PLANETA SREĆE! Retrogradni Jupiter donosi magičnu budućnost! Ovo OBAVEZNO URADITE do 11. avgusta 2019. godine!

Od 10. aprila do 11. avgusta 2019. godine Jupiter se kreće retrogranim hodom! Horoskop predviđa povratak u tamne strane prošlosti...

Jupiter
Foto: Profimedia

Planeta Jupiter predstavlja obilje i napredovanje. Energija Jupitera daje šansu da složimo sve "kockice" u životu i preuzmemo nagrade za dosadašnji trud, piše Lovesensa.

 

U astrologiji Jupiter je prestavljen kao planeta sreće, odnosno planeta koja pomaže da optimističnije posmatramo život.

Jupiter započinje svoj retrogradni hod 10. aprila 2019. godine, što znači da ćemo morati da se osvrnemo oko sebe i posmatramo koji deo naše duše je ostao zarobljen u prošlosti.

Retrogradni Jupiter podseća na nezavršene poslove, neraščišćene račune i pomaže da iz prošlosti izvučemo samo ono što bi moglo pozitivno uticati na sadašnjost i budućnost.

Prihvatite nove mogućnosti. Jupiter pomaže da uzmete ono što vam zaista pripada, ali veliki ego vas može sputavatu u ostvarenju ambicija. Zato će u ovom periodu najviše padova imati osobe rođene u znaku Ovna, Škorpije i Lava.

Jupšter je definitivno povratak u prošlost, ali to može doneti i nešto dobro. Možete tek sada da sagledate šta ste naučili i kako ste se razvili nakon loših iskustava u prošlosti. U svakom negativnom događaju, postoji i mala svetla strana. Moć Jupitera donosi šansu da to vidite i lakše se oslobodite loših uspomena.

Dok traje retrogradni Jupiter lenjost je zabranjena. Imaćete pune ruke posla. Ova planeta nas aktivira i svakodnevno podseća na naše snove i životnu svrhu. sa druge strane, lenjost nas blokira, gubimo motivaciju i nismo ispunjeni

Nebo planete
Foto: Profimedia

Kada radimo na stvarima koje volimo, osećamo da vredimo i negujemo nadu za bolju buudućnost. Sada nas očekuju velike promene i naglo napredovanje, ali ne brinite, uspećete da se snađete. Moćna energija proleća i retrogradni Jupiter pomažu da se aktiviramo na svakom polju.

Ovo je period kada treba razmišljati o važnim sferama svog života. Mislite o načinima kako da unapredite svoj ljubavni ili poslovni život. Retrogradni Jupiter onima koji pokazuju želju, ponekad pruža iznenadna rešenja.

Izronite iz mračnih dubina ega, dodirnite svetlost

Jupiter izlazi iz retrogradne faze tek 11. avgusta 2019. godine, zato imate vremena da iskoristite njegovu pokretačku energiju i ostvarite sve ono što niste mogli da uradite u prošlosti.

Istina je da će mnogi znakovi biti zbunjeni zbog poremećene rutine na koju su navikli. Potrudite se da se fokusirate na zadovoljstvo koje vam reka promena donosi.

Napravićete veliku grešku ako dozvolite da vas obeshrabre toksični komentari okruženja. Koliko god vaši snovi nekome delovali nerealno i smešno, vi ih posmatrajte kao blisku budućnost. Oni su vaša svrha i zato nastavite vredno da radite na njihovom ispunjenju. Zapamtite, padovi su tu da bismo ustali još jači, a ne da bismo u suzama očajavali.

Tokom retrogradnog Jupitera treba sagledati poslednih 6 meseci života. Napravite spisak od 10 do 20 dobrih stvari koje su se dogodile u tom periodu.

Osvrnite se unazad i izdvojite 1 do 2 loše stvari koje su vam se dogodile u prethodnih 6 meseci. Napišite na papir šta su vam dobro donele ove nevolje, šta ste iz njih naučili i kako su uticale na vašu budućnost.

Sunce Planete Sunčev sistem Svemir
Foto: Shutterstock

Razmislite o negativnim emocijama i lošim postupcima iz prethodnog perida. Zapišite na papir kako možete da utičete i promenite kod sebe ovu engativnu stranu.

Zapišite na papir 3 stvari koje želite da uklonite iz svog života, kao i 3 stvari koje želite da ostvarite u narednom periodu.

Dobro zapamtite šta ste zapisali. Neka vaše nove odluke postanu deo vaše dnevne rutine. Ukoliko se pridržavate svojih želja, očekuje vas velika i dobra životna promena dok 11. avgusta Jupiter ne krene direktno.

Srećno!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi