Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,
Shutterstock, ilustracija
Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako nas sve u nekim trenucima obuzme osećaj ljubomore, ovi znakovi definitivno u tome prednjače.

Vrlo često je to zbog njihove nesigurnosti, ali i pesimizma kojem su skloni. Sledeća tri horoskopska znaka su najljubomornija u celom zodijaku.

PROČITAJTE I:

 

Jarac

Uprkos tome što su preostala dva znaka znatno sklonija ljubomori, postoji razlog zašto su Jarčevi na ovom spisku. Naime, njihova ljubomora najčešće se javlja kada su u vezi jer su vrlo nesigurni u sebe, pa im je teško da veruju partneru. Njihove misli ih često odvedu u nezamislive scenarije zbog kojih pomišljaju koliko bi dobro bilo živeti život u tuđim cipelama.

Škorpija

Škorpije su vrlo posesivne osobe po pitanju ljubavi i prijateljstava. Kada pronađu dobrog prijatelja ili se zaljube, žele provoditi po ceo dan s tom osobom i ljubomorni su na sve druge kojima oni poklanjaju pažnju. Baš poput Jarčeva, Škorpije su vrlo pesimistične, pa dopuštaju svojim mislima da upravljaju njima, što je poprilično loše.

PREPORUČUJEMO:

 

Blizanci

Blizanci čvrsto sede na tronu najljubomornijih. Iako odaju utisak da su vrlo pozitivne i otvorene osobe, Blizanci su zapravo vrlo zavidni i često smatraju da drugi ne zaslužuju to što imaju i da su oni ti kojima bi to nešto trebalo pripasti. Skloni su ogovaranju i predrasudama, što proizlazi isključivo iz njihovog nezadovoljstva sa samim sobom.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka nikada ne bi oprostili prevaru!

AUTOR: Lepotaizdravlje/M.M. DATUM I VREME: 08.09.2019. 13:00 Odmah pronađite jednog za sebe! Foto: Shutterstock Od svih 12 horoskopskih znakova, Rakovi najviše polažu na vernost! Oni obično teže dubokoj, emotivnoj i stabilnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj prevara ne nalazi mesta.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati