Gumene čizme, kiša, jesen, devojka
Shutterstock, ilustracija
Gumene čizme, kiša, jesen, devojka

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Najbolje će se osećati Device, Bikovi i Jarci, no i mnogi drugi znakovi prepoznavaće lepe prilike za razvoj bilo u poslu, bilo u nekoj njima važnoj delatnosti

Tokom oktobra, pomalo će doći do izražaja i određene prepreke jer će tranziti po Vagi kvadrirati planete u Jarcu, pa će biti prolaznih suočavanja s autoritetima ili pak natezanja oko tema koje su možda već bile dogovorene.

PROČITAJTE I:

 

Biće potrebno sve proanalizirati još jednom, kako bi se doneo konačan stav.

Vrlina koja će tada biti najviše na ceni je strpljenje, jer objektivno, neće se događati ništa strašno, ali će unutrašnji doživljaji (zavisno o pojedinačnim natalnim kartama) kod nekih biti blago ili više neprijatni.

Jedna vrsta kolotečine ili osećaj stagnacije moguć je zbog neskladno postrojenih planeta, no sve je to samo prolaznog karaktera, pa ako istrajete i malo pričekate, sve će polako početi dolaziti na svoje mesto.

kiša, nepogode, vremenska prognoza

Alo!/Ognjen Radošević

Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Možda se to neće pokazati baš odmah, jer će Merkur od 1.11. do 21.11. biti retrogradan, pa će neke poruke ili informacije kasniti ili izostati, no uvažavajući zbrku koju donosi retrogradni hod neomiljene planete, stvari će se ipak razvijati.

Nakon lepog i poletnog početka jeseni, zatim napetog ali ne i dramatičnog nastavka, novembar će doneti toliko potrebno osveženje i nadu u lepše sutra, jer će planete iz Škorpije biti potpomognute ne samo onim iz Jarca (Saturn, Pluton), nego i Neptunom iz Riba, a kad u isti znak (Škorpion) 20.11. uleti i Mars, to će sve akcije postati jasno usmerene, putevi za ostvarenje željenih ciljeva otvoreniji.

PREPORUČUJEMO:

 

Povremenu zbrku davaće opozicioni Uran iz Bika, no uz stabilnost planeta iz Jarca sve će se nadilaziti radom, trudom i mudrošću.

Najvažnija promena u tranzitima dogodiće se početkom decembra kad (3.12.) Jupiter pređe u znak Jarca. Strelci će sabirati plodove prethodne godine, a pred Jarcima (i ne samo njima, nego takođe i pred ostalim zemljanim znacima, a onda i vodenim) otvoriće se sasvim nove perspektive, dok će njihova vera u bolje sutra jačati iz dana u dan.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Decembar će doneti stelijum planeta u Jarcu (Jupiter, Saturn, Pluton) skladno povezanih s Neptunom u Ribama, kao i Uranom u Biku, pa će mnogi dobiti priliku da krenu u ostvarivanje svojih snova na konkretan način.

Treba naglasiti da su trigoni u zemljanim znacima vrlo povoljni za posao, a kako su povezani i s nekim vodenim elementima, u istoj temi neće izostati ni kreativnosti, ideala, kao ni mašte.

Venera će tokom ove jeseni neprekidno biti u uobičajenom direktnom hodu i proći znakove od Vage do Jarca (znači tranzitiraće Vagu, Škorpiona, Strelca, i Jarca), a koje će znakove oplemeniti svojom prisutnošću i pomoći im da zrače lepotom i možda nekom lepšom ljubavnom prilikom.

Jesen će (bez eklipsi i bez većih promena tranzita ako izuzmemo ovaj poslednji, Jupiterov), biti uglavnom očekivana, mirna i tokom nje nastaviće se procesi koji su već počeli, a najviše tokom letnjih pomračenja.

Ono što se tada otvorilo, jesenji dani će samo usmeravati dalje.

Ovo su 3 najgora bračna partnera u horoskopu!

AUTOR: Krstarica/A.K. DATUM I VREME: 21.09.2019. 11:00 Vodite računa! Foto: Shutterstock, ilustracija Rak Iako važi za najverniji znak u horoskopu, to mu je jedina prednost. Kako piše Cosmopolitan, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost, jer su po prirodi pasivni i lenji.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati