Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Danas ste skloni donošenju naglih odluka koje bi na neki način mogle da ugroze vaš status. Potrudite se da na poslovnom planu sada ne rizikujete preterano kako ne bi sebe ugrozili.

LJUBAV: Ne prija vam samoća i želite ljubavne promene. Fale vam nova poznanstva, pažnja i nova dešavanja na ljubavnom polju. Potrudite se da najpre volite i poštujete sebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete se osećati prilično loše. Izbegavajte preterano naprezanje i potrudite se da malo više odmarate.

 

BIK

POSAO: Ako želite da napredujete biće potrebno da uložite mnogo više truda u posao koji radite. Poradite na tome da pokažete sve svoje sposobnosti i da se bolje organizujete.

LJUBAV: Ukoliko budete napravili prvi korak u flertu sa osobom do koje vam je stalo, ona će vam uzvratiti svojom pažnjom. Važno je da se potrudite oko vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su mogući. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da izbacite loše navike koje imate i da se okrenete ka onima koje su pozitivne.

BLIZANCI

POSAO: Može se desiti da vam neka sitnica, detalj promakne i da zbog toga dođete do poslovnih problema i poteškoća. Uradite ono što možete kako bi izbegli greške na poslu.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš je naglašen kod vas. Mogući su problemi sa srcem i plućima. Ukoliko imate bilo kakve tegobe, obavezno se obratite vašem lekaru radi pregleda.

RAK

POSAO: Ponosni ste na svoju karijeru i kada se osvrnete iza sebe vidite postignuća koja su vam na neki način značajna. Pred vama je period u kojem možete dodatno napredovati.

LJUBAV: Pred vama je prilika da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje. Na neki način dokazujete svoju privrženost ka njoj i spremni ste da se posvetite vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate naglašenu sklonost ka dehidrataciji. Posvetite se svom zdravlju i stvaranju boljih navika.

LAV

POSAO: Dolazi vam bolji period za posao. Kočnice koje su vas brinule do današnjeg dana vas ubuduće neće opterećivati. Uradite ono što je do vas kako bi se više posvetili poslu.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za početak nove veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Bićete ispunjeni lepim emocijama koje će vam podići motivaciju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu kod vas prilično osetljivi. Potrudite se da sa svoje strane uradite sve kako bi vodili računa o zdravlju.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete dobre vesti nakon kojih ćete imati veliki osećaj olakšanja. Pred vama je period u kojem ćete lako rešavati probleme koje ste imali u prošlosti na ovom polju.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom je zapao u blagu monotoniju, ali uz obostrani trud možete da očekujete poboljšanje situacije. Važno je da osećanja još uvek postoje među

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Današnji dan vam je povoljan za vežbanje i fizičku aktivnost. Posvetite se svojim potrebama.

VAGA

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do dodatne zarade koja će vam popraviti motivaciju i raspoloženje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Potpuno neočekivano se susrećete sa osobom prema kojoj gajite neki vid simpatija. Danas bi vaš odnos mogao da počne da se razvija. Spremni ste da idete korak dalje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas! Puni ste pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Posvetite se ljudima koje volite i učinite nešto lepo za njih u ovom danu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako ste slobodni, očekuje vas flert sa Blizancem sa kojim možete imati veoma zanimljivu avanturu. Zauzete Škorpije mogu da očekuju nepovoljan period za brak.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Osećate se sasvim dobro. Moguće je da vam treba malo više sna i odmora ali ako se dobro organizujete, uspećete više da spavate.

Žena, moda, odeća, pantalone, moderno

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Dolazi vam mogućnost da pokažete svoje talente i da napredujete. Odličan je dan ako se bavite poslom vezanim za umetnost. Možete da očekujete adekvatnu podršku.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Device, neće vam biti lako da je osvojite. Moguće je da vam je komunikacija napeta i da među vama postoji nerazumevanje.

 

JARAC

POSAO: Dolazi vam ostvarenje poslovnog projekta u koji ste uložili mnogo vremena i energije. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete dobar period.

LJUBAV: Imaćete dobar dan na emotivnom polju. Sa voljenom osobom se jako lepo slažete i sve ide kao podmazano. Spremni ste da uživate u romantičnim zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Važno je da povedete računa o ishrani i da se potrudite da stvarate zdrave navike. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti skloni manjim problemima sa probavom.

VODOLIJA

POSAO: Nećete imati mnogo obaveza, uspećete da se posvetite sebi i da nađete slobodno vreme. Pred vama je povoljan dan, posao vam neće predstavljati opterećenje ili brigu.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu sa kojom ste nedavno ušli u vezu. Osećate se lepo kada ste zajedno i uživate u svakom trenutku. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu. Izbegavajte stresne situacije. Ako imate prepisanu terapiju, uzimajte je na vreme.

RIBE

POSAO: Imate velike planove ali ne možete da ih realizujete sasvim sami. Potrebni su vam saradnici sa jednakim sposobnostima. Važno je da se okružite pravim ljudima.

ZDRAVLJE: Imate višak energije pa bi vam danas bavljenje sportom u svakom slučaju veoma prijalo. Potrudite se da nađete više vremena za rekreaciju i fizičku aktivnost.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock