Domaćica Žena sa dvoje dece kuva ručak
Profimedia
mama, deca

Screenshoot, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Lista je zanimljiva, nema npr. Riba koje često proglašavaju najnježnijim i najseksi ženama. Očito se za brak traže i druge kvalitete. Proveri... Sve su žene super i sve su OK! Ali, neke su ipak bolje i od najboljih – barem kad je reč o idealnim ženama za brak. A titulu savršene supruge odnosi...

PROČITAJTE I:

 

1. Rak: topli porodični tip

Za žene rođene u znaku Raka porodica je uvek na prvom mestu – vlastite potrebe uvek stavlja iza svega ostaloga. Verna je i prava domaćica u duši: kad se uda, što jako želi, odmah porodicu želi proširiti s dečicom te za sve saviti udobno i sigurno gnezdo. Povrh svega, žene rođene u znaku Raka najrjeđe prevare partnera.

 

Mama, ćerka, devojčica, porodica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Devica: menadžerka koja ima sve pod kontrolom

Device je – zbog perfekcionizma kojem naginju – teško ukrotiti u početku. Međutim, kad se jednom slome, potpuno se predaju partneru. Važni su im poštenje i jednakost – ako je takva veza, sretne su – a to onda oseti i njihov partner. Device uvek imaju sve pod kontrolom – vlastiti raspored vremena, onaj partnerov te uopšteno cele porodice. Kod njih sve savršeno funkcioniše, svi sretni i zadovoljni.

PREPORUČUJEMO:

 

3. Lav: lojalna partnerka koja se uvek bori za svog partnera

Žena rođena u znaku Lava je pravi borac – i to pokazuje i u vezi. Trudi se održati vatru, ali i nežnost. Svog će partnera braniti protiv bilo koga. Osim toga, Lavice su porodični tip žene koja najradije ima puno dece oko sebe.

Devojka, ljutnja, borba, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati