Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

Poslovne obaveze se gomilaju i imate utisak da nećete uspeti da se izborite, ali pomoć će stići u trenutku kada je ne budete očekvali. Zato, ni ne pomišljajte na prekovremeni rad ovog vikenda! Sve će se samo rešiti!

PROČITAJTE I:

 

BIK

Usmerite svoju pažnju na neke prijatne događaje i ne opterećujte se negativnim stvarima na koje ne možete da utičete.

BLIZANCI

Zamerate partneru i prebacujete bez razloga, ne opterećujte se toliko malim stvarima, ne može sve da bude kako vi zamislite.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

Imate nerealna očekivanja kada je ljubav u pitanju. Niko ne može da ispuni vaše visoke kriterjume i vi se tešite da vam je bolje bez njih, ali da li je?

LAV

Srešćete staru simpatiju i to će vas jako usrećiti, ali morate da shvatite da se ljudi menjaju i da ćete imati utisak kao da upoznajete potpuno drugačiju osobu. Ipak, to ne znači da nije vreme za druženje, a ko zna – možda i za novu ljubav!

DEVICA

Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari, dok se vi premišljate. Nemojte da to utiče na vašu vezu, pokušajte da izbalansirate između ove dve krajnosti.

VAGA

Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne. Previše ste negativni, pokušajte da se oraspoložite.

Smuti, drugari, prijatelji, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

Doživeli ste veliko razočaranje, ali odbijate da se suočite sa time. Dajte sebi vremena da stanete na noge, nema potrebe da forsirate nešto što nema budućnosti.

STRELAC

Umete da osvojite nečije simpatije i nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije.

PREPORUČUJEMO:

 

JARAC

Srešćete staru simpatiju i ukazaće vam se mogućnost da nastavite gde ste stali i to će vam imponovati. Romansa ponovo kuca na vaša vrata!

VODOLIJA

Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli ili oseća, ali vi ste neodlučni po pitanju odgovora.

Mobilni telefon, mlad par, krevet

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RIBE

Ljubomorni ste i mislite da partner nešto krije od vas. Ne donosite nagle odluke i rešite problem razgovorom. Počnite dobrom jutarnjom kafom. Ipak je vikend i vreme je odmora.

Blizanci će doživeti strašnu izdaju od najboljeg prijatelja, a samo jednom znaku baš sve ide od ruke!

Evo šta nam zvezde predviđaju za ovaj mesec... Foto: Shutterstock, ilustracija OVAN Na početku meseca osećate veliki nalet energije koji će se proširiti i na drugu trećinu ovog perioda. Ipak,nećete moći da izdržite brzi ritam tako da ćete malo popustati sa aktivnošću u trećoj sedmici ovog meseca.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati