Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima
Shutterstock, ilustracija
devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, jesen, dopisivanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Mesec prelazi preko Urana pa u utorak na 20. stepenu Bika će da bude u opoziciji u Škorpiji. Bik voli dobro da zamezi, da posluša dobru muziku, obuje ručno rađene cipele, zamota se u svilu i sve zalije dobrom kapljicom.

PROČITAJTE I:

 

Za sve nas koji smo kopali već mesecima na izgradnji puta Beograd-Kosmos, evo malo utehe za čula. I stvarno slobodan pad u život i dalje traje, ali dočekuju nas udobni jastuci.

Ovaj Mesec diže moral. Pun Mesec u Biku kaže daj mi svega, svega što si zaboravio da uzmeš. Trenutke u kojima si se iscrpljivao, lomio, davao sve više i više bez poštede sada zameni na kratko nekim zadovojstvom srca, stomaka, oka.

Nikad odmor i predah nisu tako nestrpljivo čekani.

 

Najveći greh vašeg horoskopskog znaka

Sa mladim Mesecom u Škorpiji kao prioritet se pojavila tema moći, i tema se nastavlja, naravno. Ali Mesec na suprotnoj strani od Sunca u Škorpiji kaže: „Mnogo si porušio da bi ostao go u svojoj nemoći i shvatio da ti ništa i ne treba, sada oseti sopstvenu vrednost sa nekim konkretnim potezom u smeru izgradnje. Nečeg svog, solidnog, živog, jakog."

Ono što nije dobro za tebe treba da ode, ali šta ćemo sa onim što je dobro i potrebno? Kada je vreme da posadimo taj cvet?

Sada kuvajte, pevajte, slikajte, ludujte u svojoj kreativnosti. Dajte egzaltiranom Mesecu povod da slavi na vama. Zaljubite se kao nikada. Kao da to može da se namesti. I ne traži se da se bilo šta glumi. Da se sada glumi neka sreća, jer Mesec u Biku ne glumi sreću. On je oseća.

I baš sad, kao i svaki put kad se desi pun Mesec, vreme je da nešto ode, završi, da se na nešto stavi tačka. Pa šta bi bilo lepše nego da se stavi tačka na samokandžijanje?

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pored redovnog punog Meseca koji imamo svakih 28 dana, dešava se i jedna specijalno zanimljiva pojava na nebu. Merkur je retrogradan i dolazi unazad u eklipsu sa Suncem, noseći informacije koje je pokupio.

Narednih dana sleduju nam velika otkrivanja, izjašnjavanja, jasnost u govoru, jasnost u pokazivanju povrede.

Bol se sad probija do usana i kod onih najtvrđih. Slušajte ljude oko sebe. Osim toga što žele da budu jaki u svojim borbama i da pokažu kako su veliki u prevazilaženju svega što im život donosi, oni nose i jedan teret iz prošlosti koji pritišće sve mišiće kičme.

I reči „prebrodio/la sam“ posoljene su dubokom tugom i umorom, a oni vape da se čuju. Da se sasluša bol. Da se pronikne u ono što je očigledno, ali nije rečeno.

PREPORUČUJEMO:

 

Razlozi zbog kojih horoskopski znaci prestaju da vole

Za sve one koji nemaju hrabrosti da podele sa drugima svoj koktel tuge i umora, relativno pomešan sa razočarenjem, poslušajte savet: sve što se ovih dana kaže, odlazi sa duše ako se izgovori iskreno.

Kažite jasno da volite, da ne volite, da mrzite, da ne možete da oprostite, ali želite, da ste kruti, ali da hoćete mekano, samo recite.

Mesec u Biku poklanja jer ima. A ima tu svega. Ima i ljubavi prema sebi, ima i zimnice, ima i lepih sećanja, duboko zapamćenih mirisa, ima i praštanja, ima i činjenice da u sebi nosimo ogromno bogatstvo koje se ne da potrošiti. Ali da daje samo onaj koji ima. A imati ne može onaj koji ne daje sebi. Onaj koji od svojih usta otkida da da iz osećaja krivice i straha.

Za ove osobe u astrologiji kažu da su brutalno iskrene! Ponekad i zlobne!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 10.11.2019. 08:00 Osobe u ovim horoskopskim znakovima su samo brutalno iskrene ili zlobne? Foto: Shutterstock, ilustracija Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima će vam uvek reći istinu - bila ona lepa ili ružna. Ali to će uraditi na prilično zloban način, ne uzimajući u obzir vaša osećanja.

 

I neće da pomogne priča da želimo da diramo kosture iz ormara, ne damo da se grlimo sa hladnim i bolnim uspomenama, nego stvaramo nov život u živom mesu koje živi samo u iskrenom stisku, zagrljaju i dahu sadašnjeg trenutka. Postoje živi ljudi koji traže da se zagrle, poljube, koji traže čist zanos vođenja ljubavi u ekstazi i sad se traži napuštanje emotivne nekrofilije po svaku cenu.

Sve to kao priprema za predivni i preludi mlad Mesec u Strelcu koji dolazi na usku konjunkciju Venere i Jupitera na rubu ovog znaka i vraća veru u ljubav na višem nivou, ali da bi shvatili duboku filozofiju ljubavi, moramo da je osetimo u njenim najprizemnijim manifestacijama. Mora da se pokaže kao postojeća.

Ako ne gradite svoje snove neko će već da vas upregne da gradite njegove.

NAJČITANIJE VESTI:

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!