Veridba Prosidba Verenički prsten Ljubav Zaljubljeni par
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da će vas faktor sreće proslužiti danas i da ćete uspeti da rešite neke važne dileme koje su vam na ovom polju predstavljale kočnicu u prošlosti.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da se zbližite sa osobom koja vam se dopada. Konačno ćete jedno drugome sasvim otvoreno pokazati svoje interesovanje. Spremni ste za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Možete da očekujete da će vam sudbina na svim poljima u narednom periodu biti veoma naklonjena. Nećete imati probleme sa zdravljem.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Moguće je da ćete se danas posvetiti novim planovima za privatni posao koji ste nedavno pokrenuli. Pred vama je povoljan period da poradite na poslovnoj strategiji.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas krizna faza. Preispitujete svoje odluke u sve ukazuje na to da ste pravili greške u prošlosti. Važno je da budete u svemu iskreni prema sebi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni gojenju. Važno je da u svakodnevnoj ishrani regulišete unso šećera.

čizkejk, torta, slatko, šumskso voće

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: U poslovnom okruženju dolazite do manjih konflikata. Možete da očekujete da će se do kraja dana stvari srediti. Važno je da budete spremni na kompromise.

LJUBAV: Raspoloženje vam je promenljivo. Moguće je da odnos sa voljenom osobom takođe oscilira na neki način. Potrudite se da na ovom polju budete malo smireniji i fleksibilniji.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati sasvim stabilno stanje kada je polje zdravlja u pitanju. Očekuje vas povoljna faza.

RAK

POSAO: Najbolje bi bilo da pokušate da rešite sukobe sasvim otvoreno. Nemojte da skrivate svoje misli i namere. Pred vama je period koji može da vam donese neke probleme.

LJUBAV: Priželjkujete promene na ljubavnom polju ali kao da sada nemate dovoljno snage da ih pokrenete. Važno je da budete spremni da se više posvetite svom emotivnom životu.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma pospani i bez energije. Važno je da date sve od sebe kako biste našli dovoljno vremena za odmor.

Stres, problemi, žena, umor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Povedite računa o tome kako ćete se danas organizovati jer vam pristiže veći broj obaveza u narednom periodu. Važno je da budete maksimalno posvećeni poslu.

LJUBAV: Želite da se voljenoj osobi prikažete u najboljem svetlu, pa ste spremni da neke mane prikrijete. Moguće je da ste često u nedoumici oko budućih poteza na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Infekcije disajnih puteva su moguće kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati veoma naglašen pad imuniteta. Posvetite se svom zdravlju.

DEVICA

POSAO: Možete sa očekujete pozitivne preokrete na polju posla. Konačno ćete rešiti neki veći problem iz prošlosti. Posvetite se svojim poslovnim ciljevima u dovoljnoj meri.

LJUBAV: Rešili ste da preuzmete inicijativu i da pokažete osećanja ka vašem partneru. Nemate više strpljenja i želite da razjasnite što pre situaciju koja vlada među vama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke probleme sa varenjem. Očekuje vas period u kojem će vam ishrana biti pokretač problema.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu ostvariti svoje ambicije veoma lako. Posvetite se svojim obavezama i uloženi trud će vam se adekvatno isplatiti.

LJUBAV: Očekuje vas dobra komunikacija sa voljenom osobom. Slobodne Vage upoznaju zanimlivu osobu na javnom mestu. Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je period u kojem ćete imati pozitivno raspoloženje. Prati vas dobra energija. Povoljan vam je period i nemate probleme sa zdravljem.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan vam nije dobro prikazan kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ćete imati veće dileme i komplikacije. Potrudite se da odluke ne donosite brzopleto.

LJUBAV: Ljubav vam je na prvom mestu i spremni ste da uradite sve što možete kako bi osvojili osobu koja vam se dopada. Posvetite se svojim emotivnim željama.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke manje probleme u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste ishodom na poslovnom planu. Smatrate da ste ostvarili veliki uspeh. Važno je da budete okruženi pravim ljudima u koje zaista imate poverenja.

LJUBAV: Vaša ljubav je iskrena. Za osobu koju volite biste uradili sve što treba. Spremni ste da se borite za ljubav koju delite sa voljenom osobom i potrudićete se da vam veza bude uspešna.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid relaksacije. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme sa zdravljem na nervnoj bazi, zbog stresa.

Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu i ozbiljnije razmatrate mogućnost da promenite radno mesto. Važno je da budete maksimalno posvećeni svojim ambicijama.

LJUBAV: Moguće je da nemate dovoljno poverenja u partnera i da vam sve više deluje da on nešto skriva od vas. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da razjasnite neke stvari.

ZDRAVLJE: Prilično ste malaksali i umorni. Očekuje vas faza u kojoj će vam biti od velikog značaja da redovno spavate i da odmarate. Posvetite se svojim potrebama.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete uspeti da ostvarite svoje kreativne ideje. Sreća je sada na vašoj strani. Možete da očekujete da ćete imati pozitivna razrešenja.

LJUBAV: Sa voljenom osobom vas očekuju nestabilnosti. Oboje ste na neki način razočarani. Nekada je najzdravije da se veza prekine kada vidite da kompromisa nema.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su naglašeni kod vas. Moguće je da zbog lošeg emocionalnog stanja imate sklonost ka prejedanju i da vas zato prate problemi.

Lekar, bolnica, doktor, pregled

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Moguća je manja rasprava u poslovnom okruženju, ali ishod svega toga će biti konstruktivan i pozitivan za obe strane. Očekuje vas povoljan dan.

LJUBAV: Situacija na polju ljubavi je dobra i stabilna. Ne biste trebali da očekujete veće promene danas. Možete da se nadate da će vam stanje sa voljenom osobom biti mirno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama. Osetljivi ste u narednom periodu i možete da budete skloni brojnim zdravstvenim problemima. Očekuje vas period u kojem ćete biti osetljivi.

Najnaporniji znaci Zodijaka, samo lažu i nikada ne govore istinu!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 02.10.2019. 14:00 - 02.10.2019. 14:11 Kada govorite o ljudima koji su kao anđeli, oni se nikada neće naći na tom spisku. Foto: Shutterstock, ilustracija Dok za neke ljude kažemo da su anđeli u telu čoveka, osobe rođene u ovim horoskopskim znacima uglavnom nisu među njima.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!