HOROSKOP VAM GOVORI DA LI STE NJEGOV TIP! Šta ga privlači kod pripadnica ženskog roda?!

Oko ljubavi se svet vrti i predstavlja temu broj 1 u životu svakoga od nas.

Seks krevet par
Seks krevet par, Foto: Profimedia

Ako imate nekoga koga nemate ( da se tako filozofski izrazimo) onda vas sigurno interesuje da li biste mu se mogle svideti.


Ako verujete u horoskop i da položaj zvezda u trenutku kada smo rođeni nešto znači, onda će vam sigurno ovaj post odagnati neke sumnje.

Evo šta kaže horoskop - šta njegov znak privlači kod pripadnica ženskog roda.

OVAN - Najviše ga privlače žene koje su samostalne, znaju šta žele, hrabre i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cene njenu snagu i hrabrost. Muški Ovnovi vole izazove i mogu da uživaju u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

BIK - Voli žene koje su slatke, mazne, mirne i prijatne, koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične.

BLIZANCI - Njih privlače žene koje su pametne, a pomalo i misteriozne. Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cene više od lepote.

RAK - Žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu, koja pazi i mazi muškarca Raka je savršena za ovaj znak.

LAV - On želi ženu kojom može da se ponosi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelepe, dramatične, prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači.

DEVICA - On će prvo primetiti da je žena doterana i konzervativno obučena. Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su veoma često sami.

VAGA - Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna. Voli duhovite, neposredne i otvorene žene uz koje će se dobro zabavljati i smejati.

ŠKORPIJA - Emotivno nestabilnog muškarca Škorpiju privlače vitalne i strastvene žene. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i bezvoljne.

STRELAC - Voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane, koje bi mu istovremeno bile i prijatelji. Oni žele ženu koja je u jednom trenutku detinjaste, a u sledećem filozofira o ozbiljnim stvarima, ali koja je uvek srećna i zadovoljna.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC - Žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne sa visokim ciljevima u životu i ugledom oboriće muškog Jarca.

VODOLIJA - Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati.

RIBE - Muškarac u znaku Riba voli žene koje su romantične i emotivne, osetljive i pasivne. Ako voli da spletkari, ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on oseća sigurnim, može lako postati ona prava za njega.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi