DVA ZNAKA TREBA NAROČITO DA SE PAZE! Retrogradni Merkur traje ceo jul i napraviće vam PAKAO OD ŽIVOTA! A danas je NAJGORI DAN!

Čuvajte se narednih dana!

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Retrogradni Merkur je planetarni fenomen koji ima veoma snažan efekat na sve segmente života horoskopskih znakova. Iako i mnoge druge planete imaju periode kada se kreću unazad, njihov uticaj nje toliko intenzivan i ne donosi sa sobom lošu sreću. Merkur 7. jula kreće svoju retrogradnu putanju u znaku Lava gde se nalazi sve do 31. jula.

 

U nastavku saznajte šta retrogradni Merkur donosi za sve znakove Zodijaka.

Merkur je planeta Sunčevog sistema koja u svom retrogradnom hodu donosi mnogo negativnih dešavanja i loše sreće. Retrogradni Merkur je promena u kretanju planete Merkur i sa ovim astrološkim događajem dolazi veoma težak period za sve horoskopske znakove.

Retrogradni Merkur
Foto: Screenshoot

Merkur 7. jula ulazi u svoje retrogradno stanje u znaku Lava i tamo ostaje sve do 19. jula kada prelazi u znak Raka. U polju ovog znaka Zodijaka se nalazi sve do 31. jula kada se vraća svojoj normalnoj putanji i nastavlja direktan hod u znaku Raka.

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,
Foto: Shutterstock, ilustracija

 NESIGURNI U SEBE, NIKOME NE VERUJU! Ovo su tri NAJLJUBOMORNIJA horoskopska znaka

Kada osetimo da nam se problemi akumuliraju i kada uvidimo da za neke situacije nemamo izlaza, sve to uglavnom prepisujemo retrogradnom pokretu Merkura koji zaista izaziva haos i neizvesnost na svim životnim poljima. U ovom periodu obratite pažnju na komunikaciju sa dragim osobama i ljudima iz svog okruženja, jer lako može doći do sukoba ili rasprave. Potrudite se da prvo dobro razmislite pre nego što nešto izgovorite kako se ne biste kasnije kajali. Bićete manje proaktivni u julu, posebno na polju posla, ali i u svakodnevnim aktivnostima. U nekim trenucima možete da osetite lenjost i usamljenost.

Stres, problemi, žena, umor
Foto: Shutterstock

U ovih nekoliko nedelja izbegavajte donošenje bitnih i krucijalnih odluka i nikako spontano ne ulazite u priče koje su od ključnog značaja za vas. Budite maksimalno skoncentrisani i kontrolišite svaki svoj korak. Fokusirajte se na buduće projekte i rad na sebi, ali budite strpljivi i tek nakon retrogradnih hoda odlučite kako ćete i šta dalje.

RITUAL ZA BRŽI USPEH I SIGURAN BOLJITAK Abrakadabra i ulovili smo sreću! Potrebno je samo da primenimo formulu "5-3-1"!

Dok je Merkur u retrogradnom stanju, u nekim trenucima ćete osetiti sumnju i konstantno ćete da preispitujete sebe i svoje prethodne odluke. Nemojte da vas to uplaši, sasvim je normalno da analizirate svoj prethodni rad, kako biste uvideli gde postoji prostor za poboljšanjem. Međutim, konkretnu akciju načinite tek sledećeg meseca.

 

U drugoj polovini ovog perioda biće vam otvorene karte za ljubav. Ukoliko ste zauzeti, trudite se da između vas i vašeg partnera ne dođe do svađe, međutim, ako se stvore nesuglasice mirnim i staloženim tonom ih rešite. Slobodni znakovi će sresti osobu iz prošlosti koja će im probuditi stara, zataškana osećanja. Međutim, nemojte požurivati situaciju i vaš ponovni kontakt kako ne bi došlo do neželjenih efekata.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi