devojka, žena, telefon, iznenađenje
Shutterstock
drugarice, prijateljice, devojke, sreća, srećne

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Kako počinje sezona Device, odlučili smo da malo više itražimo ovaj horoskopski znak i saznamo kakve su karakteristike dama koje imaju upravo ovaj znak. Odmah na početku možemo reći da su predane, snalažljive, marljive, skromne i precizne i da jako vole da sve bude u savršenom redu i onako kako su one zamislile.

PROČITAJTE I:

 

Njima vlada planeta Zemlja, pa su zato dosta staložene, ali i u velikom broju slučajeva praktične. Vole dobru organizaciju i samim tim i planove, ali se isto tako brinu i za svoje najvoljenije osobe koje su pored njih. Iako se na prvi pogled čini hladnom, unutar nje se nalazi žena puna nežnosti i ljubavi.

U nastavku otkrivamo kakve su ove dame po pitanju različitih životnih “kategorija”...

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljubav

Kada su u pitanju veze, Device su predane i verne i mogu se lako vezati za jednu osobu do kraja života – ukoliko proceni da joj odgovara u svim segmentima, od konverzacije do kreveta. Voli poklone, pa ju je lako raznežiti nekim sitnim gestom poput kupovine buketa cveća – jer su detalji i te kako bitni za njih.

Nije ljubitelj eksperimentisanja u seksu i voli da partner preuzime inicijaticu. Bikovi, Blizanci, Rakovi Škorpije i Jarčevi joj najviše odgovaraju za ostvarivanje kvalitetne ljubavne veze.

PREPORUČUJEMO:

 

Prijatelji

Prijateljstva shvata jako ozbiljno, a zbog tendencije da u svemu bude savršena, dobro pamti rođendane i bitne datume, a vole i da obraduju dragu osobu. Odlično se snalaze sa davanjem saveta, ali ne vole to da rade samoinicijativno, već samo kada ih neko upita za mišljenje. Kada su lično one u pitanju, ne vole prevelika iznenađenja, već sitnije gestove i znakove pažnje.

ljubav par vino večera

Profimedia

 Foto: Profimedia

Moda

Vrlo svestrane i praktične, Device vole upravo takve stajlinge u kojima će se osećati udobno i koji će joj dati glamurozan look tokom čitavog dana gde god da se nalazi. Uglavnom vole zemljane boje koje se lako mešaju međusobno i ne ističu ih previše. Bez nakita i omiljenog aksesoara ne napušta kuću.

Ovih 5 znakova će vam uvek oprostiti PRELJUBU!

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 24.08.2019. 09:30 Većina ne može da pređe preko preljube, neverstva... Foto: Shutterstock, ilustracija Ipak, ovih 5 znakova, kažu astrolozi, spremni su da oproste prevaru i razne oblike izdaje, zbog čega ih mnogi i iskorišćavaju. LJUBIŠ, PA BRZO ZABORAVIŠ Horoskop otkriva gde grešiš i zašto ti veze brzo propadaju!

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati