Posao, stres, rad, bznis, svađa, otkaz
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Sve okolnosti vam idu u prilog i poslovi se pokreću onako kako ste priželjkivali. Možete da očekujete odličan dan. Polje posla vam je dobro prikazano i generalno ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena do maksimuma i uživate u svakom trenutku sa njom. Možete da se nadate dobrom periodu u kojem ćete generalno biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Prija vam što veća fizička aktivnost. Važno je da nađete dovoljno vremena kako biste se više posvetili svom zdravlju i zdravijim navikama na ovom polju.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Dobićete neophodnu podršku sa svih strana. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite važan napredak kada je u pitanju vaše polje posla. Sreća je na vašoj strani.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada pokazuje svoja osećanja. Očekuje vas početak jedne lepe i duge veze. Možete da se nadate da ćete biti ispunjeni pozitivnim i nežnim emocijama.

ZDRAVLJE: Bez problema, osećate se odlično danas. Imate puno snage u sebi i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Pred vama je generalno veoma povoljan dan.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da imate više obaveza nego što ste očekivali i da vam atmosfera koja vlada na poslu stvara pritisak. Nije vam ni malo lako da se skoncentrišete na svoje obaveze danas.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi sasvim iznenada u trenutku u kom najmanje očekujete tako nešto. Pred vama je faza u kojoj ćete biti spremni na promene.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su moguće. Očekuje vas period u kojem bi bilo dobro da nađete više vremena za sebe i za svoje zdravlje. Potrudite se da redovnije idete kod lekara.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za posao, moguće je da ćete uspeti da rešite neke probleme iz prošlosti. Potrudite se da budete dovoljno fokusirani na ostvarenje svojih prioriteta.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, upoznaćete novu osobu koja je iz drugog grada ili iz inostranstva. Bliži se početak veze na daljinu. Moguće je da ćete na početku biti zbunjeni.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Mnogo toga vas opterećuje i važno je da se sa lekarom oko svega posavetujete na vreme.

LAV

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti manje nesuglasice i da ćete zadržati nekog važnog klijenta. Očekuje vas period koji vam donosi razrešavanje nekih situacija.

LJUBAV: Lako donosite novu odluku po pitanju ljubavi. Spremni ste za početak veze sa osobom koja vam se duže vreme udvara. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak. Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu na ovom polju i da prevaziđete zdravstvene tegobe iz prošlosti.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Dolazi vam prilika da poboljšate svoju zaradu. Dodatni izvori prihoda vam mogu uneti samo više motivacije. Važno je da budete spremni da se više posvetite svom poslu.

LJUBAV: Oslanjate se na voljenu osobu i računate na nju u svakoj situaciji. Smatrate da je vaš partner vaša podrška u svemu. Ako ste slobodni, čeznete za tim da sretnete pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Sa zdravljem nema problema.možete da očekujete da će vam stanje na ovom planu biti stabilno i da ćete biti zadovoljni. Imate puno energije u sebi.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana osećati opterećenje i da će vldatai neki pritisak od strane nadređenih. Nije vam lako da sve rešite, dosta toga vas muči.

LJUBAV: Trudite se da sa osobom koju volite ostvarite kompromis čak i onda kada vam se mišljenja razilaze. Važno je da ostanete posvećeni zajedničkim ciljevima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Očekuje vas period u kojem ćete biti opterećeni i pod stresom, pa ćete biti skloni i problemima sa zdravljem.

PREPORUČUJEMO:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da niste spremni da se danas posvetite poslu i da vam je potrebno neko vreme kako biste se rasteretili. Važno je da nađete način da poradite na koncentraciji.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju poznajete već neko vreme ali ne možete da joj pokažete interesovanje zbog nesigurnosti. Nije vam ni malo lako da napravite prvi korak ka njoj.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči kako biste mogli da nađete način da rešite probleme.

STRELAC

POSAO: Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa poslovnim partnerom i uspećete da rešite probleme koji vas opterećuju. Važno je da se potrudite traženju kompromisa.

LJUBAV: Imaćete priliku da upoznate novu osobu sa kojom ćete poželeti emotivnu vezu. Polje ljubavi vam se pozitivno pokreće. Spremni ste da pravite važne promene i nove odluke.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola. Važno je da vodite računa i o unosu ostalih štetnih materija. Neohodno je da budete spremniji da se više posvetite svom zdravstvenom stanju.

Pacijent, lekar, bolnica, pregled

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Preporuka je da povedete računa o svojim finansijama jer ako budet skloni prekomernim troškovima može doći do problema. Pazite na svoje navike.

LJUBAV: Nije vam lako da dođete do pomirenja sa voljenom osobom, koja je jako tvrdoglava. Dosta toga vas u vašem odnosu opterećuje i često osećate da se bliži konačan kraj.

ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola. Moguće je da ćete u većoj meri biti skloni poteškoćama koje su vezane za vaše poroke. Važno je da budete spremni da se odreknete poroka.

VODOLIJA

POSAO: Pokušajte da se bavite samo uobičajenim obavezama jer je dan nepovoljan za veće promene ili važne poslove. Važno je da budete spremni da pravite kompromise.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala da je povređena i da ne želi da nastavi vezu sa vama.moguće je da vam je veoma teško da prihvatite da je vašoj priči došao kraj.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Moguće je da ćete biti skloni nekim tegobama na ovom polju. Posavetujte se sa dermatologom oko svega što vas muči.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen, košulja, ljubav

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Nestrpljivi ste jer ne možete da ostvarite sve svoje planove u trenutku u kom ste vi zamislili da treba. Moguće je da vas opterećuju razne sitnice koje ne idu u dobrom pravcu.

LJUBAV: Niste zadovoljni jer je komunikacija sa partnerom promenljiva. Osećate se kao da se vrtite u začaranom krugu oko istih problema. Ne znate kako da prekinete niz loših dešavanja.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Potrudite se da u vašu ishranu uvrstite više namirnica koje sadrže gvožđe i vitamine. Izbegavajte rizično ponašanje i potrudite se da više pazite na zdravlje.

Pun Mesec i retrogradni Merkur nezgodna su kombinacija - evo koja 4 znaka treba da se posebno čuvaju!

AUTOR: Sensa.hr/M.M. DATUM I VREME: 13.11.2019. 13:29 Saznajte da li ste na pravom putu u pronalaženju sebe... Foto: Shutterstock Pun Mesec u novembru je u znaku Bika, a "ako sve ide po planu i ako je posejano dovoljno semena", kaže Suzan Tejlor, sada "ćemo videti prve plodove svog truda."

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!