Seks krevet par
Profimedia
Seks krevet par

Profimedia

Seks krevet par, Foto: Profimedia

Ako imate nekoga koga nemate ( da se tako filozofski izrazimo) onda vas sigurno interesuje da li biste mu se mogle svideti.

PROČITAJTE JOŠ:

Evo šta kaže horoskop - šta njegov znak privlači kod pripadnica ženskog roda.

BIK - Voli žene koje su slatke, mazne, mirne i prijatne, koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične.

RAK - Žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu, koja pazi i mazi muškarca Raka je savršena za ovaj znak.

PREPORUČUJEMO I OVO:

LAV - On želi ženu kojom može da se ponosi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelepe, dramatične, prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači.

VAGA - Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna. Voli duhovite, neposredne i otvorene žene uz koje će se dobro zabavljati i smejati.

STRELAC - Voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane, koje bi mu istovremeno bile i prijatelji. Oni žele ženu koja je u jednom trenutku detinjaste, a u sledećem filozofira o ozbiljnim stvarima, ali koja je uvek srećna i zadovoljna.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC - Žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne sa visokim ciljevima u životu i ugledom oboriće muškog Jarca.

VODOLIJA - Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati.

RIBE - Muškarac u znaku Riba voli žene koje su romantične i emotivne, osetljive i pasivne. Ako voli da spletkari, ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on oseća sigurnim, može lako postati ona prava za njega.