HOROSKOP ZA VIKEND Saznajte kakav nam to zaplet sudbine donosi Mars u Devici (do 19. avgusta 2019.)!

Horoskop za vikend - Mars u Devici budi negativnu i kritičku stranu, ali u nedelju nas očekuje obnova energije!

Zaljubljeni par Momak Mladić Devojka Pivo Nazdravljanje Zdravica
 Foto: Shutterstock

Kako se nedelja primiče kraju, pažnju sve više usmeravamo na druge ljude. U petak Mesec ulazi u Ribe i nivo energije opada, isključujemo se kao da je neko pritisnuo prekidač, kaže astrolog Gregory Scott.

 

Merkur je u Lavu, pa je u kvadratu sa Uranom u Biku. Ovaj Merkur je glasan i bune se protiv stvari koje mu se ne sviđaju, što je u suprotnosti sa tim kako se osećamo – želimo tišinu i mir. Ali sa Uranom je Mesec u harmoničnom sekstilu, zato je sad najbolji put da unapred tražite unutrašnje vodstvo i mudrost i da uzmete u obzir i druge ljude, a ne samo da idete za onim što želite. To će umanjiti haos u našem životu i pridoneti mirnijoj budućnosti.

I ZVANIČNO I NAPISMENO Ovo je najpametniji znak Zodijaka!

Zvezde otkrivaju koja POZA vam najviše odgovara u SE*SU!

AUTOR: Luftika/M.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 14:10 Probajte! Foto: Shutterstock, ilustracija Horoskop otkriva mnogo toga o našim sklonostima i sposobnostima u krevetu. Ako želite da proverite kakav je neko u seksu pitajte ga koji je horoskopski znak i potražite odgovor u redovima koji slede, Superžena.

U subotu Mars prelazi u Devicu, znak u kojem je prilično kritičan, zanima ga samo savršenstvo, a sve ostalo ga iritira. Ali, kvaka je što Devica mrzi da objašnjava šta želi – "ako kaže i jednom, to je previše" – i samo želi da drugi to jednostavno naprave (i to, naravno, savršeno). Zato ulaskom Marsa u taj znak budite svesni da ćete možda biti preterano kritični.

POSLUŠAJTE GA, POKAZAĆE VAM PUT Merkur je u znaku Lava, a evo šta MORATE da obavezno uradite ako vam SRCE zaigra!

 

 

 

Mesec je u konjunkciji sa Neptunom u Ribama podstičući nas da govorimo o svojim osećajima, spiritualnost, kreativnim stvarima. U sekstilu je sa Saturnom i Plutonom u Jarcu, osveštavajući nas da se sve menja; kao duhovna bića i na temelju svog iskustva shvatamo kako je sve fluidno i da možemo menjati stvari. Mesečev kvadrat sa Jupiterom u Strelcu kaže pak da radimo sa onim što imamo, a ne posežemo za nečim drugim.

NJIH OČEKUJE OGROMNA RADOST Saznajte koji znakovi Zodijaka će imati SREĆAN životni preokret u narednih 5 meseci!

Zvezde padalice, zvezda, noć, romantika, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

U subotu se usredsređujemo na upravljanje praktičnim stvarima kako najbolje možete nalaziti nove načine služenja drugima, čime na neki način služite i sebi i ispunjavate svoju životnu misiju, kaže astrolog. To je dan kada imate priliku da dođete do osećaja ispunjenosti radeći nešto u čemu ste dobri, a čime možete pomoći drugima.

ON PRUŽA POTPUNO POVERENJE Horoskopski znak koji će UVEK čuvati tajne!

Nedelju obeležava promena energije. Mesec prelazi u Ovna i dolazi u konjunkciju sa Chironom i inkonjunkciju sa Marsom u Devici. Nedelja je dan obnove, puni ste energije i uzbuđenja, kaže G. Scott. Na umu imate nešto na čemu biste želeli radi, a što vodi ka isceljenju i poboljšanju ne samo za vas nego i za druge ljude.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi