NJIHOVA BEZDUŠNOST LEDI Snove će vam pretvoriti u prah: 3 znaka horoskopa koja slamaju srce

Izbegavajte bliskost sa njima...

raski, tuga, žena, devojka
Foto: shutterstock

Iako kažu da je ljubav slepa, mi ne biramo u koga ćemo se i kada zaljubiti, ali posebnu pažnju treba obratiti kada se radi o ova 3 horoskopska znaka. 

Vage

Zbog svoje neodlučnosti i prevelike želje da ostave dobar utisak na sve oko sebe, Vaga je izuzetno sklona flertu. Veoma su strastvene, ali istovremeno u oblacima, sanjaju o večnoj ljubavi koja će ostvariti sve njihove fantazije. Zbog toga često doživljavaju blago nezadovoljstvo trenutnim partnerom, a to u kombinaciji sa tim da lako kupuju laskanje može dovesti do neprijatnih situacija.

Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Vatreni znak Zodijaka poznat je po svojoj strasti i raspoloženju. Ovnovi su poznati kao strastveni ljubavnici, za koje je seksualna strana veze vrlo važna. Nije im lako kada treba da uplove u vezu, a brak im se čini kao dobrovoljni zatvor. Lako varaju svoje partnere kriveći libido, pa traže nove veze i tako povređuju svoje partnere.

Žena, tuga, raskid, samoća, depresija
Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Još jedan vatreni znak koji ne može zamisliti svoj život bez seksualnih avantura. Strelci su poznati po brojnim ljubavnim avanturama i slobodnom moralu, ali njihove izdaje ne vode samo emocije već i požuda. Preljubau ne smatraju nečim nemoralnim - za njih je to najčešće hitni postupak zadovoljavanja. Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku brinu o svom izgledu, a njihovom šarmu je teško odoleti.

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi