Žena, torba, devojka, moda
Shutterstock
Žena, torba, devojka, moda

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Zajedno sa svojim saradnicima ćete uspeti da ostvarite uspeh u projektu kojem ste već duže vreme posvećeni. Možete da očekujete generalno povoljan dan za ovo polje.

LJUBAV: Preko kruga prijatelja dolazite do upoznavanja sa osobom koja vam može biti značajna na duže staze. Ako već imate partnera lepo se slažete tokom današnjeg dana.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju kod vas. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje. Pred vama je period u kojem biste trebali da rešite probleme iz prošlosti.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Konačno ćete ostvariti ono što ste već duže vreme imali u planu kada je u pitanju promena posla. Pred vama je faza u kojoj će biti važno da se maksimalno fokusirate.

LJUBAV: Moguće je da ste spremni da nađete novu ljubav! Preboleli ste starog partnera i imate snage da nastavite dalje posle dužeg vremena... Očekuju vas dobre promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potrebno vam je opuštanje. Za napete leđne mišiće će vam prijati i neke vežbe istezanja ilo razgibavanja oko kojih se možete posavetovati sa fizioterapeutom.

BLIZANCI

POSAO: Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Dokazaćete svoje sposobnosti i posvećenost poslu. Pred vama je period u kojem ćete imati dobre preokrete.

LJUBAV: Kroz zanimljivu komunikaciju sa jednom novom osobom polako dolazite do zbližavanja i flerta. Možete da očekujete da ćete imati dosta lepih promena na ovom polju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa povišenim holesterolom i trigliceridima. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni ishodom obavljenog posla tokom današnjeg dana. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta sreće pri obavljanju poslova.

LJUBAV: Rešili ste neke nedoumice u vezi voljene osobe i osećate se mnogo bolje nakon toga. Vaša veza može da napreduje. Spremni ste da se okrenete pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na ovom polju vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima u narednom periodu. Sudbina je sada generalno na vašoj strani.

LAV

POSAO: Pred vama je prilika da pružite svoju pomoć nekome u nevolji. Osetićete se dobro nakon toga. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovom polju.

LJUBAV: Na emotivnom planu vas očekuju nagle promene i preokreti. Odnos sa voljenom osobom nije isti kao pre. Moguće je da ćete imati neke probleme i napetosti.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas a i srce bi mogla da vam bude osetljiva tačka. Povedite računa o sebi i izbegavajte stresove i preterano naprezanje.

Stres, nervoza, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Rešili ste većinu situacija koje su vas zabrinjavale i sada se osećate mnogo bolje i rasterećenije. Možete da očekujete priliku da se posvetite privatnom životu.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Pred vama je dan koji će biti ispunjen romantičnim i nežnim trenucima. Možete da očekujete da ćete imati nova lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi su naglašeni kod vas. Važno je da se posvetite svom zdravlju kako ne biste došli do većih upala i infekcija. Pred vama je teži period.

VAGA

POSAO: Funkcionišete pod pritiskom i niste zadovoljni zbog toga. Moguće je da ozbiljno razmišljate o nekom drugom radnom mestu koje bi vam bilo značajno u pogledu motivacije.

LJUBAV: Ako ste slobodni možete da očekujete zanimljivo poznanstvo koje kasnije vodi do veze. Zauzeti pripadnici ovog znaka sa partnerom mogu da imaju zanimljive promene.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete podložni zdravstvenim tegobama. Potrudite se da povećate unos vitamina.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Došao je trenutak da sagledate neke stvari sa distance i da se posvetite dubokoj analizi poslovne situacije. Pred vama je faza koja može da vam donese neke promene.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koju poznajete već duži vremenski period. Potrudite se da joj pokažete da želite više od prijateljstva.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem u narednom periodu. Proveravajte redovno krvni pritisak, pazite na aritmiju i tahikardiju.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je generalno povoljan dan za proširenje kruga saradnika. Možete da očekujete da ćete ostvariti neka pozitivna poznanstva.

LJUBAV: Bračni partner se trudi oko vas ali i dalje nešto ne štima. Teško vam je da pređete preko nekih problema iz pošlosti. Potrudite se da budete iskreniji i sa samim sobom.

ZDRAVLJE: Odlično i bez problema! Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Osećate se dobro u svojoj koži i imaćete mogućnost da provedete jedan lep i ispunjen dan.

Devojka, žena, osmeh, sreća, srećna

Profimedia

Foto: Profimedia

JARAC

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete biti malo rastrzani i neće vam biti lako da se maksimalno posvetite svom poslu. Pokušajte da se bolje organizujete kako bi vam bilo malo lakše.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati zanimljiv flert sa osobom koju upoznajete spontano u svom bliskom okruženju. Pred vama je faza u kojoj ćete biti spremni za novu ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Povedite računa o svojim navikama, izbegavajte cigarete i potrudite se da vodite jedan zdraviji život. Vreme je da se posvetite sebi.

VODOLIJA

POSAO: Finansijska situacija vam se značajno popravlja i to vas čini srećnim. Očekuje vas generalno dobar dan koji može da vam donese pozitivne preokrete.

LJUBAV: Dolazi do zahlađenja između vas i osobe do koje vam je stalo. Za mnoge stvari krivite sebe. Moguće je da je vreme da se suočite sa tim da vašoj ljubavi dolazi kraj.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Pred vama je povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja ali postoje neki emotivni problemi koje morate da razrešite u narednom periodu.

Veza, raskid, svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Pred vama je prilično dobar dan kada je u pitanju polje posla. Nema neočekivanih problema ili promena. Možete da očekujete sasvim mirnu situaciju na polju posla.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i osećate se srećno kada ste sa voljenom osobom. Očekuje vas dobar period za brak i zajednicu. Možete da se nadate pozitivnim preokretima ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Potreban vam je san! Potrudite se da nađete više vremena kako biste mogli da se odmorite i da pomognete vašem telu da se regeneriše na pravi način.