Letovanje, more, žena, moda, šešir
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Astrologija je moćna nauka i oni koji se njom bave znaju i najsitnije detaje iz vašeg života kao i to kako će vam biti u budućnosti.

Ovan

Neophodno je da spontano odaberete destinaciju zajedno sa svojim partnerom, ali akcenat stavite na mesta na kojima možete naći i dobar provod. Treba vam lokacija koja će učiniti da se osećate mlađima nego što zaista jeste. Ukoliko vam je ovo jedno od prvih zajedničkih putovanja neka vaš izbor padne na neki rafting. Nema ništa bolje od kombinacije vode i avanture. Definitivno vam je potrebno nešto što će vam podići adrenalin u krvi.

PROČITAJTE JOŠ:

Žena, raskid, tuga, depresija

Shutterstock, ilustracija

 

 

Bik

Vi definitivno znate koji je to najbolji način da uživate u životu. Da, mislimo na luksuz. Pravi izbor za vas je zemlja vina, bogovskog uživanja. To je svakako Napa dolina. Tamo ćete se osećati grofovski i ništa vam neće zafaliti, jer ste se unapred pripremili za vanserijski trošak. Jedino je pitanje kako će to vaš partner podneti. Ipak, znajući vas, neće vam to mnogo smetati da se dobro provedete i odmorite.

Blizanci

Rak

Vi niste tip koji bi mogao dugo da odmara na selu i o tome bi trebalo da povedete računa kada birate destinaciju za ovo letovanje sa partnerom. Ipak, mogli biste da odmarate u nekom hotelu koji ima spa centar i pruža luksuzno provedeno vreme. Slobodno priuštite to sebi, jer vam je važnije nego mesto u kojem se smeštaj nalazi.

More, leto, odmor, sunčanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Lav

Devica

Volite da vodite računa o zdravlju, pa se tako ponašajte i ovaj put. Birajte banju koja je dobro razvijena. Mesto na kome možete da se prepustite meditaciji i jogi će još više zbližiti vas i partnera. Nikako nemojte da se opterećujete skupim destinacijama, jer će to da vas samo optereti tokomnastavka godine i da naruši vaš tako čuvani red.

Vaga

Vama je estetika jako važna, pa bi trebalo da za letovanje odaberete grad koji može da odgovori na ovaj vaš izazov. Bilo koji grad u Italiji i Francuskoj će napuniti vaše srce i um za celu godinu. Ne zaboravite da su to romantični gradovi, pa možda prizovete i neki veliki životni događaj baš ove godine.

Škorpija

Aleksandrija Egipat Letovanje godišnji odmor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

Jarac

Trebalo bi da razmislite koliko je tačno vremena prošlo od onda kada ste se poslednji put zaista opustili. Zbog toga je važno da ovo putovanje udahnete punim plućima. Kostarika je pravi predlog za vas, jer je dovoljno divlja, a možete da pronađete i mir koji će vam biti potreban. Ona je zemlja gostoljubivih drznika i tamo je dovoljno kontradiktornosti koje su za vas izazov.

PREPORUČUJEMO:

 

Vodolija

Vi ste jedno sa vodom i vazduhom, pa je važno da spojite to dvoje. Tako ćete se u pravom svetlu pokazati partneru. Krstarenje Karibima je idealno rešenje za vaš horoskopski znak i doneće vam valovitost za kojom žudite i toliko joda u vazduhu da će vam parati grlo dok vi uživate u svem tom luksuzu koji ste priuštili.

Ribe

More, leto, Crna Goa

A.K./Alo!

Foto: A.K./Alo!