Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

PROČITAJTE JOŠ:

Januar

Februar

Muško. Ko se rodi 1, 3, 5, 7, 9... ovoga meseca, biće veoma odan praktičnim naukama, a posebno ekonomiji i spekulaciji; - a ko se rodi 2, 4, 6, 8, 10... biće nepostojan, lak, brz, docnije će mu se narav promeniti. Vrlo će rado putovati i težiće za bogatstvom.

Tarot Karte Sudbina Proricanje sudbine

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mart

Žensko. Malo će devovati i u braku će biti verna i svaku nevolju trpljivo snositi. Biće istinita prema svakom, poštena i gostoljubiva. Mlogu će zdravu decu izroditi.

April

Maj

Žensko. Biće zdrava, krupna, rumena i odveć prijatana. Ako se zarana i sretno uda, biće i mužu a i svojoj porodici na diku i ponos.

Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jun

Žensko. Biće lepa, vitka. Prvi i drugi ljubaznik će je ostaviti. Kad se uda, s prvim će mužem hrđavo živeti i naskoro će ostati udova. S drugim će mužem u svakom zadovoljstvu poživiti. Naprasitost i jed će je u bolest baciti.

Jul

Žensko. Biće pobožna, rečita i prema nepoznatim prijatna. Ljubiće snažne i odvažne ljude, a osobito vojnike. Vrlo će se lako razgnjaviti, zatim odmah gnjev svoj stišati i nanesenu joj uvredu velikodušno oprostiti.

Avgust

Žensko. Biće lepa, crnomanjasta, duge kose, mislostiva, a ponekad gorda i ponošljiva. U životu će svome mnoge teške i sumorne dane provesti. Ako se rano uda, neće bog zna kako biti sretna; ako li se pak do svoje 30. godine ne uda, vrlo lako može do groba devovati.

Septembar

Žensko. Biće crnomanjasta i kose kao svila; rečita, samovoljna, a kad-što i naprasita. U braku će mnogu decu izroditi i stare dane u miru i zadovoljstvu provoditi.

Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Foto: Profimedia

Oktobar

Muško. Ko se ovoga meseca rodi, pa se još u detinjstvu prema njemu strogo postupa, biće jedan od prvih ljudi; a ako se na njega ne obrati dovoljna pažnja, nego mu se sve kroz prste gleda, postaće grabljivac i nevaljalac. Mnoga će dobra ili mnoga zla počiniti. Radije će piti vino, nego vodu.

Novembar

Žensko. Biće umiljata, smeđa, duge kose, a kratke pameti. Ginuće za vojnicima i lovcima. Mnogi će se u nju zaljubiti, a ona će ih sve ismevati.

Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Foto: Profimedia

Decembar