Doktor, bolnica, pregled, pacijent, rak, kancer, lekar
Shutterstock, ilustracija
Doktor, bolnica, pregled, pacijent, rak, kancer, lekar

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Nema naznaka za to da ćete uspeti da ostvarite veliki pomak na poslovnom planu danas, pa je potrebno da u skladu sa tim i smanjite očekivanja. Nije vam povoljan dan.

LJUBAV: Na emotivnom planu ćete imati veoma zanimljiva dešavanja! Dolazi vam prilika za zanimljivo novo poznanstvo! Osoba koja će vam se pojaviti će vas oduševiti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa niskim pritiskom ili generalno sa manjkom energije. Imaćete osećaj da vas neki obični poslovi ili aktivnosti umaraju više nego inače.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Možete biti veoma omiljeni i popularni u svom radnom okruženju. Svako ima nešto da vam kaže ili da vas priupita. Pred vama je faza u kojoj ćete moći da se dokažete na poslu.

LJUBAV: Tokom večernjih časova vam se otvara mogućnost za romantičan susret sa osobom sa kojom flertujete već neko vreme. Uspećete da osvojite njeno srce i da uđete u vezu sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa proširenim venama, pa povedite računa o tome. Ne bi bilo loše da se posavetujete sa lekarom u vezi mogućih metoda lečenja ili ublažavanja simptoma.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan ishod napete situacije. Konačno nalazite kompromis sa nadređenima. Uspećete da zaštite svoje ineterese na poslovnom polju.

LJUBAV: Sa osobom sa kojom ste kontakt započeli prijateljski i nevino, polako dolazite do strasti i privlačnosti. Možete da očekujete veoma zanimljiv splet okolnosti za vas.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Dobro se osećate u svojoj koži i nemate nikakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je dan u kom se možete posvetiti sebi i ljudima koje volite.

Posao, zarada, IT, ekonomija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Moguće su manje nesuglasice sa nadređenima. Potrebno je da promenite svoj stav u nekoj meri ako želite da nađete rešenje koje će vam odgovarati na ovom polju.

LJUBAV: Spremni ste za nove avanture i strastvena dešavanja! Došlo je vreme da uzburkate svoje emocije i da se prepustite! Osoba koja vam se dopada će konačno napraviti prvi korak ka vama.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kičmom su mogući ali ne biste trebali da imate ozbiljnije tegobe. Generalno se osećate dobro ali je bez obzira na to važno da ipak pazite na svoja leđa koja su osetljiva.

LAV

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo današnji dan je veoma povoljan za to! Potrudite se da sve organizujete kako treba i da ne izostavite neki važan detalj.

LJUBAV: Svojom pozitivnom energijom lako privlačite nove udvarače. Uživate u pažnji koju dobijate sa svih strana i dobro se osećate jer ste se konačno malo više aktivirali oko ljubavi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke bilo koje vrste. Unos tableta, alkohola i bilo kojih opijata ne može biti nikako dobar po vas. Potrudite se da stvarate zdravije navike i da čuvate svoj organizam.

Vitamini lekovi zdravlje tablete

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Očekivana pozajmica vam dolazi na vreme. Zadovoljni ste jer smatrate da ste našli rešenje za svoje probleme. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće komplikacije na poslovnom planu.

LJUBAV: Moguće je da ćete se ovaj put voditi emocijama, a ne razumom kao obično. Očekuje vas zanimljiv splet okolnosti. Vi ste potpuno drugačiji kada vas ljubav obuzme, menjate se.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj, da proverite da li je sve uredu i da li je možda potrebno da povećate unos namirnica koje sadrže gvožđe. Generalno nema naznaka za probleme.

VAGA

POSAO: Sve poslove obavljate prilično lako i bez prevelikog stresa. Možete da očekujete i da ćete ranije izaći sa posla. Ostaje vam mnogo slobodnog vremena koje možete da posvetite sebi.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljive zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Partner vam je pripremio neko lepo iznenađenje. Uživaćete u vremenu koje provodite zajedno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji su kod vas promenljive prirode. Takođe, mogući su manji problemi vezani za plodnost ili komplikacije na tom planu.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Možete računati na poboljšanje poslovnih okolnosti, a kasnije i finansija. Idete ka uspehu polako ali sigurno. Iz dana u dan vam se situacija popravlja, na ovom polju.

LJUBAV: Niste zainteresovani za nešto preterano ozbiljno, uživate u avanturama koje vam se spontano i usputno dešavaju. Imate priliku za neobavezni flert sa nekom novom osobom danas.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je moguć kod vas, pa je potrebno da povedete računa o svom zdravlju. Potrudite se da unosite više vitamina, da se zdravije hranite, da unosite više tečnosti.

STRELAC

POSAO: Period je povoljan za nove projekte. Potrudite se da date svoj maksimum na ovom planu ako želite napredak. Jako je važno da se sasvim posvetite poslu danas.

LJUBAV: Ljubavni život vam konačno postaje uzbudljiviji. Možete da očekujete neke neobične preokrete na ovom planu. Iznenadićete se kada budete shvatili da se jedna osoba zanima za vas.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt vam može praviti manje probleme na polju zdravlja, pa povedite računa. Skloni ste manjim infekcijama i upalama na ovom planu. Idite kod lekara.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert, brak, doručak, kafa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Konačno ćete uspeti da dođete do nekih važnih informacija o kojima ste se raspitivali duže vreme unazad. Sada kada imate uvid u stvari koje su vam bile bitne, možete doneti odluku.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, polako vam se otvaraju nove mogućnosti! Očekuje vas veoma zanimljiv i romantičan dan. Ako već imate partnera zajedno sa njim ćete praviti neke lepe planove.

ZDRAVLJE: Umor i neispavanost vas hronično prate već duže vreme. Danas ćete imati više slobodnog vremena nego inače, pa se potrudite da to dobro iskoristite- naspavajte se i dajte sebi oduška!

VODOLIJA

POSAO: Moguće je napredovanje na poslu. Konačno uviđate da vam se uloženi trud može isplatiti u dovoljnoj meri. Sada kada ste to shvatili- imate još veću motivaciju da nastavite dalje.

LJUBAV: U ljubavi vam kreće na bolje. Ponovo ćete osvojiti svog partnera i pokazati mu ljubav i privrženost koju imate prema njemu. Možda vam je veza neko vreme bila na klimavim nogama.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada prolaznog karaktera. U svakom slučaju obratite pažnju i posvetite se sebi. Nemojte da uzimate lekove na svoju ruku, već posetite lekara.

Bolest, virus, prehlada, temperatura

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Vama je veoma važno da održite dobar imidž i adekvatnu sliku o sebi kako biste uspeli da napredujete u karijeri. Trudite se da vas poslovno okruženje što bolje prihvati.

LJUBAV: Partner od vas očekuje da neke stvari promenite. Pitanje je koliko ste vi zaista spremni na to. Prvenstveno dajte sebi vremena da razmislite o tome šta je to što zaista želite od vaše veze.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude većih problema na polju zdravlja kod vas. Situacija je generalno stabilna i sve je uredu. Imate dovoljno energije za sve što vas čeka.