Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod
Shutterstock, ilustracija
Merkur

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ove sedmice konačno Merkur kreće direktno. Tačnije, u sredu uveče. Iako neće biti od istog momenta sve ispravljeno, polako će se rešavati sve ono što je bilo u zastoju ili prekidu u prethodnih par nedelja. Ukoliko ste imali izazove u komunikaciji, sa papirologijom, u saobraćaju, sa tehnikom, automobilom, ključevima, telefonima, kompjuterima, ili ste čekali nešto, neki odgovor, poziv, sada sve kreće da se rešava. U narednih par nedelja sve dolazi na svoje mesto.

PROČITAJTE I:

 

Sedmicu započinjemo Mesecom kroz znak Lava, koji će buditi potrebu da bude priznat, da se bude glavni i dominantan, da bude u centru zbivanja, ali i očekujte nesporazume u komunikaciji, posebno oko nečega oko čega ste već imali sukob, očekujte izazove i stres, neizvesnost, kao i pojačanu nervozu. Misli i emocije treba da rade zajedno prvog dana sedmice, a upravo će to biti izazov. Tog dana je i planeta Mars na poslednjem stepenu znaka Vage, pa se neki partnerski odnosi mogu okončati, kao i neke poslovne saradnje. Savet je da budete oprezni u komunikaciji, izlivima besa i ljutnje, i da kontrolišete impulsivne reakcije koliko je to moguće.

Posao, stres, rad, bznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U utorak Mars ulazi u znak svog sedišta, a to je znak Škorpije, što će doneti veću hrabrost i istrajnost da se naprave korenite promene u svom životu. Ovaj Mars ima ispravnu akciju, možda mu duže vremena a treba da odluči, ali kada se odluči, to će biti ispravna inicijativa i pokretanje. Tog dana možete osećati da vam ne uzvraćaju sa zahvalnošću, želeli biste više pažnje da vam posvete, te je savet da se ne pecate na takve emocije, već da budete u skladu sa sobom i da osećate prijatnost kada činite nekome nešto lepo i da to činite zbog sebe.

U sredu je dinamičan dan, imamo puno kontakata, projekata, poziva, planova i ideja, a s obzirom da je Merkur stacionaran, stvari se mogu dodatno komplikovati. Ne dozvolite da vam iznenadne informacije remete ravnotežu. Tog dana se posvetite zdravlju, rutini, poslu i obavezama, izbacivanju viška papira, knjiga, novina i odeće.

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Četvrtak je dan u kojem se treba čuvati preterane kritike usmerene ka sebi i ka drugima. Određene izjave koje čujete mogu vam pokvariti zadovoljstvo, bilo da ih izgovarate vi ili neko vama. Iskoristite dan za obavljanje rutinskih pregleda i analiza, rešavanju papirologije, kao i čišćenju kuće ili poslovnog prostora.

U petak Mesec prelazi u znak Vage pa je naglašena potreba za partnerstvom i harmonijom u odnosima. Taj dan posvetite uživanju, lepoti i inspiraciji, posebno sa nekom dragom osobom. Sunce tog dana ulazi u znak Strelca što će doneti "svetlo na kraju tunela", više optimizma, entuzijazma i probudiće avanturistički duh. Subota je dan koji donosi izazove kroz komunikaciju i odnose sa drugim ljudima, posebno partnerima. Izazovi, strahovi, prepreke i blokade nalaziće se na vašem putu i vašoj potrebi da uspostavite balans. Pokušajte da se povučete i da ne pokazujete otpor okolnostima u kojima se budete nalazili.

PREPORUČUJEMO:

Sedmicu završavamo aspektom konjukcije Venere i Jupitera u znaku Strelca, aspekt koji se dešava jednom u 12 godina. To je aspekt velike sreće, posebno u ljubavi, partnerskim odnosima. Donosi veridbe, venčanja, početak nekog lepog odnosa, poklone, bolje finansije, odlazak na neko fenomenalno putovanje, sa nekim koga volite, ili planiranje svega gore navedenog.

Istog dana imamo i jedan veoma izazovan aspekt, a to je Mars u opoziciji sa Uranom. On će se osećati i dan ranije i dan kasnije. Može doneti ozbiljne sukobe i konflikte, fizičko nasilje i obračune, na kolektivnom nivou i eksplozije, zemljotrese, oružane sukobe. Posebno od podneva obratite pažnju na impulsivne reakcije, iritacije koje će u vama izazivati određeni ljudi i okolnosti. Budite spremni na promene, koliko je to moguće, ili sami kreirajte promenu. Uradite nešto potpuno drugačije od rutine nedelje. Neko će živeti čaroliju i ljubav, neko nemir i stres, a neko oba. Ne ulazite u opsesije, posesivnost, kao i kreiranje horor filmova u glavi.

Šest znakova Zodijaka ulaze u najbolji period svog života, 5 godina pratiće ih ludačka sreća!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 16.11.2019. 08:00 Možda ste jedan od njih! Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Godinama Ovnovi vredno rade, ali kao da njihov trud baš niko ne primećuje, a kamoli nagrađuje. Ipak, kolo se konačno okreće u vašu korist, i to na nekoliko različitih nivoa.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!