posao, kolege, stres, tim, uspeh, DEVOJKA
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Važno je da se organizujete najbolje što možete jer ćete imati mnogo novih obaveza i promena danas. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma posvećeni poslu.

LJUBAV: Potrebno je da pronađete način komunikacije koji ne podrazumeva svađu i viku. Odnos sa voljenom osobom je veoma napet. Važno je da se naučite toleranciji.

ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste i potreban vam je odmor. Potrudite se da tokom ove nedelje izdvojite neko vreme koje ćete imati samo za sebe. Očekuje vas period koji je povoljan za oporavak.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Potrebno vam je još dosta vremena kako biste mogli da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Očekuje vas period u kojem ćete raditi prilično naporno.

LJUBAV: Moguće je da vam nedostaje osoba iz prošlosti sa kojom ste imali veoma iskren i specifičan odnos na polju ljubavi. Pred vama je period u kojem možete da obnovite komunikaciju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom kod vas u narednom periodu. Sve ukazuje na to da ćete imati zdravstvene tegobe pre svega zbog sklonosti ka stresu i nervozi.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen, suknja, patike

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da neki tračevi kruže ali i da ne znate u šta da verujete. Očekuje vas faza koja nije preterano povoljna za vaš posao. Moguće je da ste pod stresom.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba nije spremna da napravi korak dalje ka ozbiljnoj vezi i da ćete se zbog toga rastati. Ako ste u braaku, nastupa veća kriza između vas i partnera.

ZDRAVLJE: Potrudite se da se danas ne forsirate. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka raznim problemima na polju zdravlja. Pokušajte da se posvetite sebi.

RAK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa inostranstvom kao i za pravljenje novih planova vezanih za putovanja. Pred vama je period u kojem ćete imati faktor sreće na svojoj strani.

LJUBAV: Ne odustajete od osobe koju volite, bez obzira na sve. Pred vama je faza emotivnih izazova i oscilacija. Posvetite se vašem odnosu i dajte sve od sebe kako bi bili iskreni.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni nekim manjim problemima na polju zdravlja, pa se pripazite.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Možete da očekujete manje komplikacije kada je u pitanju posao. Mnogo toga ne ide onako kako ste očekivali. Pred vama je period otežanja i neizvesnosti na ovom planu.

LJUBAV: Partner pokazuje ljubomoru i smatrate da vas preterano ograničava nekim njegovim pravilima. Pred vama je period u kojem ćete sve više razmišljati o prekidu.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste pod stresom. Očekuje vas faza u kojoj ćete zbog psihosomatskih tegoba imati probleme sa zdravljem. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa vašim lekarom.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Očekuje vas važan razgovor za posao. Ukoluko ste bez posla, mogli biste konačno da rešite svoj status. Pred vama je povoljan period za početak posla.

LJUBAV: Došlo je vreme da odlučite da li želite ozbiljniju vezu ili ne. Nećete još dugo moći da vrdate. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje poteškoće.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Očekuje vas period u kojem ćeete biti skloni problemima sa zdravljem pa bi bilo najbolje da se na vreme obratite lekaru.

Bolnica, lekar, doktor, medicinska sestra

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Imaćete dosta poslovnih obaveza pa je važno da svoje vreme pravilno raspodelite. Mogući su i problemi sa koncentracijom. Očekuje vas period koji donosi konfuziju.

LJUBAV: Trenutno vam ljubavni život nije prioritet i možda čak i svesno izbegavate prilike za nova poznanstva. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta nekih neodumica.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Ne osećate se dobro i potreban vam je odmor. Potrudite se da povećate unos vitamina i da date sve od sebe kako biste poboljšali svoje stanje na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate mnogo slobodnog vremena ispred sebe. Možete da očekujete dan u kojem ćete biti veoma rasterećeni. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da se odmorite.

LJUBAV: Povoljan je dan za nova dešavanja i nova poznanstva. Ako ste slobodni otvara vam se šansa za jako lepu vezu. Pred vama je period u kojem ćet imati sreće u ljubavi.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Osećate se jako dobro i motivisani ste za pozitivne promene u vašem životu. Prijaće vam fizička aktivnost i bavljenje sportom u narednom periodu.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete proširenje delatnosti ili poboljšanje i veći obim posla. Pred vama je period koji bi mogao da bude veoma važan za vaš posao.

LJUBAV: Imate maksimalno poverenje u voljenu osobu sa kojom ste prošli kroz razne životne situacije. Očekuje vas period u kojem će vaš odnos moći da se poboljša.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu koja bi u narednom periodu mogla da vam bude okidač za brojne probleme na polju zdravlja. Posavetujte se sa nutricionistom oko svih nedoumica koje imate.

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da sklopite važan dogovor koji će na duže staze u budućnosti obeležiti vašu karijeru. Pred vama je faza u kojoj ćete imati bitne poslovne odluke.

LJUBAV: Na polju ljubavi nova poznanstva ostavljaju jak utisak na vas. Odjednom imate mnogo novih udvarača. Spremni ste da se posvetite svojim emotivnim porivima.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manje probleme na polju zdravlja. Potrudite se da ojačate svoj imuni sistem.

Jabuka, Jabuke

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas mogućnost da ostvarite poboljšanje zarade tokom današnjeg dana. Iskoristite prilike koje su pred vama. Važno je da budete spremni da se posvetite poslu.

LJUBAV: Ne očekuju vas preterano velike promene na ovom polju. Ako imate partnera zadovoljni ste sa njim. Moguće je da je vaš odnos postao stabilan i predvidiv.

ZDRAVLJE: Povoljan period za mršavljenje je naglašen. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku da se vratite u dobru formu kao i da se rešite nekih zdravstvenih problema.

RIBE

POSAO: Moguće je da vas tokom današnjeg dana imate neki maler za vratom i da ništa ne ide kako ste očekivali. Pred vama je period u kojem će biti raznih promena.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neki nesporazum sa voljenom osobom. Skloni ste svađama i negativnoj atmosferi sada. Nije vam ni malo lako da na ovom polju ostvarite stabilnost.

ZDRAVLJE: Budite oprezni danas. moguće je da ćete biti skloni nekim iznenadnim povredama, padovima, lomovima pa je jako važno da budete fokusirani i da se čuvate.

Pun Mesec u Ovnu donosi ogromne promene za sve znake Zodijaka! Saznajte šta vas čeka na svim poljima do kraja oktobra!

AUTOR: Mogujatosama/M.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 14:00 Faza koja daje velike preokrete... Foto: Shutterstock, ilustracija U nedelju, 13. oktobra pojavljuje se pun Mesec u Ovnu, koji sa sobom donosi velike promene za sve znakove zodijaka. Očekuju nas veliki izazovi i životne prekretnice, koje će uticati na budućnost.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!