OPREZNO DANAS! Stiže Nova astrološka godina! Današnji dan će biti KATASTROFALAN za sve horoskopske znake! Uradite ovo da izbegnete UŽAS!

20. marta Sunce prelazi iz Riba u znak Ovna, a to označava početak u Zodijaku.

Merkur donosi sreću
 Foto: Shutterstock

Astrološka Nova godina, koja počinje sa sezonom vladavine Ovna, uskoro nam stiže.

Astrolog Dženifer Raciopi dala je dublju analizu kosmičkih uslova koje možemo da očekujemo kada dođe nova astrološka godina. 20. marta Sunce prelazi iz Riba u znak Ovna, a to označava početak u Zodijaku pa mnogi astrolozi smatraju ovaj period početkom nove godine.

 

Treba ovu nedelju iskoristiti da osetimo sve što treba, da zacelimo naše rane i da se okrenemo našoj emocionalnoj inteligenciji. Sredinom nedelje trebaće nam svo strpljenje ovog sveta, fokusiranost na detalje i saosećanje. Moraćemo da prihvatimo sve što se završava i da je vreme za novi početak.

Kako i Merkur nastavlja retrogradnim hodom moraćemo da se spremimo za 14. mart koji će biti najgori dan tokom perioda retrogradnog hoda Merkura.

Nemojte da se bojite svega, već se potrudite da ove astrološke prilike okrenete u svoju korist. U tome će vam pomoći Jupiter, planeta optimizma, koja se kreće kroz znak Strelca. Sada će emocije imati veoma veliki značaj.

Sunce Planete Sunčev sistem Svemir
 Foto: Shutterstock

Veoma važan događaj 14. marta biće formiranje kvadranta između Sunca, Merkura i Jupitera u Blizancima. Trebate da idete polako, dva puta proverite sve i slušajte vašu intuiciju.

Neće mirovati ni duhovi iz prošlosti koji će se pojavljivati zbog pomirenja i da vas ponovo izbace iz ravnoteže. Nezavršeni poslovi traže vašu pažnju, uključujući i neke stvari koje još uvek niste preboleli.

Dobra vest je da nam Mars u Biku ove nedelje donosi dosta sreće, a odluke koje sada donesete će uprkos retrogradnosti imati veoma veliki uticaj na vaše živote.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi