Devojka, žena, srećna, nasmejana, osmeh
Shutterstock
Žena, moda, odeća, pantalone, moderno

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ovan

U ovom znaku rađaju se amazonke koje su navikle biti vođe i preuzimati inicijativu u svoje ruke. Njima muškarci uopšte nisu potrebni u životu, a u vezi su obično dominantne.

PROČITAJTE I:

 

Bik

Žene rođene u ovom znaku su vešte manipulatorke koje na račun svog neodoljivog šarma uglavnom dobijaju što god požele. Zato je sa njima najbolje biti u dobrim odnosima jer bi vam mogle zagorčati život.

Blizanci

U ovom znaku ne rađaju se žene nego devojčice koje uglavnom nikad ne odrastu. Iako mogu delovati ozbiljno i zrelo, u duši su uvek spremne za zabavu jer igra za njih predstavlja smisao života.

devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, jesen, dopisivanje

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

Žene u ovom znaku rođene su da budu majke. One razvijaju majčinski instinkt još u detinjstvu što ih čini odličnim starijim sestrama i dadiljama, a ponašaju se zaštitnički i prema svim drugim važnim ljudima u svom životu zbog čega su odlične prijateljice i devojke, odnosno supruge.

Lav

Baš kao što je lav kralj životinja, tako se i žene rođene u ovom znaku najčešće ponašaju kao prave kraljice. To se nekim ljudima sviđa, dok drugi ne mogu podneti njihov uzvišeni stav, no Lavicama uglavnom nije ni bitno šta neko misli o njima jer su same sebi savršene.

posao, uspeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Žene rođene u ovom znaku obično su jako mudre i sjajne su u savetovanju drugih, ali da biste dobili njihov savet, trebaju vas prvo primiti u svoj uski krug prijatelja, jer prijateljstva ne sklapaju baš najlakše.

Vaga

Vage su dame u svakom smislu te reči, a često glume i dame u nevolji u nadi da će ih princ na belom konju spasiti. Iako spolja deluju krhko i umiljato, obično nisu baš tako naivne kako se čine i sve je to deo njihove taktike manipulisanja ljudima oko sebe.

PREPORUČUJEMO:

 

Škorpija

U ovom znaku najčešće se rađaju strastvene i fatalne žene za kojima muškarci gube pamet. No iako ih prati takva reputacija, Škorpije su i vrlo osećajne što pokazuju samo ljudima kojima veruju.

Strelac

Žene Strelci mogu biti ženstvene kada one to požele i kada im to koristi, dok sa druge strane imaju i niz drugih osobina kojima se služe u zavisnosti od prilike. Moglo bi se reći i da su manipulatorke, a često te promene ličnosti i ponašanja nisu uopšte pod njihovim uticajem, nego im se događaju prirodno.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Žene rođene u ovom znaku su tajanstvene, drugačije i posebne zbog čega često inspirišu druge, zbog čega bismo ih mogli nazvati i muzama. Pored njih muškarci zaboravljaju na sve i padaju pod njihov čarobni uticaj.

Vodolija

U ovom znaku rađaju se pametne i lepe žene koje žive život punim plućima, zbog čega su i jako privlačne muškarcima. Ali ljubavne veze njima nisu prioritet i dovoljne su same sebi pa se za njihovo srce najčešće jako teško izboriti.

Ribe

Ribe su na glasu kao velike glumice koje se obično služe spletkama i lažima kako bi dobile ono što žele. Ali ako ste u dobrim odnosima sa njima, nećete nikada postati žrtve njihovih manipulacija,za ljude koje vole spremne su napraviti baš sve.

Znakovi koji su apsolutni zavisnici od društvenih mreža!

AUTOR: Mondo/M.M. DATUM I VREME: 18.10.2019. 13:00 Najviše vremena posvećuju njima - čuvenim društvenim mrežama. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovi znaci imaju najveći problem kada bi trebalo da se "isključe", da li ste među njima? Da li ste zavisnik od društvenih mreža? Da li mislite da previše vremena provodite na društvenim mrežama?

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!