Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Po prirodi ste neko ko ne može ponekad da se osamostali pa ste skloni da se okrenete ortakluku. Ova solucija nije loša. Imate i nekoga na koga možete da se oslonite pa se savetuje udruživanje. Pokušajte da donesete ideje u grupi.

LJUBAV: Što se emocija tiče, ne morate da dramite ukoliko ste sami. Bićete prijatno iznenađeni. Možda vam se bude udvarao jedan Bik.

ZDRAVLJE: Izbacite slatkiše, ako osećate povećanu potrebu za sladkim, mote se posavetovati sa lekarom I uraditi sve analize krvi. Inale ste stabilni I psihički I fizički.

BIK

POSAO: Niste prevazišli probleme od ranije. Morate da ih rešite i da se oslobodite krivice, koju ste sami sebi nametnuli. Možete se nadati boljim danima u svakom slučaju, jer ste to i zaslužili. Bićete zadovoljni za neko vreme.

LJUBAV: Partner je izuzetno uviđajan i nemate potrebu da se pravdate, ako ste možda, zaboravili na nešto što ste obećali da ćete da uradite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži koja bi mogla da vam bude sklona iritacijama, perutanju itd. Ako imate probleme sa ekcemom posavetujte se sa vašim lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Možda ovaj put obnovite saradnju sa osobama sa kojima ste odnedavno imali odlične poslovne poteze. Nemate razloga za brigu oko eventualnih rizika, jer ste na dobrom putu što se poslovne situacije tiče. Bićete doduše u manjim finsnasijskim problemima.

LJUBAV: Partner koji je trenutno pored vas ne odustaje od namere da se zvanično nešto više desi. Planirajte duže putovnje. Imaćete dovoljno dobru ponudu, koju nećete moći da odbijete.

ZDRAVLJE: Vaša zauzetost i prekomeran rad i opterećenje može očigledno negativno uticati na vaše zdravlje tokom ove godine. Izbegavajte psihički stres koliko god je to moguće, vi reagujete lošim varenjem, moguči manji problem sa stomakom.

RAK

POSAO: U slučaju da procenjujete jednu poslovnu ponudu možete imati solidne finansijske prilive. Na duže staze ćete krčkati određeni program, koji ste sami osmislili ali ništa nećete raditi bez većeg razloga u životu. Ponude koje vam budu stizale su odlične,

LJUBAV: Još ste pod uticajem Saturna, koji daje otrežnjenje i ne dopušta vam da se opustite. Od vas se traži u suštini da se otrežnjeno bavite ljubavnim temama, bez većeg zanosa.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem. povedite računa o sebi i idite na redovnije lekarske kontrole kako bi pratili stanje.

LAV

POSAO: Ambicija koju imate trenutno je vaš putokaz u narednom periodu. Niste još svesni šta vam zvezde donose, ali u svakom slučaju možete da se nadate onom najboljem. Budite uvek dostupni svojim saradnicima, kako bi aktivnosti priveli kraju

LJUBAV: Privlače vas partnere koji su, u suštini, dovoljno ostvareni. Nemate nameru da se bavite onim sitnim stvarima koje vas deprimiraju, kao što su svakodnevna rutina.

ZDRAVLJE: Povremeno se izolujte. Treba vam mir. Povedite računa koliko tečnosti unosite, jer to stavlja organizam u balans. Važno je daa svakodnevno unosite dovoljno vode kako bi vam metabolizam funkcionisao pravilno. Pazite i na svoju ishranu takođe, više povrća I lake ishrane.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da postavite stvari na svoje mesto. Imate odličnu bazu od koje ćete da krenete. Dobar temelj vam pruža više nego što ste očekivali. Ne odustajete od ideje kojom se vodite pa se očekuje i da ćete uspeti u svojoj nameri. Novca će naravno biti, ali za neko vreme.

LJUBAV: Na polju emocija se uviđa mala netrpeljivost, kada je partner u pitanju i njegove ideje. Bićete u nekoj vrsti konflikta za koji ste znali da će da dođe na red.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ZDRAVLJE: Naglašena tenzija.Moguć je pad imuniteta kod vas i zato je važno da u nareednom periodu povedete malo više računa o svom zdravlju. Povećajte unos vitamina i pazite na sebe.

VAGA

POSAO: U slučaju da procenjujete jednu poslovnu ponudu možete imati solidne finansijske prilive. Na duže staze ćete krčkati određeni program, koji ste sami osmislili ali ništa nećete raditi bez većeg razloga u životu

LJUBAV: Partner koji je trenutno pored vas ne odustaje od namere da se zvanično nešto više desi. Planirajte duže putovnje. Imaćete dovoljno dobru ponudu, koju nećete moći da odbijete.

ZDRAVLJE: Nemojte ignorisati zdravstvena pitanja i ostanite oprezni. Groznica ili glavobolja su moguće u ovom periodu,Povećajte unos vitamina kako bi bili jači.

ŠKORPIJA

POSAO: U suštini volite da se družite i imate motiv da proširite krug prijatelja, kao i da upoznajete nove ljude. Imate nove ideje, koje ćete realizovati na polju posla, ali samo u timskom radu.. Solo nastup se ne isplati.

LJUBAV: Ukoliko ste sami imaćete dosta povoljnu priliku da se upoznate sa osobom iz vašeg okruženja na koju niste ni mislili do nedavno.Sad se opet pojavila, I sećanja se vračaju.

ZDRAVLJE: Imate višak tečnosti u organizmu. Povećajte unos vitamina kako bi bili jači. Veoma dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Možete da očekujee dobar period.Izbegavajte preterano naprezanje.

STRELAC

POSAO: Danas imate odličnu podršku drugih ljudi. Nemate strah od nekih novih ideja koliko ste u suštini neko ko je na pravom putu. Imate dovoljno vatrenog elementa, koji vam pruža više oštrine nego obično.

LJUBAV: Ukoliko ste zauzeti nemate velikih oscilacija u ljubavno – erotskom smislu, koliko je zagarantovana jedna rutina. Prodrmajte se ponekad i budite više otvoreni za novine, koliko je to moguće.

ZDRAVLJE: Radite jogu, i koliko god je moguće balansirajte rad i vreme za odmor. Pijte dosta vode

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Nesvesno donosite ispravne odluke koje vam mnogo znače u narednom periodu kroz koji ćete proći. Budite dovoljno skoncentrisani kako bi uspeli da se izborite za svoja prava koja vam se na neki način nameću kao imperativ

LJUBAV: Partnerski odnosi su vam pomalo loši ovih dana. Ono što moćete da očekujete, jeste da se pomirite sa činjenicom da vam je partner, isuviše zauzet poslom.

ZDRAVLJE: Zdravlje promenjivo. Moguć bol u grlu. Ako se tako nastavi morate kod lekara.

VODOLIJA

POSAO: Ponovo ste u staroj priči i vi tako želite. Ne morate da se pravdate ako dođete u sukob zbog neopravdanih izostataka jer se podrazumeva da propusta mora biti. Na vama je ceo zadatak i solidno ćete ga završavati

LJUBAV: Ukoliko ste se zaljubili u Jarca možete biti pomalo razočarani. Osećate nečiju indiferentnost i niste spremni da povučete veliki kamen za sobom

ZDRAVLJE: Ako i bude zdravstvenih problema imaćete potpunu podršku Jupitera. Ipak, morate ostati oprezni da izbegnete pitanja fizičkog i mentalnog zdravlja.

RIBE

POSAO: Imate motiv da neke rutinske stvari promenite, bar na kratko ovaj put, pa makar bilo loše postavljena planeta koja je zadužena za vaše trenutno raspoloženje. Bićete bar okruženi pozitivnim ljudima.

LJUBAV: Osoba koja je u vašoj blizini nije daleko ni od vašeg srca.

ZDRAVLJE: Bićete u odličnoj formi, pa se provedite lepo na jednom izlasku u šetnju ili džoging.

Komentari (3)

Skorpion -Austrija

04.09.2020 08:56

Ma ajda ljubavi navrati jednom vec kod mene ;)

Skorpion -Austrija

04.09.2020 11:03

Cekam te ljubavi.

Skorpion - Austrija

04.09.2020 13:52

Ma naravno,uvjek isto.Sta je proslo,je proslo,stare ljubavi me NE interesuju.Pozzz!