Stan, dom, kuća, par, veza, raskid
Shutterstock, ilustracija
telefon, poruke, dopisivanje, žena, devojka, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U petak, rano ujutro, Mesec ulazi u Ovna i stvari se zahuktavaju. Mesec je u konjunkciji s Chironom. Sunce u Škorpionu u pozitivnom je odnosu – sekstilu – sa Saturnom u Jarcu i u, takođe pozitivnom, trigonu s Neptunom u Ribama, što vam daje povezanost s duhovnim.

PROČITAJTE I:

 

Ipak, u petak biste mogli da osećate nemir, kao da vam nešto nedostaje, kao da je u vama neka praznina koju treba ispuniti. Ako započnete neku komunikaciju s tim osećajem manjkavosti, vrlo su verovatni nesporazumi, upozorava astrolog Gregori Skot.

S tim nejasnim osećajem da nešto nije u redu ljudi se bore na različite načine, no ono što je pritom najvažnije jest da ne bežite od njega već da se s njim suočite, najbolje putem meditacije. "Petak je divan dan za lični rast, postoji prilika da se istinski suočite sa svojim unutrašnjim mukama, osećajima koji vas teraju na razne ispade", kaže Skot.

Subota - 9. novembar 2019. godine

Merkur, koji je retrogradan u Škorpiji, u subotu je u sekstilu s Plutonom, planetom smrti i ponovnog rođenja, u Jarcu. To danu daje potencijal promene vaših osećanja. S druge strane, Mesec u Ovnu, koji zove na akciju, u trigonu je s Venerom u Strelcu, jednako spremnom da pojuri u avanturu i potragu za ljubavlju. Tako je subota "još jedan fenomenalan dan za ljubav", ističe astrolog, donoseći priliku za "zaljubljivanje na istinski način srodnih duša".

Mesec u znaku Ovna nam ostavlja prostor za nove početke. Takođe, energija se podiže pa ćemo poželeti da budemo i fizički aktivni budući da smo spremni da direktno delujemo. Postoji volja da se stvari menjaju, a u prvi plan možemo staviti želju za uspehom. Pokažite svoje liderske sposobnosti i budite samouvereni u svemu što budete radili.

devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, Beograd

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Subota se može opisati rečima "ljubav s dodatkom avanture". Ako ste na putu ili činite nešto novo i zabavno, velika je verovatnoća da ćete upoznati nekoga ili pak ponovno otkriti ljubav u postojećoj vezi. Osećate da je nešto u vazduhu – i to nešto je vrlo pozitivno pa možete očekivati dobru zabavu.

Nedelja - 10. novembar 2019. godine

Mesec će većinu nedelje i dalje biti u Ovnu te tek posle 23 časa preći u Bika i doći u konjunkciju s Uranom. Stvari se u nedelju postepeno usporavaju, sve ste opušteniji i osećate mir u sebi. Nedelja je dan za uživanje u zadovoljstvima koje pruža život i plodovima svoga rada kao što su prijatan prostor i društvo, dobro jelo, cveće... savetuje astrolog.

No moguće je i da ćete se naći u situaciji koju niste nimalo planirali – ali ona će se pokazati pozitivnom. Isto tako, ono što ste isplanirali, vrlo verovatno će se promeniti. Nemojte dopustiti da vas neočekivane promene uznemire – prihvatite ih i prilagodite se.

PREPORUČUJEMO:

Merkur u sekstilu sa Plutonom nam nudi mogućnost da istražujemo ono što volimo, da razumemo sebe i svoje potrebe na dubljem nivou i oslobodimo se potencijalnih strahova. Ovaj aspekt nas može inspirisati na otkrivanje tajni, budući da uz pomoć njega možemo da osvestimo sve ono što živi u našim najdubljim delovima psihe i tako dođemo do svih potrebnih odgovora.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Reči dobijaju određenu moć, ali se možemo koristiti i bilo kojim vidom znanja kao “magičnim oruđem”. Postoji potreba da se stvari menjaju, da se piše o svedočenju promena i ponire u srž događaja. Iskoristite nedelju kako biste prepoznali i osvestili sve svoje skrivene potencijale. Osluškujte svoju intuiciju i pratite kuda vas ona vodi!

Astrološki znak kojeg niko ne može da slaže!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 06.11.2019. 09:25 Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku od djetinjstva posmatraju ljudsko ponašanje, a kada odrastu, jako vole da čitaju i proučavaju knjige iz područja psihologije kako bi što bolje naučili da "čitaju" i same ljude Foto: Profimedia Reč je o Škorpijama, u čijem se periodu vladavine trenutno i nalazimo, piše index.hr.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!