KRAH LJUBAVI ZA NJIH JE NEIZBEŽAN Raskid veze do kraja godine očekuje ove horoskopske znakove!

Konačno olakšanje nastupiće za sledeća tri horoskopska znaka

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

Do kraja godine neki od vas će postati ponovo singl. Zvezde itekako imaju uticaja na naše ljubavne odnose, a sledeća tri horoskopska znaka će ove godine okončati ljubavne veze.

 

Rak

Rak je poznat kao vrlo tolerantan znak, ali njegovu dobra priroda ume da bude pogubna po njegovu ljubavnu vezu. Brojna razočarenja i problemi iz prošlosti učinili su da Rak sada sumnja u partnera. Ipak, trebalo bi dobro da razmisli da li zaista želi da nastavi dalje bez voljene osobe.

ZAUZIMAJU SE ZA SEBE BEZ OBZIRA NA SVE Znak koji ima potencijale da postane bogat preko noći!

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Ovnovi osećaju gorak ukus u ustima zbog nekih prošlih situacija i problema u vezi. Njihov aktivni duh im ne olakšava u odluci da nastave vezu sa sadašnjim partnerom. Umorni su od osećaja frustracije koju osećaju već neko vreme. Ovnovi su poznati po razumnim odlukama koje će ih ovaj put dovesto do singl statusa.

 

Bik

Bikovi se već neko vreme bore sa osećajem dosade u vezi. Ustaljena rutina u vezi znači da će jedna osoba, pre ili kasnije potražiti nešto novo. Bikovi u poslednje vreme u partneru ne pronalaze zabavu što ih jako opterećuje. Kada Biku ne unosite potrebnu dozu entuzijazma u ljubavni odnos, veza se neće dobro završiti.

Ovo su najbolje novogodišnje odluke koje treba svaki horoskopski znak da donese!

AUTOR: Miss7.24sata/M.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 11:43 Nova godina za mnoge je prilika za rast i razvoj, šansa da se okrene novi list, a odatle i potiče cela ideja novogodišnjih odluka. Foto: Shutterstock Nova godina za mnoge je prilika za rast i razvoj, šansa da se okrene novi list, a odatle i potiče cela ideja novogodišnjih odluka.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi