Cveće Proleće Lepriti
Shutterstock
Cveće Proleće Lepriti

Shutterstock

Cveće Proleće Lepriti, Foto: Shutterstock

Saznajte šta proleće donosi vašem horoskopskom znaku na polju ljubavi, zdravlja i posla.

PROČITAJTE JOŠ:

OVAN

Vi ćete bez ikakve sumnje biti puni energije i entuzijazma ovog proleća! Najpovoljniji period vam traje do 18. aprila! Bićete puni vitalnosti, snage, imaćete elana za nove poslovne poduhvate, a najviše za poslove koji se tiču saradnje sa inostranstvom!

U ljubavi biste u toj fazi mogli da se vratite na neke stare probleme sa voljenom osobom, rešenja će vam delovati kao veoma dalek i nemoguć pojam. Ipak, uz pomoć svoje velike unutrašnje snage sve možete da prevaziđete! Nikako nemojte da padate u depresiju i apatiju! Budite fizički aktivni i kada ste neraspoloženi, krećite se, šetajte, družite se sa ljudima!

BIK

Maj vam donosi novu ljubav! Za sve slobodne Bikove ovo je povoljan period za nove ljubavi i početak veze koja bi mogla da bude veoma stabilna i perspektivna! Ako već imate partnera- uspeli ste da poboljšate odnos i ljubav cveta! Osećate se dobro u svojoj koži i širite pozitivnu energiju gde god da se pojavite!

BLIZANCI

Park Šuma Priroda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

RAK

LAV

Vi ste verovatno znak koji će imati najmanje problema i komplikacija tokom ovog proleća! Uticaj Marsa u znaku Strelca vam daje podršku, dodatne izvore energije i optimizma, pa ćete biti maksimalno aktivni na svim poljima. Burna situacija na ljubavnom planu vas čeka, bićete veoma aktivni na polju flerta! Osvajate gde god da se pojavite i na bazi strasti i fizičke privačnosti birate partnere! Lavicama se može pojaviti veoma zanimljiv, društven, atletski građen mlađi muškarac kom nećete moći da odolite!

DEVICA

Velike su šanse da tokom ovog proleća nećete znati gde se nalazite, u svakom smislu. Moguće je da će vas pritisnuti obaveze sa svih strana i da ćete imati jako malo vremena za sebe! Gledanje filmova i izležavanje na kauču su za vas sada misaone imenice. Na poslu ste maksimalno aktivni, taman kada obavite određene zadatke, pristižu vam novi.

Proleće , devojčica , cveće , lepo vreme ,

Profimedia

Foto: Profimedia

 

VAGA

ŠKORPIJA

Nema sumnje u to da volite da volite i da mislite da je ljubav lepa, ali vam to tokom ovog proleća neće biti baš od presudnog značaja. Svakog jutra i svake noći jedina misao vam je u glavi: "novac, novac, novac"... Sve drugo sada ostavljate po strani i smišljate nove načine da dođete do zarade. Ne može se reći da ćete se baš obogatiti tokom ovog proleća ali ćete definitivno uspeti značajno da poboljšate svoju materijalnu situaciju!

STRELAC

Možete biti u velikoj meri opterećeni odgovornostima i ograničenjima tokom ovog proleća. Povedite računa i o svom zdravlju, uticaj Marsa i Saturna u vašem znaku vas neće štedeti... U jednom trenutku će vam se učiniti da imate dovoljno snage za sve, ali kada se preforsirate lako se možete desiti da padnete u krevet jer će vas slomiti najobičnija prehlada ili grip! Pre svega radite na tome da ojačate svoj imunitet, nemojte da dopustite da zbog posla i stresa ispašta vaš organizam, zdravlje nema cenu!

Žena sreća srećna radost osmeh

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Vi polako ali sigurno koračate napred. Ne može se reći da vam lepo vreme daje previše entuzijazma ali u svakom slučaju, prija vam makar takva promena. Držite se planova koje ste još ranije sebi zacrtali. Nemojte dopustiti da vas bilo ko ubedi u neke lažne vrednosti ili da vam obeća velike poslove i lak dobitak - po svom iskustvu biste trebali da znate kako se te stvari završavaju.

Maj vam je veoma povoljan za poslovne pregovore ali ništa ne potpisujte dok se ne završi uticaj retrogradnog Merkura, odnosno do 23. maja. U ljubavi ćete imati veoma pozitivna dešavanja, sa osobom iz vašeg bliskog okruženja - rodnog mesta ili komšiluka. Vraćaju vam se neke lepe emocije na koje ste zaboravili. Ne žuri vam se, imate i vremena i strpljenja da uživate u flertu i upoznavanju.

VODOLIJA

Može se reći da se konačno vraćate u svoj element i da se nervoza koju ste osećali dobrim delom zime i tokom protekle godine smanjuje i iščezava. Vaš večiti optimizam se vraća, ulepšaćete ovo proleće i sebi i svojim voljenima! Ako ste u braku možete da očekujete veoma lepa dešavanja unutar svog doma tokom maja meseca! Iskoristite period do 29. maja, tada Mars iz Škorpije ponovo može da vam vrati neke probleme iz prošlosti.

RIBE

Problemi sa kičmom i leđima usled napetosti vas prate dobrim delom ove faze. Ljubav ste ostavili negde iza sebe... Nije da nemate prilike za flert ali niste preterano motivisani. Sada biste radije sebi naši nekog dobrog, čvrstog i pouzdanog poslovnog partnera nego emotivnog. Usputne avanture su uvek moguće, ali sada vam i to oduzima dosta vremena i energije.