Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nepredviđene troškove. Pazite se mogućih gubitaka posla.

LJUBAV: Ljubomora vam stvara veće probleme u ljubavnoj vezi. Na neki način ste prilično nesigurni u voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Pazite na krvotok.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Bilo bi dobro da izbegavate konflikte danas. Neke stvari bi mogle da odu predaleko iako to ne želite. Potrudite se da na poslovnom polju pokažete diplomatičmost.

LJUBAV: Imate utisak da vas partner pritiska a vi niste spremni za ozbiljne odluke. Potrebno vam je vreme za razmišljanje kako biste mogli da ostvarite svoje ciljeve.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka problemima i oscilacijama na polju zdravlja. Povedite više računa o sebi.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete novu ponudu koja će vam laskati. Spremni ste da prihvatite novi izazov na ovom polju. Ne želite da propustite ni jednu šansu za zaradu.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neku prolaznu svađu tokom današnjeg dana. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni konfliktima i nervoznim ispadima.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete imati neke manje zdravstvene probleme. Povedite računa o svojim navikama.

RAK

POSAO: Moguć je uspeh na poslovnom polju danas. Konačno vam se isplatio rad i trud koji ste uložili u svoju karijeru. Važno je da pokažete odlučnost u narednom periodu.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo koje će na vas ostaviti veoma moćan utisak. Spremni ste da otvorenije pokažete svoja osećanja kako bi došli do ljubavne sreće.

ZDRAVLJE: Problemi sa srcem su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati brojne poteškoće sa tahikardijom, aritmijom i tome sl. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Nepovoljan je dan za nov posao. Potrudite se da se posvetite samo rutinskim obavezama i da izbegavate rizike. Danas nije dan za veće promene i nove odluke.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da sa voljenom osobom raspravljate oko zajedničkih ulaganja. Važno vam je da pravite nove planove za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Probava vam je veoma osetljiva. Pred vama je period u kojem ćete biti i te kako skloni problemima sa varenjem. Potrudite se da više pazite na svoju ishranu.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete na poslu imati neke manje nesuglasice sa saradnicima ali to može da se promeni ako se budete trudili i da modifikujete svoj stav u odnosu sa njima.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na emotivnom planu. Osoba koja vam se dopada će napraviti prvi korak ka vama. Potrudite se da prevaziđete svoju stidljivost.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Možete sada da budete u većoj meri skloni bolnim i upalnim stanjima kao i problemima na polju zdravlja.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Pred vama su neki manji problemi na ovom polju. Važno je da zadržite smirenost i pozitivan stav. Dajte sve od sebe kako ne biste napravili neke probleme na poslu.

LJUBAV: Moguće je da imate utisak da se neke stvari menjaju i da voljena osoba i vi više nemate iste poglede na svet. Pred vama je period u kojem ćete preispitivati svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Važno je da budete oprezni kada su u pitanju vaše navike na polju zdravlja. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni problemima.

Lekar Doktor Rentgen Rentgenski snimak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete biti razočarani situacijom na poslovnom planu. Sada je vreme da nađete snagu za nov početak kako biste mogli da spasete ono što se spasti može.

LJUBAV: Skloni ste razdražljivom ponašanju u odnosu sa voljenom osobom. Često se svađate. Pred vama je period u kojem ćete imati česte trzavice i razmišljanje o prekidu.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Izbegavajte stresne situacije.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas suočavanje sa greškama koje ste ranije pravili na ovom polju. Potrudite se da na vreme donesete nove odluke koje su vam neophodne kako bi poslovno stanje menjali.

LJUBAV: Veza kojom niste zadovoljni uskoro može da dođe do prekida. Odluka je samo na vama. Moguće je da ćte imati neke veće trzavice sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervozom. Očekuje vas period u kojem ćete na bazi stresa imati nove probleme na polju zdravlja. Povedite više računa o sebi.

Joga meditacija proleće leto opuštanje

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Očekuje vas odličan dan za odmor. Na poslovnom planu niste opterećeni. Sve ide i bolje nego što ste zamišljali na ovom polju. Možete da očekujete dobar dan.

LJUBAV: Niste zainteresovani za novu vezu iako postoji prilika za to. Ostajete nekako emotivno nedostupni i na neki način isključeni od novih prilika. Samoća vam za sada jako prija.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći problemi sa zdravljem. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate generalno mirno, dobro i stabilno stanje na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Dan nije povoljan za nove poteze na ovom planu. Možete da očekujete da će biti nekih manjih komplikacija. Vrlo je moguće da nećete ostvariti sve ciljeve koje ste zacrtali.

LJUBAV: Skloni ste tome da reagujete u besu, pa da se kasnije kajete. Svađe sa voljenom osobom se nastavljaju. Potrudite se da date sve od sebe kako bi situaciju ipak smirili.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju i potrudite se da ojačate imunitet kako ne bi došlo do prehlade.

telefon, poruke, dopisivanje, žena, devojka, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Očekuje vas prilika da napravite konkretan potez koji će vas dovesti do važnih poslovnih rešenja. Možete da se nadate pozitivnom danu za sklapanje novih kontakata.

LJUBAV: Osećate se voljeno i zadovoljni ste pored svog partnera. Uživate u danu u kojem ste emotivno ispunjeni. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Preporuka je da izbegavate cigarete. Pred vama je period u kojem ćete u većoj meri biti skloni problemima sa plućima. Oko svega se na vreme posavetujte sa lekarom.

Svaki dan u nedelji ima svoje značenje, a evo i koje!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 09:00 Prema astrologiji svaki dan u nedelji predstavlja jednu planetu, ima svoju moć i kvalitet pa je tako pogodan za određene planove i akcije... Foto: Shutterstock Ponedeljak - dan Meseca Ponedeljak kao prvi radni dan u nedelji, veoma je povoljan za rituale plodnosti i začeća.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati