Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Astrolog i životni trener Džošua Makgvajer tvrdi da svaki horoskopski znak ima određene predispozicije koje utiču na njegov seksualni život i da su neki horoskopski znakovi međusobno kompatibilniji u krevetu.

PROČITAJTE JOŠ:

1. Ovan

Ovan obožava da preuzme inicijativu i za njega je važno da održi iskru. Vrlo lako im sve dosadi, pa je važno da isprobaju nove stvari poput novih seks-igračaka i novih poza, ali takođe će im biti zabavno da imaju odnos na neobičnim mestima, kao što su kuhinjski sto ili automobil. Najbolje se slažu sa Lavom, Strelcem, Vagom, Rakom i Blizancima.

2. Bik

Bikovi vole da istražuju i razmaze sva čula. Trebaće im vremena da shvate šta im najviše odgovara. Oni seks povezuju sa hranom i vole ga kombinovati. Uživaće u predigri tokom koje ih njihov partner, na primer, hrani jagodama ili jede čokoladni sirup ili med. Najbolje se slažu sa Devicom, Jarcem, Škorpionom, Ribama i Rakom.

Tišina, seks, sado-mazo

Shutterstock

Foto: Shutterstock

3. Blizanci

Blizanci imaju dvostruku ličnost i biće srećni ako obe ličnosti budu uključene u igru, tako da vole da smenjuju dominantnu i pokornu ulogu. Odgovaraju Vagi, Vodoliji, Strelcu, Lavu i Ribama.

4. Rak

Rak voli da udovolji svom partneru, okruži ga ljubavlju i pažnjom, ali voli i kada mu to bude uzvraćeno. Zainteresovani su za igranje uloga, a posebno će uživati u ulozi policijskog službenika ili vatrogasca. Najbolje će se snaći sa Škorpionom, Ribama, Jarcem, Djevicom ili Bikom.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

5. Lav

Vatreni Lavovi vole da dominiraju, a kao horoskopski znak najviše sklon egzibicionizmu, uživaće u svakoj prilici da pokažu svoje ljubavne veštine. Zato će im se svideti seks u troje, seks u javnosti ili čak snimanje ljubavnog čina. Slažu se sa Ovnom, Strelcem, Vodolijom, Vagom i Blizancima.

6. Devica

Osetljive Device će uživati u seksu i mogućnosti da se dublje povežu sa partnerom. Njihovi najbolji partneri su Bik, Rak, Ribe, Škorpion.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

7. Vaga

Vage vole ravnotežu, tako da nije neuobičajeno da oni dominiraju u krevetu ako su dominantni u javnosti. Iako se smatraju vrlo romantičnim, uživaće u maštarijama koje uključuju orgije ili grupni seks, a svideće im se seksi kostimi. Odgovaraju im Blizanci, Rakovi, Vodolija, Strelac i Lavovi.

8. Škorpija

Najseksepilniji lik obožava kontrolu i uživaće da veže partnerove oči, veže ga lisicama ili ga grize. Svideće im se sve što će ih naterati da pomeraju granice ili ih gurnu preko ivice poput igara sa kockicama leda ili vrućim voskom. Najbolji partneri za njih su Riba, Rak, Bik, Devica.

Oralni seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

9. Strelac

Strelac voli da se oseća razmaženo tako da će im biti udobno uz luksuzne čaršafe, skupe mirisne sveće ili ekstravagantno donje rublje, ali će takođe uživati u seksu napolju ili u javnosti. Njima najbolje odgovaraju Ovan, Lav, Vodolija, Vaga ili Blizanci.

10. Jarac

Jarac voli da šefuje, kako u sobi tako i van nje. Izludeće ih mogućnost da vežu partnera i uživaće u sado-mazo igrama. Naravno, ako su oni glavni. Slažu se s Djevicom, Bikom, Rakom, Ribama i Škorpionom.

NAJČITANIJE VESTI:

11. Vodolija

Vodolije su znatiželjne, pa će im se svideti sve novo i neobično, kao što je jestivo donje rublje ili seks u javnosti, a neće im biti teško da isprobaju i neki seksualni fetiš. Idealni partneri za njih su Blizanci, Vaga, Lav, Strelac i Ovan.

12. Riba

Senzualna riba će obožavati spor seks koji započinje nežnom masažom, a najviše će uživati u posvećenom partneru koji voli da preuzme inicijativu. Slažu se sa Škorpionom, Rakom, Djevicom, Jarcem i Bikom.

BONUS VIDEO

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!

 

Veliki mesečni horoskop za decembar! Bikovima se vraća stara ljubav, Vage konačno shvataju svoje greške!

Pogledajte šta vam spremaju zvezde... Šta vas očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja u decembru, pročitajte u nastavku... Ovan Ugrabite svaku priliku koja vam se pruži ovog meseca. Decembar će početi burno i pomalo napeto i neće vam davati mnogo vremena za razmišljanje.