Dinari, pare, novac, zarada
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da ostvarite svoje planove vezane za proširenje posla u narednom periodu. Današnji dan vam je povoljan da se posvetite svojim planovima.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da upoznate osobu koja će postati veoma značajna za vaš emotivni život. Prija vam Blizanac sa kojim možete da imate dinamičnu komunikaciju i strast.

ZDRAVLJE: Osetljiva probava je naglašena kod vas. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje probleme sa varenjem. Na vreme povdite računa o ishrani i o unosu tečnosti.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Povoljan je dan za početak novog posla. Moguće je da ćete dobiti podršku saradnika ili prijatelja. Vaš odnos sa ljudima od poverenja vam predstavlja jedan od prioriteta na poslu.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni u svoje emotivne odluke iz prethodnog perioda i da se sada preispitujete u vezi toga. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni nekim preispitivanjima.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja. Osećate se dobro u svojoj koži i imate dovoljno energije za sve. Moguće je da ćete biti skloni nekim tegobama na ovom polju.

Sokovi voće napitak zdravlje vitamini

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Imaćete malo veće troškove i polje novca vam nije dobro prikazano. Izbegavajte bilo kakva ulaganja danas.pred vama je period u kojem vas očekuje malo statična situacija.

LJUBAV: Moguće je da vam prija vaša sloboda i da iz tog razloga uporno odbijate nove ponude za ljubavnu vezu. Važno vam je da malo uživate sami sa sobom i sa prijateljima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni gojenju ako se ne budete dovoljno posvetili ostvarnju zdravijih navika.

RAK

POSAO: Koncentracija vam može biti u nešto gorem stanju nego inače. Pazite da ne pravite prevelike greške kada je u pitanju posao kako se ne biste previše kajali kasnije.

LJUBAV: Moguća je kriza u ljubavnoj vezi. Izazovi koji vas očekuju nisu laki ali ćete nakon njih znati da li ste jedno za drugo. Očekuje vas period u kojem će vaše strpljenje biti na testu.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vas prati tokom današnjeg dana. Možete da patite od hroničnog umora kao i da budete skloni nekim problemima koji su vezani za malaksalost.

Banka Kredit Ekonomija Posao Advokat Ugovor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Nestrpljivi ste i vrlo lako možete ući u konflikt samo zbog nedostatka takta i smirenosti na poslu. Možete da očekujete da će vaša poslovna situacija da se menja u budućnosti.

LJUBAV: Moguće je da trenutno imate problem na ljubavnom polju i da vam je teško da naterate sebe da se sa tim suočite. Pokušajte sebi da priznate neke stvari.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Sve ukazuje na to da biste mogli da patite od stresa kao i od zdravstvenih problema na nervnoj bazi.

DEVICA

POSAO: Dolazite do važnih promena koje će se u velikoj meri odraziti na poslovno stanje koje ste imali do sada. Možete da očekujete veće promene na ovom polju u narednom periodu.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Uskoro ćete definisati vaš odnos. Pred vama je mogućnost za zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Prijaće vam bavljenje sportom. Posvetite se treninzima, sebi, radite na tome da se vratite u dobru kondiciju. Važno je da vam navike budu zdrave i da unosite dovoljno tečnosti.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Povoljan je dan za saradnju sa inostranstvom. Možete da očekujete da vam poslovi generalno dobro idu... Ne bi trebalo da bude većih komplikacija kod vas danas.

LJUBAV: Dobro se slažete sa Lavom sa kojim imate mnogo zajedničkih prijatelja. Ukoliko vam se dopada Rak, nije sjajna situacija. Moguće je da ćte preispitivati svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Sve ukazuje na to da će vam stanje na ovom planu biti sasvim stabilno. Dobro se osećate u svojoj koži i imate puno energije.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je šansa da dođete do poboljšanja materijalne situacije. Motivacija za posao vam raste. Možete da očekujte pozitivne okolnosti na ovom polju danas.

LJUBAV: Uživaćete zajedno sa osobom koju volite. Moguće je da planirate romantično, zajedničko putovanje. Ako ste slobodni povoljan vam je period za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično i puni ste snage. Ne biste trebali da brinete kada je u pitanju vaše zdravlje. Sudbina vam je naklonjena pa možete da prevaziđete i neke probleme iz prošlosti.

Ljubav Zaljubljeni par Romantika

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Vaše ideje treba da razmotrite još malo, kao i da ih korigujete, kako bi one bile prihvaćene. Moguće je da vam nije lako da sve realizujte u kratkom vremenskom roku.

LJUBAV: Voljena osoba će vam otvoriti svoju dušu, pa je važno da joj pokažete da vam je stalo do toga da je saslušate. Moguće je da će vas neka njena priznanja iznenaditi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje uši. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni upali srednjeg uha kao i nekim problemima sa sinusima. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

JARAC

POSAO: Možete da se nadate preokretima ali i da danas na poslovnom planu ništa nećete rešiti sasvim lako. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke poslovne kočnice i prepreke.

LJUBAV: Pred vama je jako lep period na emotivnom polju. Ukoliko ste slobodni, moguć je početak nove ljubavne veze. Pokažite da ste spremni za dobre promene konačno.

ZDRAVLJE: Povoljan period za oporavak vas očekuje. Ukoliko ste planirali bilo kakav zahvat, intervenciju i tome slično sada vam je sudbina naklonjena da sve dobro prođe.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivan ishod događaja na poslu. Uskoro će vam se otvoriti mogućnost za napredovanje. Spremni ste da se posvetite svojim ciljevima.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada Vaga, možete da očekujete manje zastoje u kontaktu sa njom. Moguće je da će vaš odnos biti na neki način problematičan i nedefinisan.

ZDRAVLJE: Prija vam rekreacija. Moguće je da se dobro osećate kada ste u pokretu i da vam je potrebno da se malo više okrenete sebi i svojim potrebama kako bi bili zadovoljniji na opštem planu.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, potrebno je da uložite više truda kako bi vam se zarada povećala. Možete da očekujete neke manje probleme na ovom polju danas.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati da želi da napravi neki ozbiljniji i konkretniji korak. Moguće je da vi niste spremni i da ćete iz tog razloga eskivirati određene odluke.

ZDRAVLJE: Prija vam veći unos svežeg voća i povrća. Važno je da povedete više računa o svojoj ishrani. Dosta toga bi moglo da se menja na vašem polju zdravlja.

Ovaj dan će promeniti sve! Evo kako Crni Mesec utiče na sve znake Zodijaka!

Mnogi će pronaći srodnu dušu, a zauzeta srca počeće da planiraju zajedničku budućnost i brak U astrologiji Crni Mesec je drugi mlad Mesec u jednom mesecu. Mlad Mesec u Devici motiviše da preispitamo životne odluke i napravimo promene o kojima smo oduvek sanjali. Vreme je da se aktiviramo i polako krenemo putem ostvarenja snova.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati