Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

Pred Ovnovima je nešto mirnija ljubavna nedelja koju će mnogi provesti viđajući se sa prijateljima i u izlascima, pa u slučaju da ste slobodni, moglo bi da vam se dogodi i neko zanimljivo poznanstvo. Neki će biti okupirani osobom iz poslovnog okruženja, pa je lako moguće da će se upustiti u vezu s njom. Zauzeti predstavnici znaka imaće konačno malo mira da stabilizuju odnose u vezi.

BIK

Bikovi koji su u vezama i dalje će trpeti napetost u odnosu sa partnerom, tako da ove nedelje neće u potpunosti biti pošteđeni neprijatnih situacija. Slobodni Bikovi mogu sresti osobu koja nije iz njihovog okruženja, a može imati veze i sa inostranstvom. Takođe je moguća romansa ukoliko negde otputujete. Druženje sa prijateljima pomoćiće mnogima da zadrže dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Blizanci koji imaju neku ljubavnu aferu jedini će u potpunosti da uživaju na ljubavnom planu i počeće ozbiljno da se vezuju za osobu do koje im je stalo. Oni u dužim vezama uglavnom neće toliko biti posvećeni partneru, dok slobodni mogu razmišljati o osobi koja im je nekada u prošlosti značila, a neki se upravo sa takvom osobom mogu upustiti u vezu.

PROČITAJTE I:

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

 

 

 

RAK

Neki će se Rakovi ove nedelje odlučiti za brak, ili će svoju vezu podići na viši nivo, recimo odlukom da počnu zajedno da žive sa dragom osobom. Slobodnima će se pružiti mnoge povoljne prilike za nova poznanstva, ali će neki sresti i staru ljubav. Šanse za početak veze biće povećane, tako da svi koji planiraju ovako nešto treba da se potrude i iskoriste dane koji dolaze.

PROČITAJTE JOŠ:

 

LAV

U vašoj vezi biće i ove nedelje prisutno neslaganje koje vas već neko vreme prati. Sa partneom teško možete da se usaglasite, tako da će i dalje postojati mogućnosti za žučnu svađu, naročito za dane vikenda. Tada bi stvarno trebali da pripazite na emotivnu rastzanost. Slobodni Lavovi mogu biti zagrejani za osobu iz poslovnog okruženja, sa kojom je moguća ozbiljna veza.

DEVICA

Pred Devicama je još jedna lepa ljubavna nedelja sa mnogo novih, ali i starih ljubavnih šansi, tako da će mnogi predstavnici znaka ove nedelje da se zaljube, a moguć je i pravi sudbinski susret. Pred nekima je vrlo lepa i ozbiljna veza koja će ispuniti sva njihova očekivanja. Zauzete Device mogle bi da obnove strasti sa partnerom i unesu malo više pozitivne energije u vezu.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

Odnosi sa partnerom ove nedelje neće biti tako iscrpljujući, ali ćete i dalje biti ispunjeni porodičnim dešavanjima koja će vas okupirati. Vremena za neku partnersku intimu neće biti, okrenuti ste stvarima koje samo vas zanimaju, a za partnera i dalje nećete imati previše razumevanja. Većina slobodnih Vaga nije u naročito povoljnom periodu za nove susrete, ali neke su romantično zaljubljene i sklone maštanju.

ŠKORPIJA

Slobodne Škorpije ove nedelje mogle bi imati mnogo novih poznanstava, pa bi im se neka osoba definitivno mogla dopasti. Može to biti i neko iz poslovnog kruga, ili sa nekog putovanja. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz napet period, pa su moguće razmirice, naročito u dane vikenda. Možda bi trebali više da se opustite i obavite poverljiv razgovor sa prijateljem, tako da izbacite ono što vas muči.

STRELAC

Većini Strelaca ovo neće biti najzanimljivija ljubvna nedelja, emotivni život biće u drugom planu, ali za neke svakako neće biti zanemarljiv. Neki slobodni Strelci mogu i dalje razmišljati o osobi iz prošlosti, ili o osobi koja može imati veze sa inostranstvom. Oni koji su u vezi imaće sasvim prosečan ljubavni život, ali zato neće biti ni nekih problema.

JARAC

Neki predstavnici znaka imaće ove nedelje razloga za sreću, jer im se može desiti neki sudbinski susret, ljubav za pamćenje, ali ju treba prepoznati, zato obratite pažnju. Jarci koji su u vezi provešće lepe trenutke sa partnerom, a ovaj put će oni biti ti koji će drugima popravljati raspoloženje. Oni koji imaju stare i nerešene emotivne probleme uspeće ove nedelje da usaglase svoje stavove sa partnerom.

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

Vodolije će ove nedelje biti sklone maštanju, a to će vreovatno biti beg od loših odnosa u vezi. Odnosi sa partnerom i dalje su napeti, a za dane vikenda su opet moguće neke razmirice. Neki su se upustili u tajnu vezu i uživaju u njoj, ali ako je u pitanju ljubavni trougao, tada je partner sa razlogom ljut. Slobodne Vodolije su zaokupljene osobom iz prošlosti.

RIBE

Ribe bi ove nedelje mogle da budu zaokupljene druženjem sa prijateljima i izlascima, pa će se mnoge ludo provesti. Ljubav je moguća sa nekim koga ćete u tom kontekstu i upoznati, dakle preko prijatelja, ili u većem društvu. Odnosi sa partnerom biće uglavnom dobri, ali će on ponekad pokazivati pomalo nezadovoljno i natmureno ponašanje. Istolerišite mu, vi sada imate pozitivnog raspoloženja dovoljno za oboje.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija