Svađa, par, raskid, sukob, prevara
Shutterstock, ilustracija
Svađa, par, raskid, sukob, prevara

Shutterstock, ilustracija

Svađa, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Nemate baš dobru komunikaciju sa nadređenima i to može da vam predstavlja kočnicu ka daljem napredovanju. Potrudite se da budete više posvećeni ostvarenju dobrih odnosa na poslu.

LJUBAV: Posmatrate osobu koja vam se dopada iz daljine i pitate se kako da joj priđete. Pitajte prijatelja za savet. Moguće je da će vam neka treća osoba dati korisna uputstva.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Možete da se opustite i da date sebi malo vremena za odmor jer vas ne očekuje mnogo poslovnih obaveza. Potrudite se da ovaj dan maksimalno iskoristite za neke druge stvari.

LJUBAV: Imate utisak da ste pronašli svoju srodnu dušu. Sa njom želite sve, spremni ste za brak i osnivanje porodice. Pred vama je jako povoljan period u kom ćete uživati u romantici.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema sa zdravljem kod vas tokom današnjeg dana. Sve ukazuje na to da ćete imati stabilno stanje na ovom planu. Opustite se i uživajte.

BLIZANCI

POSAO: Imate utisak da ste u prošlosti grešili kada ste donosili neke poslovne odluke i sada se kajete. Možete da očekujete da će vam sudbina dati priliku da ispravite neke stvari.

LJUBAV: Sa osobom koja vam se dopada imate odnos toplo- hladno. Čas je tu čas nije. Ne znate kako da reagujete na celu tu situaciju. Moguće je da se i sami neobično ponašate.

RAK

POSAO: Tokom današnjeg dana budite obazrivi ako planirate donošenje važnih odluka, više puta razmislite pre nego što presečete. Moguće je da ćete biti skloni greškama.

LJUBAV: Partner koji je pored vas pokušava da vam se približi ali vi delujete nekako distancirano. Moguće je da niste danas zainteresovani za nova ljubavna dešavanja.

Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

LAV

POSAO: Moguće je da se trenutno dešavaju velike promene u vašem profesionalnom okruženju i da ni sami niste sigurni kako će sve to da izgleda na kraju. Budite strpljivi.

LJUBAV: Za sada je ljubav u drugom planu kod vas. Ako imate partnera oboje ste sada više okrenuti polju posla i zarade. Možete da očekujete da će kasnije biti boljih dana.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete dan u kojem ćete veoma lako završiti sve rutinske poslove, a nakon toga vam ostaje puno vremena za odmor i opuštanje. Povoljna je situacija pred vama.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja želi ozbiljnu vezu. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa bi mogli da vas prate. Posavetujte se sa lekarom ako se tegobe budu nastavile. Izbegavajte bilo kakvo preterano naprezanje danas.

VAGA

POSAO: Promene koje vas očekuju mogu da vam donesu dosta korisnih i dobrih stvari na poslovnom planu. Potrudite se da pokažete da ste spremni za nove odgovornosti.

LJUBAV: Očekuje vas burna situacija na ljubavnom planu. Moguće su drastične promene ili prekid neke ljubavne veze. Pred vama je faza u kojoj ćete biti nekako u šoku...

PROČITAJTE I:

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas kraće putovanje na kojem možete da ostvarite odlične poslovne rezultate. Možete da se nadate generalno povoljnom danu za ostvarenje vaših ciljeva.

LJUBAV: Zaneseni ste novim dešavanjima koja imate sa voljenom osobom i osećaj zaljubljenosti vas obuzima. Možete da očekujete da ćete kao par jako lepo funkcionisati.

ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem kod vas tokom današnjeg dana. Pred vama je period u kojem biste trebali da imate generalno prilično stabilno stanje.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas generalno stabilna materijalna atmosfera u budućnosti. Ne biste trebali da imate veće brige. Potrudite se da se pozabavite obavezama koje čekaju na vas.

LJUBAV: Emotivno stanje je kao što ste i očekivali da će biti. Nema naznaka za neke drastične ili velike promene. Možete da se prepustite dobrim odnosima sa voljenom osobom.

JARAC

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan pa uradite samo onoliko koliko morate. Moguće je da ćete na svakom koraku imati neke kočnice i otežanja na ovom polju.

LJUBAV: Povedite računa jer pokušava da vam se približi osoba koja možda baš i nema sasvim iskrene namere prema vama. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite nepouzdan odnos.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i malaksalost koja vas prati. Izbegavajte danas preterano naprezanje ili umaranje u bilo kom smislu. Pratite kakvo vam je stanje krvnog pritiska.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je važna odluka koja sasvim može da odredi tok vaše karijere u budućem periodu. Potrudite se da donesete novu odluku spremni na racionalno rasuđivanje.

LJUBAV: Mogući su veći problemi u komunikaciji sa partnerom. Ako ste u braku, očekuje vas pogotovo napeta situacija i dosta trzavica. Moguće je da ćete imati nestabilan odnos.

RIBE

POSAO: Moguće je da vam ne prija atmosfera koju imate u svom poslovnom okruženju i da želite da menjate radno mesto. Pred vama je period u kojem je moguća promena.

LJUBAV: Posavetujte se sa prijateljem oko ljubavnih nedoumica jer će on imati pravi savet za vas. Možete da očekujete da će se uskoro vaše stanje na ovom polju menjati na bolje.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su naglašeni kod vas u ovom periodu. Moguće je da ćete biti prilično osetljivi i podložni brojnim tegobama. Povedite računa o svom zdravlju.