STRELČEVI NE PRESTAJU DA PRIČAJU O TOJ OSOBI, A JEDAN ZNAK SE OPASNO SVETI Saznajte kako se koji horoskopski znak nosi s ljubavnim brodolomom!

Da li prepoznajete sebe?

par ljubav svađa
Foto: Profimedia

Svi znamo da su raskidi obično vrlo bolni, pogotovo ako ste još uvek zaljubljeni.

Svako od nas na drugačiji način prevazilazi neuspešne odnose, ali ponekad se čini da je zaista teško. Astrolozi kažu da zvezde imaju uticaj na nas i da od njih mnogo zavisi kako se ponašamo kada je naše srce slomljeno nakon raskida.

Otkrivamo u nastavku kako se svaki znak zodijaka ponaša kada mu je srce slomljeno!

UVEK SE VRAĆAJU NA STARO Otkrivamo koji horoskopski znaci najčešće daju drugu šansu bivšim partnerima!

 

Ovan

Jednostavno odbijaju da priznaju da su povređeni i da je gubitak ove osobe problem za njih. Nastavljaju da se ponašaju kao da je sve u redu.

Bik

Pogrešno ste verovali da ste našli svoju srodnu dušu i izgubili ste je. Mislite da nikada više nećete naći tako snažnu ljubav.

Blizanci

Oslanjate se na nezdrave mehanizme suočavanja kako biste skrenuli pažnju od vaših problema. Umesto da se bavite problemima, bežite od njih.

LAVOVI SU PRAVI "KRALJEVI DŽUNGLE" KADA JE REČ O NAREĐIVANJU Otkrivamo 5 najvećih SMARAČA u horoskopu! Uvek moraju da budu GLAVNI!

žena, tuga, raskid
Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

Rakovima je teško da veruju da će im biti bolje bez te osobe. Pate i veoma teško podnose raskid.

Lav
Osećaju se loše, ali shvataju da im osoba nije pružila dovoljno udobnosti i da je tako najbolje za njih.

Devica

Previše analiziraju prošlost. Pokušavaju saznati kada je sve pošlo naopako i kada zaista moraju da prihvate da je to kraj.

LAVOVI SU PRAVI "KRALJEVI DŽUNGLE" KADA JE REČ O NAREĐIVANJU Otkrivamo 5 najvećih SMARAČA u horoskopu! Uvek moraju da budu GLAVNI!

Raskid, prevara, par, svađa
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Neki od vas ne žele da prevaziđu tu osobu. Žele da misle da postoji šansa da se pomirite i da će jednog dana sve biti u redu.

Škorpija

Škorpije su ljute i žele osvetu. Žele da ta osoba shvati da je napravila veliku grešku koja ih je ostavila i neće je zaboraviti dok se to ne dogodi.

Strelac

Ne prestaju da govore o osobi koju su izgubili. Stalno razmišljaju o tome.

ODUSTAJANJE IM JE DRUGO IME Osobe rođene u ova tri znaka Zodijaka su NAJVEĆI plačljivci!

Žena, nova godina, praznik, program, televizor, tuga, raskid
Foto: Shutterstock

Jarac

Teško im je da se opuste u odnosima, a kada se to dogodi, potrebno im je mnogo vremena da prežale rastanak sa voljenom osobom.

Vodolija

Kada imate slomljeno srce mučite sebe slušanjem tužnih pesama i gledanjem romantičnih filmova. Jednostavno, ne možete dozvoliti da vaša ljubav nestane.

Ribe

Imate meko srce. Osećate svaku emociju dublje od većine ljudi.

MISTERIOZNA I MRAČNA Vole da dominiraju, kako u krevetu tako i van njega! Nikada nećete pogoditi koja žena je najfatalniji znak Zodijaka!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi