Pare, novac, dečko, devojka, par
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

Hrana

Prijaće vam sve ono što je dobro začinjeno, s posebnim osvrtom na ljuto – tako da se Ovnovima preporučuje da ove sedmice koriste ljute papričice, i naročito čili – time ćete em dati poseban ukus svom jelu, em pomoći svojim plućima. Konzumirajte više čajeva, naročito od koprive i majčine dušice!

PROČITAJTE I:

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

 

Ljubav

Vi o klin – partner o ploču....ovo je slikovito sumiranje komunikacije između vas i voljene osobe tokom ove nedelje. Ne zna se čiji ego radi jače, ali u svakom slučaju ni jedno ne želi da popusti i da se prikloni mišljenju onog drugog. No, ne može se reći da ove varnice neće biti vrlo podsticajne – smirivanje svađa u spavaćoj sobi i nije tako loš način, zar ne? Venera ulazi u vaše polje ljubavi za vikend – i eto novog poznanstva prilikom izlaska. Kada vas u tom periodu i bivši emotivni partner pozove da se malo „družite“, razmislite dva puta pre nego što kažete „da“....

PROČITAJTE JOŠ I:

 

Posao

Energija Ovnova se razbuktala u punoj meri, što će tokom ove sedmice postati svima očigledno. Dovršavate ono što je neophodno da bi prionuli na realizaciju planova, a ulazak Venere, vladarke posla i novca, ali i ozbiljnih poslovnih partnerstava u znak Lava – govori da ste na pravom putu da neke ozbiljne saradnje i materijalizujete. Postupak nekog kolege usmeren protiv vas neće vam naneti štetu – samo ćete se iznervirati i reći šta imate.

Žena, posao, stres, rad, firma

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Novac

Prvog dana sedmice novčani priliv – ali će otići na redovne troškove ili na potrebe nekog od članova porodice. Imaćete par prilika za dobijanje sitnijih suma. Napravljate dogovor koji vam odgovara u vezi nekog dugovanja.

Zdravlje

Za vreme Punog Meseca, 2.-og jula možete imati povremene probleme sa glavoboljom, nesvesticom ili mučninom. Generalno, osećate se dobro.

BIK

Hrana

Ove nedelje obavezno u svoj jelovnik uvrstite banane, pirinač, jogurt i ne propustite da pojedete makar jednu jabuku dnevno. Za doručak će vam prijati ovsena kaša, za ručak piletina i sveža salata. Pošto postoji opasnost od slabog varenja ili pojačane želudačne kiseline – pokušajte da koristite đumbir.

Jabuka zdravlje dijeta

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubav

Pun Mesec u polju strasti i prelazak vaše vladarke Venere u znak Lava, obeležiće ovu sedmicu. Bračni odnosi idu ka smirivanju, partner je veliki inicijator pozitivnih promena, a vi ćete se malo uvređeno nećkati – pa popustiti. Bikovima je dosta naglašena mogućnost susreta ili ponovnog ujedinjenja sa dragom osobom sa kojom su davno izgubili kontakt. Ovo je momenat i pokretanja komunikacije sa bivšim emotivnim partnerom. Slobodnima prijatelj može pomoći kao posrednik pri upoznavanju nekog za koga ste zainteresovani. Vikend je odličan za ljubav.

Posao

Događaji na poslovnoj pozornici se ubrzavaju. Još uvek vam sledi raščišćavanje zaostataka, naročito što se papirologije tiče, ali oseća se da se atmosfera u poslovnom okruženju promenila na bolje. Nešto teže dogovaranje sa kolegama oko raspodele obaveza. Koliko god pokušavali da se izvučete, sleduje vam veći deo istih. Poslednjeg dana radne nedelje naglašena nervoza zbog kratkih rokova koje morate ispuniti.

Posao žena biznis laptop razgovor sastanak

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Novac

Pun Mesec u polju kriza, dugovanja, kredita – skreće pažnju da na ovom sektoru morate biti disciplinovani i dalje. Novac dolazi od redovnih poslova, doduše – sa par dana zakašnjenja.

Zdravlje

Povremeno stomačne tegobe, što je samo posledica stresa koji uporno potiskujete. Više nemate nikakvo opravdanje za odlaganje nekog vida rekreacije. Makar svakodnevno šetajte.

PREPORUČUJEMO I:

 

BLIZANCI

Hrana

Ove nedelje najviše bazirajte ishranu na povrću, jer su vitamini i minerali iz njega ono što vam je sada neophodno. Kupus, šargarepa, brokoli, karfiol, spanać i paprika – neka makar nešto od ovoga bude na dnevnom meniju. Ukoliko se osetite umorno i iscrpljeno – probajte sa čajem od rena!

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljubav

Pun Mesec u polju ozbiljnih partnerskih odnosa, braka, skreće pažnju Blizancima na ovaj životni segment. Energiju koju sada imate morate upotrebiti konstruktivno u odnosu sa partnerom ako želite da dovedete odnose u normalu. Mnogo toga zaista sada zavisi od vas. Onima u vezama slede bolje prilike za dobru komunikaciju sa osobama koje su im važne. Razgovor sa voljenom osobom izbaciće na površinu sve duboke emocije koje postoje. Slobodnima za vikend poznanstvo koje ima preduslov da se pretvori u ozbiljniju priču. Samo nemojte žuriti, da ne umanjite sebi šanse.

Posao

Sunce i Mars u vašem znaku, i pored retrogradnosti vašeg vladara Merkura, pomažu vam prilikom dogovora, pa je drugi deo nedelje posebno bitan vezano za poslovne saradnje. Jedna jaka priča, pokrenuta u prethodnom periodu, sada dolazi na realizaciju. Neko sa kim ste već razgovarali sada će stupiti u kontakt sa vama. Ovo je posebno bitno nezaposlenima. Izlazite iz perioda nesigurnosti i konfuzije.

Novac

Rešenje za jedan novčani problem, dugovanje otvara se početkom sedmice. Iskoristite priliku, napravite dogovor. Prilivi stižu redovno, ali ovaj segment života i na dalje će zahtevati vašu punu pažnju. Povećani troškovi za vikend.

Kupovina, šoping

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

Zdravlje

Dobre zdravstvene prilike, najviše zbog Sunca i Marsa koji vam daju dobru životnu energiju. Ipak, postoji opasnost od temperature, kao i od toga da se u žurbi povredite ili posečete.

RAK

Hrana

Ove sedmice morate izbegavati prejedanje i premasna jela. Morate piti i veće količine tečnosti, nezaslađene sokove ili vodu sa limunom. Neka maslinovo ulje postane sastavni deo vaše ishrane. Prijaće vam i sve vrste čorbi i supa i salate koje trebate začinjavati belim lukom i peršunom.

Ljubav

Razmišljate da li ste napravili pravi izbor u odabiru partnera. Oni u braku su tu gde su, pa pokušajte da iskoristite ovu nedelju kada se neke strasti mogu smiriti. U partnerskim odnosima ćete češće koristiti seks kao način sređivanja problema, a pravu priču izbegavati....koliko je ovo dobro, tek će pokazati vreme. Naglašena je mogućnost tajnih odnosa, naročito iz okvira poslovnog segmenta. Venera je u vašem znaku do poslednjeg dana radne nedelje, baš njen prelazak u znak Lava slobodnima donosi jedan moćan poticaj i jako novo poznanstvo.

Stan, dom, kuća, par, veza, raskid

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Posao

Pun Mesec početkom nedelje u polju poslovnih obaveza, odgovornosti, gde se već nalazi retrogradni Merkur. Neke problematične stvari, okolnosti su pred završetkom. Ovo potvrđuje i prelazak Venere u vaše polje posla i novca na kraju radne sedmice. Stavljate tačku na najveće teškoće u ovom sektoru. Imate jake podrške autoriteta i bitnih ljudi, iskoristite ovo. Od strane nadređene osobe u drugom delu ovog perioda dobijate pozitivne informacije koje čekate.

Novac

Nedelja za rešavanje zaostalih dugova. Krajem nedelje veći priliv. I dalje imate novčane dobitke preko poslova koje ste već odradili, a tek sada ih naplaćujete. Ovo je naročito važno onima koji rade na ugovor ili honorarno.

Zdravlje

Polje zdravlja aktivirano Punim Mesecom baca naglasak na to da ne smete zanemarivati neke simptome. U dobrom ste periodu da nađete pravu lekarsku pomoć. Ne čekajte.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

Hrana

Ove sedmice se svi apetiti otvaraju, a naročito ćete osećati potrebu za „bogatim“ jelima – možete se baciti na previše masno, previše slatko, previše začinjeno....Biće pojačana sklonost ka gojenju, pa pokušajte da ishranu rasporedite na više malih obroka u toku dana, prijaće vam da rasteretite želudac. Sve vrste torti su sada najjači izazov....

Ljubav

Pun Mesec u polju ljubavi donosi Lavovima priliku da na neke priče stave tačku. Naravno, to neće ići lako jer emotivna vezanost postoji još uvek, ali ste vi sada zakoračili u period kada ćete, kroz vreme, shvatiti da ste sami sebi najbitniji i da ne želite da se zarad drugih lomite i kidate. U bračnim odnosima i vi i partner se možete ućutati i povući....pitanje je šta će ova tišina da donese...No, posle teških događaja, evo lepih dana i ulaska Venere, planete ljubavi u vaš znak pred kraj nedelje. Samo budite strpljivi još malo. U subotu očekujte poziv ili susret sa nekim iz emotivne prošlosti.

Posao

Sunce, vaš vladar i Mars iz polja protekcije, ostvarenja želja, dobre sreće lepo gledaju na vaš znak i na tranzitnog Jupitera u njemu. Vladar polja posla i dalje ide retrogradno, ali će vam to u ovom trenutku doneti samo nešto sporije odvijanje situacija i možda probleme sa tehničkim komunikacionim sredstvima. Inače, kockice počinju polako da se slažu i vama će ova sedmica otvoriti priliku za pokretanje saradnje sa Ovnom ili Blizancem koju već duže očekujete.

Novac

U ovom sektoru će stvari sve više ići u vašu korist. Rešavajte se dugova lagano i pripremajte se za neuporedivo bolje okolnosti koje uskoro dolaze. To potvrđuje i planeta novca i blagostanja koja ulazi u vaš znak.

Novac, žena, sreća, bogatstvo, pare

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zdravlje

Bićete zaštićeni sa dva benefika u vašem znaku, Venerom i Jupiterom. No, pošto i od dobrog može da boli glava – vama savet – pritisak i krvni sudovi su sada vaša slaba tačka...ako ima problema na ovom polju – pravac po terapiju kod lekara!

DEVICA

Hrana

Malo vremena ćete imati i za pripremu namirnica i za neko opuštanje pri jelu, tako da će po neki zalogaj „u hodu“ postati vaša navika tokom ove sedmice. Pošto je situacija već takva kakva jeste, onda napravite miks koštunjavog i suvog voća i jedite po šaku umesto užine dva puta dnevno. Dići će vam energiju.

Ljubav

Prvo ćemo baciti naglasak na prošlost koja je definitivno sve više prisutna u vašem životu, bilo kroz realna dešavanja, bilo kroz razmišljanja o nekim osobama. Jedan proces je pokrenut i sada ga je teško zaustaviti. Neke bivše osobe ne zaslužuju da im se vratite, ali sigurno je da će vas duboko unutrašnje preispitivanje naterati baš na taj put. Pa dobro, videćemo da li je vredelo....Pun Mesec u polju doma i porodice upozorava da je vreme da vi i bračni partner ili presečete sa besmislenim svađama ili da presečete svoj odnos.....Zbog ulaska Venere u polje tajni, Device će biti sklone emotivnom povlačenju ili ulasku u skrivene odnose....

Posao

Vladar vašeg znaka Merkur, ide retrogradno kroz polje javnosti, pozicija, karijere, nadređenih – pa slobodno računajte na to da drugi budno prate šta radite. Mesta za greške nemate u ovom trenutku. Bilo bi dobro poslušati savet po jednom pitanju osobe koju smatrate autoritetom u svom poslu. Imaće pravi predlog za vas. Neki planovi polako počinju da dobijaju svoj okvir. Teško je, ali ovakva vremena uvek izvuku najbolje iz vas.

Žena, kolege, posao, nerviranje, strpljenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Novac

Pojačani troškovi vezani za porodicu, ali i za privatnike. Kraj nedelje doneće novčani priliv koji dugo očekujete i pomoći da rešite one najakutnije probleme. Dogovori o otplati duga na rate.

Zdravlje

Vladar vašeg znaka je i dalje u opoziciji sa vladarom polja zdravlja. Oprez u ovom segmentu mora postojati. Zanemarujete sebe, ponašate se prema svom telu kao da će trajati večno. Grešite, savet lekara je neophodan.

VAGA

Hrana

Želja za bogatstvom boja, bogatstvom ukusa na vašoj trpezi biće izražena ove sedmice. Ako želite da održite svoju liniju kojom se ponosite – morate biti umereni. Po malo od svega, ne prejedanje, već uživanje. Savet za vas je grilovana riba i povrće na žaru...uz ovo sveža voćna salata....i boje i ukus su tu, a vi se hranite zdravo...

salata, jelo, ručak, obork, šopska salata

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljubav

Možda će tokom ove nedelje za vas govoriti da ste sebični i da gledate samo sebe i svoj interes. To definitivno nije tačno. Vi volite da balansirate u odnosima i date srce, ali želite da i druga strana na isti način učestvuje u vašoj vezi. Kada shvatite da toga nema – lako ste spremni da odete. Vagama u emotivnim odnosima slede razgovori sa voljenom osobom od čijeg ishoda zavisi u kom pravcu idete dalje...i da li uopšte idete. Vaš vladar Venera prelazi u znak Lava i lepo će gledati na vaš znak – svaka vaša emotivna odluka u ovom periodu je prava i time se i vodite.

Posao

Od nekih planova odustajete, jer shvatate da nemate pravu podršku od drugih. Nezaposleni su mnogo očekivali od kontakta sa jednom važnom i uticajnom osobom, ali ispada da će sve morati da se prolongira. Od sredine nedelje ipak poboljšanje. Dolaze nagoveštaji da će jedan projekat ipak dospeti u vaše ruke, što je više nego izvesno da će se i realizovati, ako ne krajem ove, a onda odmah početkom sledeće nedelje. Idu bolji dani.

Novac

Od ovog perioda finansijska situacija će krenuti uzlaznom linijom. Sredinom nedelje priliv. I dodatni poslovi vam mogu donositi novac u ovoj nedelji. Iskoristite svoju pamet i sposobnosti.

Zdravlje

Generalno – zdravi ste kao dren, ništa vam pod milim Bogom ne fali. Ako postoje zdravstveni problemi od ranije, sada idete ka njihovom rešavanju.

ŠKORPIJA

Hrana

Apetit je u porastu, ali umete da stanete kada je najslađe. Ove sedmice su sve vrste mesa preporuka za vas, mada biste mesne prerađevine trebali da izbegavate. U periodu ste kada vam spremanje salata samo oduzima vreme – baš iz tog razloga trudite se da konzumirate i povrće. Najviše vam sada odgovaraju pasulj, sočivo, grašak, bob. Čokoladne torte nećete moći da zaobiđete.

Torta, kolač, slatkiš, desert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Mars, u polju je strasti i u lepom aspektu sa Jupiterom – kratak rezime bi bio – nikad nije dosta, nikad se ne može preterati....sa strašću, naravno. U bračnim odnosima početkom nedelje može doći do kratke razmirice, ali je ovo rešivo i neće vas dublje poremetiti. Sve vezano za emotivni život postaje neizmerno bitno, i Škorije će biti spremne da se bore do poslednjeg daha za onog ko im je važan. Neki odnosi idu ka razjašnjenju u smislu da mogu postati javni i otvoreni. Slobodnima poznanstvo u drugom delu nedelje, neko za koga ćete pomisliti da ga je sama sudbina poslala.....ne grešite mnogo....

Posao

Pun Mesec se početkom nedelje dešava u vašem polju posla i novca. Jedan krug ste završili, i to po svemu sudeći – onaj koji je bio najteži. Vaš vladar jeste u polju kriza, troškova, dugovanja, ali i novca od drugih ljudi, i u izuzetno je povoljnim aspektima. Sve ono u šta sada uložite sebe – ide ka uspehu. To potvrđuje i Sunce (vladar polja karijere, nadređenih) koje vam se nalazi iza leđa. U ovom periodu umete i možete da odvojite bitno od nebitnog i da potencirate na pravim stvarima, pravim poslovima.

Novac

Ulažete sve što zarađujete u ono što morate da vratite. Ako vas sada ovaj period ne nauči pameti i tome da šest puta razmislite pre nego što se zadužite, onda ste izgubljen slučaj....Novci počinju da stižu u drugom delu nedelje.

Novac, pare, evri, sitnina

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Zdravlje

Kako god okrenuli – od stresa da pobegnete ne možete, jer vas prati u stopu u svemu što radite. I sami ste svesni da ovo može da se odrazi na više strana. Ne lečite sami sebe ako osetite problem, već posetite nadležnog lekara.

STRELAC

Hrana

Mnogo ste ste progurmanili u poslednje vreme. Ako već želite da uživate, a da u isto vreme sačuvate zdravlje i liniju, onda probajte ovo– ćureće ili pileće grudi sa kombinacijom spanać -brokoli. Umesto teških kolača – voćna salata od ananasa sa šlagom (da ne bude baš klot). Ukoliko niste ljubitelj živinskog mesa – onda riba. Čuvajte svoju liniju za leto!

Ljubav

Ni ove nedelje sukob u emotivnim ili bračnim odnosima Strelci neće moći da izbegnu. U vašem polju ličnosti je Pun Mesec i Saturn, a u partnerovom retro Merkur, Sunce i Mars. Ko će iz ove epske bitke izaći kao pobednik, zaista je pitanje. Vodite se onim da u ljubavi nema pravih pobednika i pobeđenih i da je najbitnije sačuvati odnos i ljubav. Zaista vam sada ove razmirice ne trebaju....Zato će slobodni stvarno imati odličnu nedelju pred sobom....dve osobe se bore za vašu naklonost i svaka vas vuče na svoju stranu...koliko su ovo slatke muke..

Posao

Ukoliko radite u timu, potrebno je da istaknete svoje zasluge. Ukoliko samo budete čekali da neko primeti vaš doprinos, možda ćete se načekati. Pun Mesec je u vašem polju ličnosti i morate raditi na svojoj promociji, ali i promeniti neke stvari kod vas za koje znate da nisu dobre. Jedna saradnja će se pokrenuti na drugačiji način od planiranog i možda pod novim uslovima, ali obzirom na to da ste već počeli da odustajete od cele ove priče – i ovo je odlično.

Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Novac

Dobar novčani priliv, najverovatnije u drugom delu sedmice. No, prostora za opuštanje nemate, a pogotovo ne za trošenje bez reda i smisla. Vreme je da se neke rupe zakrpe.

Zdravlje

Ukoliko je u prethodnom periodu bilo nekih problema po pitanju zdravlja, sada se ovo može regulisati. Dobre su vam postavke u smislu da organizmu sledi oporavak i rehabilitacija. Jedino što postoji sklonost povredama, zbog nepažnje.

JARAC

Hrana

Bilo bi savršeno da ove nedelje konzumirate sve „na kašiku“. Vašem organizmu će prijati i supe i čorbe, i variva, kuvana jela....a možete miksati i više vrsta voća i začiniti ga sa kašikom meda i malo rendane crne čokolade. Ne opterećujte sebe suvom hranom, jer ste u periodu kada su vam creva malo „lenja“.

Ljubav

Vladar vašeg polja ljubavi je planeta Venera i ona će tokom ove nedelje, prelaskom u znak Lava i vaše polje strasti, napraviti dobar aspekt sa vašim vladarom, Saturnom, koji se kreće unazad. Više je nego naglašeno da ulazite ponovo u neku staru priču, ili nov odnos sa starom simbolikom. Šta god da je od ova dva – početak će biti više nego divan i ekstatičan. U emotivnim odnosima sada možete ponovo probuditi onu ljubavnu iskru koja vam je u poslednje vreme toliko falila. No, što se tiče onih koji su u bračnim odnosima – situacija je i dalje povuci – potegni. Radite na svojoj vezi.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Posao

Pun Mesec je u polju vaše podsvesti, tajnih neprijatelja i u opoziciji sa planetama iz polja odgovornosti, svakodnevnih poslovnih obaveza, ljudi sa kojima radite. Neka krizna tačka u poslovnim odnosima biće u prvom delu nedelje. Vaše je da ne brzate niti sa odlukama niti u komunikaciji, jer kasnije možda nećete moći da povučete ono što ste izjavili. Savet je strpljivost i usmerenost na obaveze koje morate završiti. Drugi deo nedelje donosi potpuno drugačiju energiju, smirivanje tenzija i zadovoljstvo postignutim.

Novac

Kod pojedinih dužnička kriza kulminira. Nećete uspeti da nabavite potrebna sredstva, ali ćete uspeti da odložite plaćanje. I to je nešto. Zakasneli novac stiže u drugom delu nedelje. Samo polako, samo strpljivo, idete ka rešavanju kriza...

Zdravlje

Zdravstvena problematika ne može se odlagati, već mora biti rešavana. Neki problemi su uznapredovali i biće potrebno bolničko lečenje. Na ovom polju morate biti odgovorni.

VODOLIJA

Hrana

Ako ste u periodu kada ste se rešili da se bacite na dijetu,onda probajte sa proteinskom. Prijaju vam sve vrste mesa (posnog!) jaja, nemasni mlečni proizvodi i testa od integralnog brašna. Uz ovo neka ide sveže ili bareno povrće (još bolje ono na pari) a sa začinima budite vrlo umereni. Koristite maslinovo ulje i limun. Za međuobroke – koštunjavo voće ili zelene jabuke.

Voće, kupovina, market

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljubav

Totalni preokret na bolje energije na polju ljubavi. U bračnim i emotivnim odnosima ostavljate probleme za sobom. Prvo ćete inicijator dobrih promena biti vi, i to kada vam odmah na početku nedelje postane kristalno jasno da ne želite da zbog gluposti i razmirica izgubite dragu osobu. Partner će rado odgovoriti na ovo i kraj sedmice možete oboje dočekati u dobrom raspoloženju i ljubavi. Što se slobodnih tiče, oni su se baš aktivirali i rešili da osvoje osobu koja im se dopada. Porukice će leteti na sve strane tokom sedmice, a vikend vam donosi i susret. Sigurna sam da ćete uživati....

Posao

U polju odgovornosti i obaveza, svakodnevnog poslovnog okruženja je Venera, pa ćete na neki lakši i lepši način ušetati u ovu sedmicu. Brige koje su vas mučile u prethodnom periodu sada su rešene, ili ste pri kraju sa njima, i svesni ste da vam se otvaraju mogućnosti za bolje pomake. Neko vam pomaže pri zaposlenju ili pri kontaktu sa osobom za koju želite da vam postane saradnik. U drugom delu sedmice kolega vam priređuje neprijatno iznenađenje.

Pokloni, darovi, ljubav, ljubavni par, iznenađenje

Profimedia

Foto: Profimedia

Novac

Cela sedmica je povoljna za finansijskeprilive. Neko bi rekao da ste rođeni pod srećnom zvezdom, ali vi itekako dobro znate koliko vam je bilo potrebno truda da biste dovde stigli.

Zdravlje

U drugom delu nedelje pojačan stres, nervoza. Iako se zdravstveno dobro osećate, sada morate biti pažljivi jer se u brzini možete povrediti ili pasti. Tada su moguće i temperature i bolovi u grlu.

RIBE

Hrana

U narednom periodu ste skloni gojenju i uživanju u teškoj, masnoj ili začinjenoj hrani. Ni slatkišima nećete moći da odolite. Preporuka za vas bi bila da se umesto pohovanju ili prženju okrenete grilovanoj hrani. Takođe, povrće zanemarujete u potpunosti, pa je neophodno da na svom stolu svakodnevno imate sveže salate.

Post, posna hrana, riba, salata

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubav

Do vikenda je u vašem polju ljubavi Venera i baš na samom prelasku u znak Lava,napraviće aspekt sa retrogradnim Saturnom. I vladar polja ozbiljnih partnerstava se vraća unazad...onima koji su u emotivnim vezama, brakovima neke stare priče mogu kvariti svakodnevicu. Ovo može biti dobro jedino u smislu ako ćete sa voljenom osobom evocirati lepe uspomene i time dizati vašu vezu. Prošlost u svakom smislu i obliku postaće deo vašeg emotivnog života. Nova poznanstva sada ne možete pretvoriti u nešto ozbiljnije, ali održavajte kontakt i dajte vremenu šansu da pokaže da li ovo vredi ili ne....

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Posao

Vladar polja posla i novca, Mars, u odličnom je aspektu sa vašim vladarom u polju poslovne svakodnevice. Ribama generalno idu pomaci na bolje, mada mi se čini da ćete od nekih saradnika morati da se oprostite, jer ne mogu da ispoštuju svoje obaveze prema vama. Neke druge saradnje ćete morati da regulišete u smislu promena dogovora ili ugovorenih stavki. Bez napredak u nekim projektima ove nedelje ne garantuje da će oni biti završeni na vreme.

Novac

Naplatićete potraživanja, mada je moguće da će vam neko zaradu „iscepkati“ na više isplata. Neki olakšani prilivi novca kreću od kraja ovog perioda.

Zdravlje

Osećate se bolje, energičnije. Ova nedelja je na zdravstvenom planu vrlo povoljna po vas. Oporavak od teškoća.

PREPORUČUJEMO JOŠ I:

Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock, ilustracija