Biljke stan soba prostorija enterijer fotelja kutak
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan: funkcionalnost

U vašem životnom prostoru sve mora biti vrlo dobro složeno i pristupačno. Nemate strpljenja da se zamarate se s puno detalja. Radi usklađenja s vašom energijom, preporučujemo vam se da prilikom uređenja doma koristite intenzivnije i svetle boje.

PROČITAJTE I:

 

Raskid, veza, par

Shutterstock

 

 

Bik: udobnost

Kauč i krevet vama su najvažniji delovi nameštaja u kući. Kvalitet je na prvom mestu, a birajte prirodna vlakna koja vam stvaraju ugodnu i opuštenu atmosferu. Za Bikove su idealne zemljane boje. Ukoliko ne koristite neke stare komade nameštaja, ne zatrpavajte svoj dom već ih poklonite nekome.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

 

Blizanci: komunikacija

Blizancima je komunikacija na prvome mestu pa im je neophodan moderan i multifunkcionalan nameštaj. U tom slučaju, valja se pobrinuti za kvalitetne i estetski zanimljive zidne nosače ili čak vrhunske police za TV i računar. Prijatan dom za Blizance znači i superbrzi internet, pod stavkom "obavezno"!

gledanje televizije, televizor, televizija

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

Rak: porodični eneterijer

Ukrasite čitav zid ili čak kompletan hodnik uokvirenim fotografijama svoje uže i šire porodoce kao i nekim uspomenama iz prošlosti. Budući da ste sentimentalna duša, ti komadi će vam više značiti nego neki najnoviji komad nameštaja o kojem svi pričaju.

Lav: luksuz

Kao pravi predstavnik svog horoskopskog znaka, vi sebi uvek sebi priuštite ono što najbolje možete. Uvek ćete ponosno svoju postojeću kolekciju zvučne etikete obogatiti nekim novim, atraktivnim komadićem nameštaja. Za vas su idealne tople boje.

PREPORUČUJEMO:

 

Devica: red i funkcija

Device su najpoznatije po svom osećaju za red i disciplinu, što se vidi na njihovim policama u kući. Svakako će iskoristiti svaki pa i najmanji prostor, ali neće nikada držati nešto što nema svoju funkciju. Uz dobru organizaciju i istančan osećaj za estetiku, one su majstori u korišćenju formule 'kako s malo toga napraviti tako puno'.

Dnevna soba, soba, uređenje, dom, kuća, enterijer

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vaga: dekor

Estetika vam je jako važna pa se pobrinite da ukrasite životni prostor stvarima koje odražavaju vaš stil. Izbegavajte rasprodaje i polovne stvari. Vaš dom nalik je kakvoj umjetničkoj galeriji u kojoj su izloženi originali. Upotrebljavajte svetle i prozračne boje kao i metalne i staklene površine.

Škorpija: privatnost

Vaš dom je za vas najdraže utočište pa je najbolje da pri uređenju koristite mirne i tamnije boje. Privatnost vam je izrazito bitna pa lične uspomene radije čuvate u fioci. Dosta se vezujete za stvari i pomalo patite od skupljanja pa bi bilo dobro da povremeno napravite selekciju i rešite se viška predmeta.

Strelac: prilagođenost

U idealnoj varijanti, zahvaljujući vašoj praktičnosti i duši, vaš je dom lako prenosiv pa su selidbe za vas lak zadatak. Međutim, umete i da se zatrpate brojnim predmetima koji svedoče o nekim uzbudljivim trenucima iz života. Pokušajte da sve složite tako da vam bude što lakše da održavate kuću, kako ne biste još i time razbijali glavu dok ste negde na putu.

Selidba, pakovanje

Profimedia

Foto: Profimedia

Jarac: tradicija

Za vas je tradicija ključna stvar u životu. Učvrstite svoj prostor odabranim predmetima, uključujući i porodčno nasleđe i vintidž komadiće koji su ponovno u trendu. Kako je praktičnost jedna od vaših odlika, razmislite o nameni nekog komada nameštaja pre nego što ćete odlučite da ga bacite, prodate ili poklonite.

Vodolija: spajanje stilova

Poznati ste po svojoj crti da volite da spajate stilove i stoga ne obraćate puno pažnju na pravila i neke smernice dizajna već svoj životni prostor uređujete onako kako i odgovara vašem eklektičnom ukusu. Vama je jednostavno sve dozvoljeno pa možete slobodno da kombinujete print s raznim uzorcima, tačkice s prugama, kao i da birate sve ono što stvara vaš jedinstveni stil.

Ribe: jednostavnost

Ribama je kao vodenom znaku najvažnija tačka u kući – kupatilo i WC. Stoga taj deo treba da izgleda što raskošnije i ugodnije za boravak. Najradije birate stambene prostore koji naprosto odišu i mame svojom udobnošću. Ipak, skloni ste jednostavnijim linijama koje je lakše održavati.

PREPORUČUJEMO I:

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija