dugoročnom stabilnom odnosu – moguća je kriza. Ali lako ćete je prevazići, ako je veza zaista jaka.

Karijera

Zvezde obećavaju zanimljive radne zadatke, puno korisnih kontakata i otkrića. Vrlo verovatno nova godina unosne ponude, promocije, dobre ugovore. Posla će, verovatno, biti mnogo. Ali to će vam dati priliku da pokažete još više svojih talenata, ojačate materijalnu bazu i osećate se sigurnije.

SVE ĆE PUCATI OD STRASTI! Ovih 5 ZNAKOVA će doživeti vrelu ljubav ovog leta!

Novac

Najpovoljnije finansijsko stanje će biti prvih nekoliko meseci ove godine. Materijalno blagostanje će rasti u direktnoj proporciji sa dostignućima u karijeri: što radite sve produktivnije - bićete mirniji za finansije. Međutim, prognoza za finansije 2019 za znak zodijaka Rak upozorava: imajte na umu da će samo oni projekti koji se vama čine dobrim i raduju vas, biti profitabilni.

Zdravlje

Obratite pažnju na bubrege, creva i donji deo leđa. Pokušajte da izbegnete ekstremne sportove - postoji povećan rizik od povreda. Septembar i oktobar mogu dovesti do pogoršanja hroničnih bolesti - budite oprezni. Pokušajte da se oslobodite loših navika.

HOROSKOP OTKRIVA! Pun Mesec u Strelcu nam donosi predivne momente! Evo kako da iskoristite njegovu magiju!

U svim sferama života horoskop za čitavu 2019. godinu za predstavnike znaka Rak govori o promenama i mogućim poteškoćama, ali sve prepreke će uticati na bolji život u budućnosti.

Mesec
Foto: Profimedia

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi