Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bik

Blizanci

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite manji finansijski napredak koji će vam biti dosta značajan. Na polju ljubavi vas očekuju manji problemi sa ljubomorom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas manji problemi vezani za bubrege, urogenitalni trakt i bešiku pa se potrudite da najpre o tome povedete računa.

Rak

Očekuje vas prilika da sklopite novu saradanju sa nekom osobom koju već duže vreme poznajete. Na polju ljubavi vas očekuju bitne promene u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati probleme sa zubima, kožom, kosom, moguća je i generalna slabost organizma koja bi mogla da vas prati.

Lav

Devica

Očekuje vas period u kojem ćete imati sreće da rešite poslovne probleme koje ste imali ranije, a i manjak obaveza vas očekuje. Nova ljubav vam dolazi, iako je ne očekujete. Na polju zdravlja generalno stabilno stanje, s tim da postoji šansa da vam se vrate neki manji problemi sa srčanim sistemom ili krvnim pritiskom.

Pritisak, lek, voda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vaga

Možete da očekujete da ćete na polju posla imati neke nestabilnosti koje će početi da vas opterećuju. Na polju ljubavi želite da ostvarite ozbiljnu vezu, ali vam to ne polazi za rukom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa probavom, stomakom, tegobe vezane za organe za varenje, ali za grudni koš.

Škorpija

Strelac

Moguće je da ste na neki način skloni teranju inata i da vam to u velikoj meri remeti određene stvari na poslovnom planu. Pokažite da ste ipak spremniji za kompromise. U ljubavi vam je stabilno stanje. Na polju zdravlja možete da očekujete manje tegobe vezane za ishranu, probleme koji vam mogu biti vezani za višak kilograma.

PREPORUČUJEMO I :

 

Jarac

Vodolija

Ribe

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobar odnos sa saradnicima, što će vam za posao biti veoma značajno. Na polju ljubavi vas očekuje neko manje razočaranje. Na polju zdravlja vas očekuje stabilno stanje, iako biste mogli da imate manje probleme sa nožnim zglobovima ili sa aktiviranjem neke stare povrede.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija