Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Nije povoljan dan za putovanja pa bi bilo dobro da izbegavate odlazak na daleke puteve ali i poslove vezane za saobraćaj. Potrudite se da se fokusirate na poslove u lokalu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije sasvim iskrena prema vama, moguće je da ćete od samog početka imati neke probleme. Pazite se mogućeg razočarenja na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom vas očekuju u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni brojnim poteškoćama na polju zdravlja.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Ulažete veliki napor u svoj posao i dajete sve od sebe kako biste obezbedili bolju materijalnu situaciju. Očekuje vas period u kojem ćete postepeno napredovati.

LJUBAV: Nesigurni ste u svoja osećanja i često imate osećaj da ne znate koju odluku da donesete vezano za partnera. Možete da očekujete da ćete imati neke nove preokrete.

ZDRAVLJE: Generalno solidno zdravlje vas očekuje. Pred vama je period u kom možete da očekujete stabilnost na polju zdravlja. Posvetite se sebi i svojim potrebama.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete na poslovnom planu neočekivano doći do promena. Okolnosti u kojima se nalazite nisu baš tako povoljne. Pred vama je vrlo neizvestan period.

LJUBAV: Voljena osoba unosi tenziju u vaš odnos i vi se ne osećate dobro zbog toga. Očekuje vas teži dan za ljubav. Moguće je da vam neće biti lako da postignete stabilnost.

ZDRAVLJE: Bubrezi su vam osetljivi i pred vama je generalno period u kojem ćete imati sklonost ka problemima sa urogenitalnim traktom. Posvetite se svom zdravlju.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete neke stvari pogrešno shvatiti i da če to uticati na donošenje pogrešnih poslovnih odluka. Povedite računa o tome da ne pravite neke veće greške.

LJUBAV: Na ovom polju vas očekuje sasvim dobro stanje sa voljenom osobom. Ne biste trebali da očekujete veće promene. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite stabilno stanje sasvim.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Pazite na sebe. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje poteškoće na polju zdravlja pa povedite računa o tome.

grejp, voće, imunitet, vitamini

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Volite da rizikujete a današnji dan vam nudi novu priliku za to. Možete da očekujete neke komplikacije takođe. Važno je da izbegavate nestabilne poslove.

LJUBAV: Pred vama je nova prilika za poznanstvo koje bi vodilo ka emotivnoj vezi. Spremni ste da pokažete svoja osećanja. Očekuje vas dobar dan za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima koja bi mogla da vam budu problematična tačka u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti opterećeni problemima sa kičmom.

DEVICA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, polako ćete ostvariti napredak o kojem ste dugo maštali. Možete da očekujete da će vam danas sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: U odnosu sa bračnim partnerom imate neke nesuglasice. Želite da popravite stanje u braku ali niste sigurni kako da se postavite. Moguće je da vas dosta toga opterećuje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Sudbina vam je na ovom polju prilično naklonjena.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Srećni ste jer ste uspeli da dođete do svojih ciljeva. Očekuje vas generalno povoljan dan za polje posla. Možete da očkujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne rezultate u narednom periodu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je jako slična s vama. Volite iste stvari, krećete se u istom društvu i nekako se razumete lako. Pred vama je generalno povoljan period za emocije.

ZDRAVLJE: Stomak vam je osetljiv, kao i probava. Povedite računa o ishrani i potrudite se da više vremena i energije uložite u odabir namirnica i njihovu pripremu.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan je period za poslovne pregovore. Možete da očekujete da ćete uskoro potpisati i neku novu saradnju koja će za vas biti od velikog značaja u budućnosti.

LJUBAV: Moguće je da je vaš partner pokazao svoja iskrena osećanja i da je sada vreme da uzvratite istom merom. Pred vama je period u kojem će vam biti jako lepo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nervoze. Očekuje vas faza u kojoj će biti neophodno da radite na svojoj smirenosti i na tome da nađete unutrašnju snagu za sve.

STRELAC

POSAO: Imate vrlo opušten dan ispred sebe. Obaveze ne bi trebale da vas opterećuju. Spremni ste se malo odmorite. Pred vama je period u kojem ćete biti nonšalantni na poslu.

LJUBAV: Voljena osoba pokušava da razgovara sa vama o problemima koji postoje u vašoj vezi već neko vreme ali vi kao da ste se isključili. Očekuje vas malo teži period za ljubav.

ZDRAVLJE: Muči vas želudačna kiselina. Pred vama je faza u kojoj ćete generalno imati neke poteškoće kada je u pitanju polje zdravlja. Budite oprezni kada je u pitanju način ishrane.

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da očekujete nova poslovna dešavanja koja će biti jako važna za vas. Pred vama je period u kojem ćete morati da se posvetite donšenju važnih odluka.

LJUBAV: Smeta vam ponašanje voljene osobe. Smatrate da se promenila, da nije više onakva kakva je bila i da je vaš odnos u minus fazi. Osećate veliku dozu zahlađenja.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi. Skloni ste prehladi. Potrudite se da u narednom periodu više vremena posvetite svom zdravlju kao i tome da na ovom polju ostvarite povoljnije stanje.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg će poslovna atmosfera biti promenljiva. Mogući su neki problemi sa saradnicima. Potrudite se da na ovom polju zadržite dozu smirenosti.

LJUBAV: Osoba koja vam se udvara nije baš po vašoj meri i niste zainteresovani za ulazak u novu vezu sada. Možt da očkujete da ćete imati nešto usporeniji tempo na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivim očima su naglašeni kod vas u narednom periodu, pa se preporučuje da maksimalno povedete računa o mogućim tegobama sa vidom.

šminkanje, alajner, oči, kozmetika, moda

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Povoljan je dan za nove planove i poslove vezane za strategiju, statistiku i analizu. Možete da očekujete da ćet na ovom planu imati pozitivne preokrete.

LJUBAV: Ne znate kako da reagujete jer vas je partner zatekao i iznenadio. Moguće je da imate potrebu da se neko vreme udaljite od njega. Potrebno vam je vreme koje ćete imati samo za sebe.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa nervnim sistemom. Oko svega što vas muči se posavetujte sa vašim lekarom.

Saznajte koja tri horoskopska znaka imaju ubedljivo najizraženiju intuiciju!

AUTOR: Opušteno.rs/M.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 13:10 Za izraženu intuiciju je potrebno nekoliko pokazatelja u horoskopu. Foto: Shutterstock, ilustracija Uglavnom je to veza između Ascedenta, dvanaestog polja, Plutona i Neptuna. Ono što je takođe važno jeste da li osoba radi na tome da prati taj unutrašnji osećaj i shvati ga na pravi način.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!