Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je veoma povoljan dan. Isto važi i ako pomažete nekom članu porodice oko posla. Možete da očekujete da ćete biti korisni.

LJUBAV: Bračni partner se trudi da se pored njega osećate voljeno i sigurno. Situacija na ovom planu je jako dobra. Ukoliko ste slobodni priželjkujete početak neke veze koja bi mogla da traje.

ZDRAVLJE: Odlično zdravlje vas očekuje! Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Sve ukazuje na dan u kom ćete biti zadovoljni i ispunjeni na svim poljima, dobra energija vlada.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Malo ste dekocentrisani pa niste u najboljoj formi za posao. Možda je bolje da izbegnete važne razgovore ili neke velike poslove. Pozabavite se samo osnovnim stvarima.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba sa posla, male su šanse za vezu. Očekuje vas i flert sa nekim iz drugog grada. Generalno vam je uzbudljiv dan za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima, kašljanjem ili disajnim putevima. Skloni ste alergijskim reakcijama, astmi ili problemima sa bronhitisom. Posetite lekara za svaki slučaj.

Rak pluća

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Finansijska situacija vam se značajno popravlja i zadovoljni ste zbog toga. Nemate probleme na ovom polju. Možete da očekujete dan u kojem će sve proteći bez komplikacija.

LJUBAV: Moguće je da komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje blago dosadna i da pomalo gubite interesovanje. Uskoro ćete imati i neko novo poznanstvo koje će vas više pokrenuti.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Možete da očekujete dobro stanje. Potrudite se da dan provedete u nekom opuštenom okruženju i da ugodite sebi. Relaksacija je važna.

RAK

POSAO: Nema potrebe da se brinete previše oko posla. Danas vas ne očekuju preterano važna dešavanja ili velike promene. Sve ide uobičajenim tokom i lako završavate svoje obaveze.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i osećate se jako dobro pored osobe koja vam se dopada. Svakog trenutka su moguća nova dešavanja i ulazak u vezu! Pred vama je jako zanimljiv dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor! Premoreni ste iako možda to sebi ne želite da priznate sasvim. Potrudite se da izdvojite dovoljno vremena za kvalitetan san koji vam je neophodan.

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Nemojte da sanjarite previše. Bolje se uhvatite realnih problema i poslova koji čekaju na vas. Sada nije trenutak da odlutate ili da budete pasivni. Pokažite inicijativu na poslu.

LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada i pomalo je idealizujete. Očekuje vas prilika da donekle konkretizujete vaš odnos. Trebali biste da ostvarite prisniji kontakt nego do sada.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči. Moguće je da ste uznemireni i da imate probleme sa nervozom. Napeti ste, a to ne može dobro da se odrazi na vaše zdravlje. Pokušajte da nađete više smirenosti u sebi.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate da će neko od saradnika da vam izađe u susret i pomogne oko projekta na kom imate manjih problema. Nemojte da se plašite da pitate za pomoć oko bilo čega.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je veoma povoljan dan. Očekuje vas flert sa Jarcem ili Vodolijom. Možete da se nadate prilici da sa nekim od njih ostvarite trajniju vezu.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala. Potrudite se da pomognete svom imunitetu da ojača. Podložni ste zdravstvenim problemima i lako biste mogli da dođete do gripa ili prehlade.

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Nemojte da očekujete previše danas. Povoljan je dan samo ako sarađujete sa nekim vodenim znakom. U suprotnom, nemojte da ulazite u bilo kakve veće rizike ili nove projekte.

LJUBAV: Deluje vam da je vaš partner preterano ozbiljan i da teži nekim stvarima za koje vi još uvek niste spremni. Razmišljate o pauzi. Potreban vam je neki vid distance i odmora od svega.

ZDRAVLJE: Kičma je osetljiva i mogući su problemi. Pazite se i nemojte da podižete težak teret. Prijale bi vam lagane vežbe istezanja za kičmu ali i poseta kiropraktičaru može da bude od pomoći.

ŠKORPIJA

POSAO: Putovanje u inostranstvo vam može doneti značajne pomake. Pred vama je prilika da realizujete svoje ideje. Potrudite se da pokažete istrajnost i upornost pri svakom projektu.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa partnerom ako ste u braku ili vezi. Ako ste slobodni, osvajate jednog Bika koji vam se dopada već duže vreme. Vas dvoje ste spoj koji može da potraje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Vreme je da se posvetite stvaranju zdravijih navika i da ostvarite bolje stanje na ovom planu. Moguće je da ste se u prethodnom periodu previše opustili.

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije kroz nasledstvo, kredit ili neki vid pomoći od strane treće osobe. Možete da očekujete okolnosti u kojima ćete veoma lako moći da profitirate.

LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za neku tajnu vezu. Ne očekujete to, ali može se roditi ljubav sa tom osobom. Na vama je odluka da li ćete se uopšte upustiti u takav odnos.

ZDRAVLJE: Puni ste snage i energije i dobro se osećate. Nemate nikakve probleme sa zdravljem. Pred vama je veoma povoljan dan u kojem ćete imati potpunu stabilnost na ovom polju.

JARAC

POSAO: Ukoliko vas očekuje izlaganje ili prezentacija neke vaše ideje u javnosti, bićete pohvaljeni i prihvaćeni. Očekuju vas aplauzi i dobro mišljenje od strane okoline.

LJUBAV: Povoljan je dan ako planirate da prenesete vašu vezu na neki viši nivo. Moguće je da vas očekuje veridba ili brak. Razgovarajte sa partnerom o planovima za budućnost i uvidećete da želite iste stvari.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vas prati, pa samim tim i osećaj malaksalosti ili umora... Nemojte da radite fizički naporne poslove danas i potrudite se da što više odmorite.

Spavanje umor snovi

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Imate mnogo posla ali vam to ne smeta. Veoma ste vredni i maksimalno ste posvećeni svojim obavezama. Nije vam problem da se maksimalno posvetite organizaciji koja je ključna.

LJUBAV: Volite svog partnera sa kojim imate stabilan odnos. Na ovom planu vas ne očekuju negativne ili nepredviđene promene. Pred vama je jako povoljan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Možete da očekujete poboljšanje situacije kada su u pitanju hronične tegobe ili neke smetnje od ranije. Sada neka terapija daje razultate.

RIBE

POSAO: Nećete imati mnogo posla. Višak slobodnog vremena ćete da iskoristite na neki pozitivan način. Možete da očekujete veoma opušten dan tokom kojeg će sve ići glatko.

LJUBAV: Očekuje vas jako važno poznanstvo i susret sa osobom koja vam može potpuno promeniti emotivnu situaciju!Uživaćete u lepim trenucima na ovom polju. Ljubav vlada kod vas.

ZDRAVLJE: Provedite vreme sa ljudima koji su vam važni. Potrudite se da se opustitei da ugodite sebi. Važno je da vodite računa o potrebama svog organizma ali i svoje duše.

Saznajte kakav je vaš ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019. godine!

AUTOR: Ehoroskop/M.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 09:20 Ljubavni horoskop za prvu polovinu novembra najavljuje popuštanje pritiska za Blizance, a Jarac će biti vrlo osetljiv. Foto: Shutterstock OVAN U privatnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete da dokučite nešto što do sada nije bilo vidljivo.

 

NAJČITANIJE VESTI:

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!