Infarkt bolovi napad loše smrt srce nesvest
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da poslovni partner nije pokazao ono što ste od njega očekivai i da polako razmišljate o prekidu saradnje. Pred vama je period koji donosi poslovne promene.

LJUBAV: Očekuju vas jako zanimljiva dešavanja kada je u pitanju ljubav. Možete da se nadate lepim preokretima sa osobom do koje vam je stalo. Vaš odnos će napredovati.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Moguće je da ćete biti u manjoj meri skloni nekim poteškoćama sa urogenitalnim traktom. Posavetujte se oko svega sa vašim lekarom.

 

BIK

POSAO: Moguće je da na vašem radnom mestu dolazi do nekih neočekivanih promena. Važno je da budete spremni da se prilagodite tome da vam se komunikacija popravi.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni situacijom koju imate u bračnoj zajednici i da ste spremni da menjate stvari drastično. Ako ste slobodni moguće je neko iznenadno poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim poteškoćama kada je u pitanju polje zdravlja. Povedite računa o svojim navikama.

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Nije preterano povoljan period za bilo kakve veće promene kada je u pitanju posao pa danas obavite samo osnovne obaveze. Potrudite se da naučite da cenite ono što imate.

LJUBAV: Pred vama su lepa dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Na pomolu je početak nove veze u kojoj možete da ostanete na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom su mogući kao i problemi sa kardiovaskularnim sistemom generalno. Pred vama je period u kojem su moguće neke komplikacije.

RAK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za bavljenje privatnim poslom, u tom slučaju su mogući manji gubici. Moguće je da vam neće biti lako da zadržite stvari pod svojom kontrolom.

LJUBAV: Uznemireni ste i imate osećaj da ćete imati neke probleme sa voljenom osobom. Očekuje vas period u kojem ćete imati strah od napuštanja i neke probleme u vezi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Pred vama je faza u kojoj će biti neophodno da povedete računa o svojoj ishrani. Posavetujte se sa nutricionistom oko svega.

Mlad Mesec 30. avgusta u znaku Device doneće intezivan talas pozitivne energije!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 30.08.2019. 09:28 Savršeno je vreme da započnete neki novi posao, imaćete puno inspiracije i bićete otvoreni za promenljive aspekte svog života. Foto: Shutterstock, ilustracija Avgustov mladi Mesec takođe pada u neposrednoj blizini Marsa, Venere i Merkura, tako da će ova tri mala pomagača, svi u Devici, biti neka vrsta dodatka za iskustvo ovog mladog Meseca.

LAV

POSAO: Pred vama su neka dvoumljenja koja možete da rešite na pravi način ako budete spremni da se fokusirate na posao. Očekuje vas malo teži period na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da nekad delujete nervozno u kontaktu sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da menjate svoj stav u komunikaciji sa njom.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su naglašeni kod vas. Možete generalno da budete skloni prehladi i problemima sa zdravljem. Potrudite se da povećate unos vitamina i tečnosti.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke neočekivane troškove. Potrudite se da dešavanja od današnjeg dana ne shvatate preterano kritično. Kasnije ćete imati neke nove promene.

LJUBAV: Ako ste slobodni, niste posvećeni polju flerta već uživate u svojoj samoći. Moguće je da vam je potrebno neko vreme da se oporavite od razočarenja iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu. Moguće je da ćete imati neke probleme sa hormonima u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim tegobama sa zdravljem.

Infarkt bolovi napad loše smrt srce nesvest

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Pred vama je generalno veoma povoljan dan tokom kojeg na poslovnom planu neće biti komplikacija. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u kojima ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Situacija na ljubavnom planu je promenljiva i niste sigurni koliko možete da se oslonite na voljenu osobu. Moguće je da se ponekad plašite i prekida veze.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči loša probava. Povedite računa o svojoj ishrani. Takođe, važno je da se maksimalno potrudite da vam unos tečnosti bude redovan.

ŠKORPIJA

POSAO: Pokazujete svoje interesovanje za promenu radnog mesta. Očekuje vas uskoro važan razgovor sa nadređenima. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Iskreni ste prema osobi koju volite i želite da joj stavite do znanja da se vidite u budućnosti sa njom. Možete da očekujete da će vaš odnos da napreduje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima. Povedite računa o svojim kostima koje vam generalno mogu biti osetljive u ovom periodu. Povećajte unos kalcijuma.

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Raskid, prevara, par, svađa, Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Moguće je da rešenja za svoje probleme nalazite uz pomoć osobe sa kojom blisko sarađujete. Pred vama je period u kojem ćete imati šansu da prevaziđete neke probleme.

LJUBAV: Između vas i voljene osobe postoje nesuglasice na kojima treba da poradite ako ne želite da se veza završi. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati distancu i zahlađenje emocija.

ZDRAVLJE: Osetljivost vratnog dela kičme je naglašena kod vas. Moguće je da ćete imati neke probleme zbog ukočenosti. Prijala bi vam masaža. Razmislite i o nekim vežbama za leđa.

 

JARAC

POSAO: Možete da očekujete generalno povoljan dan tokom kog na poslovnom planu nećete imati probleme. Ukoliko ste planirali neko poslovno putovanje bićete zadovoljni.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv period za nova poznanstva. Osoba koja vam se dopada će pokazati svoje interesovanje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Nervna napetost vam stvara manje probleme. Moguće je da ćete biti podložni manjim komplikacijama na ovom planu. Posvetite se sebi i svom zdravlju.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

Foto: Profimedia

VODOLIJA

POSAO: Vreme je da prihvatite da ste pravili greške i da priznate svoju odgovornost za trenutni, manji neuspeh. Važno je da date sve od sebe kako bi na starim lekcijama nešto i naučili.

LJUBAV: Iako ste više puta bili razočarani u ljubav i dalje se nadate da ćete naći osobu koja vam sasvim odgovara. Pred vama je period u kojem ćete biti okrenuti novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Okružite se ljudima koje volite. Važno je da budete u harmoniji i balansu sami sa sobom. Možete da očekujete da ćete uspeti da stabilizujete vašu situaciju na ovom polju.

RIBE

POSAO: Veoma povoljan period za posao vas očekuje, pa lako možete da rešite sve što vas muči. Pred vama je dan u kojem treba da se posvetite tome da date svoj maksimum na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da vam je teško da se opustite pored osobe koja vam se dopada i da se na neki način stidite u komunikaciji sa njom. Potrebno vam je vreme da se bolje upoznate.

ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi. Važno je da se na vreme javite vašem lekaru i da se oko svega što vas brine posavetujete sa njim. Uradite redovne nalaze i preglede.

Ispunite sve što zamislite uz pomoć mladog Meseca! Potrebno je samo da ispratite par rituala!

AUTOR: Sensa.hr/M.M. DATUM I VREME: 30.08.2019. 11:23 - 30.08.2019. 12:21 Sutra je mlad Mesec Foto: Shutterstock, ilustracija Svaki mlad Mesec nosi čaroliju - to je dan za slanje svojih želja svemiru. Zato sada možete posejati seme stvari koje želite početi, otpuštajući pritom "kako" će se to dogoditi i ostajete otvoreni da to primite.